Pinnacle VitioSpin 2.0.0

Pin
Send
Share
Send


Pinnacle VideoSpin o se faigofie polokalama mo le faʻaleleia o ata ma faia faʻaaliga ata mai ata ma isi ata.

Faʻapipiʻiina ma le maimoaina

Faapipii mea multimedia (vitio po o ata), faʻaopopoina isi elemene ma le leo e tupu i luga o se timeline ma nisi auala e i ai a latou lava faʻamoemoe. Muai vaʻaiga, e aofia ai i le lau atoa tioata, o loʻo avanoa i le vaʻaiga faʻatasi ma pule ma se taimi.

Faʻaopopo ata ma vitio

Ata ma vitio ua faʻaopopoina i le poloketi i le auala lava lea e tasi: i se poloka faʻapitoa o le polokalame, naʻo le filifilia o le ituaiga manaʻomia ma saili se faila ma ata poʻo vitio i luga o le komepiuta.

Suiga

Ina ia tuuina le atoatoa ma dynamism i le tuʻufaʻatasiga i le polokalama, o loʻo i ai se sili tele seti o fesuiaiga e faʻatagaina oe e faʻafaigofie ona faasee tasi vaaiga i le isi ma isi aafiaga. O ia suiga e sili ona aoga pe a fatuina se ata faʻaali.

Talaʻiga

Faaupuga - laiti tusitusiga stylized. Pinnacle VideoSpin ei ai se lelei filifiliga o templates mo ia elemene. Ina ia faʻatinoina a latou lava mafaufauga, ua maua ai e le tagata faʻaoga se faatonu lelei e mafai ai ona latou suia a latou elemene, taʻitaʻia faʻapitoa lava e ala i mafaufauga ma tofo.

Leo ma leo lelei

A o musika, leo faʻatonutonu, tautalaga ma isi mea, o loʻo faʻaopopo i le poloketi i le auala lava e tasi e pei o le vaega o loʻo totoe, ae o loʻo i ai i totonu o le polokalama lava ia leo o lona leo. O aʻafiaga e vaevaeina i vāega e aofia ai fesuiaiga o leo.

Ata tifaga

Ina ia gaosia se ata tifaga, e mafai ona filifili se tasi o le faʻataʻitaʻiga auiliiliga pe suia le tulaga lima. O le mea e fai o le suiga, o mea e fai, faʻavaʻa, ma le fua faatatau o ata mo le video, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o le pu.

Lomiga Faʻasalalau

E mafai foi ona otometi lafoina lau galuega ile vitio talimalo. E lua auaunaga e filifili mai ai i le polokalame - YouTube ma Yahoo.

Lelei

  • Faigofie le faʻaaogaina o polokalama, talafeagai mo tagata amata;
  • A lelei seti o mea faigaluega mo le fausiaina faʻaali ata;
  • Atoatoa i le Lusia.

Le atoatoa

  • E faʻamanatu i le simulator, e le talafeagai mo le faʻaaoga faʻapitoa ona o le faʻatapulaʻa o galuega;
  • Totogi laisene;
  • Le lagolagoina e le au atiaʻe.

Pinnacle VideoSpin - polokalama e faʻatatau i na tagata faʻaaogaina na o le amataina o le latou faigamalaga i le faʻatonutonuina ma fatuina ata faʻaali. E mafai ona avea ma ituaiga o toleniga eleele mo le galulue ma le timeline - faʻaopopoina ata, leo, faʻatonutonu ulutala, sailiiliga suiga.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Pinnacle potu Polokalama mo le fatuina o vitio mai ata Movavi SlideShow Na faia Taumafa Tifaga Faʻaaliga Foafoa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Pinnacle VideoSpin o se polokalama mo tagata amataina oe fia faʻamasani i le faʻatonutonuina o ata ma tuʻufaʻatasia ata faʻasolo, saili poʻo a ala, fesuiaʻiga ma faʻatulagaina tulaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Pinnacle Systems Inc.
Tau: $ 15
Tele: 175 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0.0

Pin
Send
Share
Send