Faʻafefea ona fai tupe i le VKontakte group

Pin
Send
Share
Send

A faʻapea o oe o se soʻotaga malosi tagata faʻaogaina o le VKontakte fesoʻotaʻiga lautele, ona manino lea o oe manatu e uiga i le ono mafai ona faia moni tupe faʻaaogaina lenei punaoa. E uiga i auala e mafai ai ona maua le VK kulupu, matou te faʻamatala atili.

Tupe maua i le VK group

A o le i alu saʻo i le talanoaga o metotia e mauaina mai le VKontakte alalafaga, e tatau ona e suesue ma le totoʻa se tusitusiga e paʻi atu i le autu o le faʻalauiloaina. E mafua lenei mea ona o le polofiti o le kulupu e faʻalagolago i faʻailo o le aofaʻi o tagata na auai, faʻapea foʻi ma le maualuga o le auai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻalauiloa se kulupu VK

O le mea moni, o le a aoga foi le suʻesuʻeina o tulafono o le tausisia o se mamalu lautele ina ia aloese mai le tele o faʻafitauli i le amataga laasaga o atinaʻe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona taʻitaʻia se kulupu VK

O lenei la o loʻo ia te oe se lelei faʻalapotopotoga ma se numera o tagata auai, e mafai ona e agaʻi atu i le faʻagasologa o tupe mo au taumafaiga.

Matou te mafaufau faapitoa lava faʻamasinoga metotia e maua ai tupe i VKontakte, taʻitasi i le tasi tikeri poʻo le isi o le a manaʻomia gaioiga mai ia oe.

Faiga 1: Faʻasalalauga faʻasalalauga

O le faigofie auala e maua ai le VC i aso nei o le tuʻuina atu faʻasalalauga pou i luga o itulau lautele. E mafai ona e maitauina pe faʻapefea ona vaʻai moni i vaega taʻitasi, o le aofaʻi o tagata fai pisinisi e sili atu ma le afe afe tagata faʻaaogaina.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻasalalau atu VK

Ina ia faʻafaigofie tele le faʻafitauli o le sailia o nuu o latou faʻasalalauga mafai ona aumaia oe moni tupe maua, ua fautuaina e faʻaaoga auaunaga faʻapitoa. I le avea ai o se vaega o lenei faʻatonuga, tatou te ufiufi le Sociate 'upega tafaʻilagi, e faʻapitoa i le otometi faʻatau atu o pou lautele.

O lea tautua e manaʻomia ai se kulupu e le itiiti ifo ma le 1000 le lesitala.

Alu i le Sosaiete 'upega tafaʻilagi

  1. I le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga ua tuʻuina atu, tatala le upega tafaʻilagi aloaia a Sociate ma i le pito i luga taumatau kiliki i le ki "Faamauina".
  2. Faʻaaoga le faʻamalama folasaga e lesitala ai faʻaaoga le auala talafeagai.
  3. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te lesitala e ala i VKontakte.

  4. A lesitala e ala i le VK 'upega tafaʻilagi faʻatagaina pepa, o le a manaʻomia oe e tuʻuina atu le Sociate talosaga aia tatau i le teugatupe.
  5. Faatumu fanua o loʻo tauaaoina atu ile isi laasaga resitala.

Ia mautinoa e tape le AdBlock faʻaopoopoga!

O lenei e mafai ona e alu saʻo i le galue ma lenei tautua.

  1. Tasi i le Sociate service control panel, ala mai i le vaega autu, faalautele le poloka "Pule".
  2. I le lisi fou o vaega, filifili "O laʻu saite".
  3. I le pito i lalo o le itulau, saili le ala o faasalalauga faaleagafesootai pa ma filifili le tab VKontakte.
  4. O lenei kiliki i le faamau "Maua VK kulupu".
  5. A uma ona faʻafou le itulau, o se poloka ma na faʻalapotopotoga o loʻo e lisiina o le na faia e aliali mai i lalo o le ki faamau.

Ae o isi mea uma - e faalagolago mea uma ia te oe ma i latou mea e te maua i lenei taimi. Suesue ma le faʻaeteete fautuaga uma o le tautua ma tuʻu lau faʻasalalau muamua muamua e tusa ma i latou.

Metotia 2: VK Online Store

Leai le lauiloa lauiloa o lenei auala o le faia VKontakte faʻaaoga lenei punaoa o se faʻatauga tulaga. I lenei tulaga, lima taʻitasi o tagata e faʻaaogaina ua toeitiiti lava fusia, e pei o le pulega lagolago malosi gaioiga fefaʻatauaʻi.

Faitau atili: Faʻafefea ona fausia se VK faleoloa i luga ole laiga

Faʻamolemole e matau o le faiga o le fausiaina o se lugalaina faleʻoloa na o le talafeagai mo oe pe a fai e te le itiiti ifo vaega masani ma le fanua o fefaʻatauaiga. A leai, e iai uma avanoa e te faia ai le tele o mea sese e le tatau ai.

Faiga 3: Polokalame faʻatasi

I le tulaga o lenei metotia, e mafai ona e otometi atoatoa tupe maua, talu ai e ala i le fesoʻotaʻi o se polokalama tuʻufaʻatasi, o le a e maua tupe maua mo le tosina mai tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga matou te mafaufau i ni tautua e pei o Admitad.

E le manaʻomia le faia o se teugatupe faʻapitoa i se faiga tuʻufaʻatasi.

Alu i le Admitad 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le tautua fesili i le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga talafeagai ma kiliki i le faʻamau Auai i le ogatotonu o le itulau.
  2. Mo auiliiliga e faatatau i le auaunaga, ua fautuaina e faʻaaoga le faʻamau "Aoao auiliiliga".

  3. Mulimuli i le faʻasologa masani o faʻasologa, faʻaalia ai faʻatuatuaina faʻamaumauga.
  4. I le isi laʻasaga, faʻafesoʻotaʻi le tulaga o fefaʻatauaʻiga e tusa ai ma manaʻoga o le tautua.
  5. A maeʻa le faʻamauina, o le ae mauaina se faʻasilasilaga.
  6. Ole mea lea e tatau ona e alu i le tusi na lafoina i le imeli tuatusi faʻamatalaina i le taimi o le lesitala ma kiliki i le faʻamau "Ia ola galue".
  7. A maeʻa ona toe faʻaleleia atili le upega tafailagi o le Admitad, faʻaaoga le faʻamau "Siaki"e faʻamaonia ai le umiaina o le nofoaga faʻapitoa.
  8. Alu i le faʻatulagaina faʻatagaina i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma tuʻuina atu le apalai i lau teugatupe.
  9. Faʻamolemole ia maitau oe o le a manaʻomia le faʻaopopoina o se numera telefoni feaveaʻi, faʻapea foi ona faʻamasani i le tele o vaega ma foliga. E mafua lea ona o le mea moni o tagata taʻitoʻatasi lava lana auala e galulue ai ma kamupani fesoʻotaʻi.
  10. I luga o le laupepa autu o le tautua faʻasalalauga mai kamupani e mafai ona e galulue faʻatasi o le a faʻaalia.
  11. A uma ona faitau upu tuʻufaʻatasi, faʻaaoga le faʻamau "Fesootai".
  12. Faamaonia le maliega i le polokalame vavalalata.
  13. I le maeʻa ai o fautuaga, o le tusi talosaga mo le galulue faʻatasi o le a lafoina.
  14. Faʻamolemole matau mai i le toe foʻi atu i le itulau autu o le tautua, o kamupani o loʻo e galue ai o le a faʻaalia i laina muamua o le lisi.

Lenei o le iʻuga o lenei faʻatonuga, talu ai na matou mafaufau i manatu taua. O le saʻo faʻagasologa o tupe maua, e fuafua lava i lau faʻanaunauga.

I le faʻaiuga o lenei mataupu, e taua le taʻu atu afai e i ai sau tupe toto, e mafai ona e faʻatauina se alualu i luma faʻalapotopotoga ma mulimuli ane faʻafesoʻotaʻi polokalama tuʻufaʻatasi ma le faʻasalalauga faʻasalalauga ia te ia. Faʻafetai i lenei auala, e mafai ona e maua se tupe maua i le puʻupuʻu puʻupuʻu taimi, ae naʻo ma le faʻaaloalo i le faʻagasologa o le tausia lautele.

E mafai e le komiuniti VKontakte faʻalauiloaina ona e taugata tele lau tupe, a ia e fai lava au filifiliga.

A uma ona faitau le tusitusiga, matou te faʻamoemoe na e maua tali o fesili e aʻafia ai tupe maua i luga o le VK alalafaga. Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send