Toe fai se kopi o le faila Detector 5.5.0

Pin
Send
Share
Send

Le tutoatasi suʻega mo faila tutusa i luga o se komepiuta o se sili le talitonuina ma umi le faʻagasologa, aemaise lava pe a iai le tele o kopi ma ua latou faʻataʻapeʻapeina uma i luga ole komepiuta. Mo lenei mafuaʻaga, e sili le faʻaaogaina o se polokalama e mafai tutoʻatasi ona faʻatinoina nei gaioiga, a o tele e sefe ai le taimi. O sea polokalame o le Duplicate File Detector, o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Saili mo toe kopi faila

Faʻafetai i le Faʻailoga Faila Faʻailoaina, e mafai e le tagata faʻavave ona vave maua ni kopi o faila eseese i le komupiuta i soʻo se auala faʻapitoa. O loʻo i ai foi le tele o faʻamama saili, faʻafetai e mafai ai ona sili atu auiliili sailiga o faila. E mafai ona e setiina faamama e ala ile aso poʻo lapoa, ma e mafai foi ona sueina mo ni kopi o se faʻapitoa ata poʻo se pepa.

Le mafai i le hash faila

O loʻo i ai le kopi le faila Failauga Hash Calculatorfaʻafetai i le mea e mafai ai e le tagata faʻaaoga le mauaina o le hash aofaiga o soʻo se faila i le 16 faʻamatalaga o numera Adler, CRC, HAVAL, MD, RIPE-MD, SHA ma TIGER. O lenei auala e mafai ona e siakiina le faʻamaoni o faʻamaumauga pe malupuipuia.

Malosiaga e toe sui igoa faila vaega

I se faʻaopopoga, O le faʻamau e suʻe faila e mafai ai ona e toe faʻaigoaina se vaega patino o faila i le kiliki e tasi e tusa ai ma le ata filifilia. Faʻafetai i lenei, o le tagata e mafai ona faʻavasega vave ata manaʻomia, ata vitio, ata ma isi faʻamaumauga faʻatekinolosi, avatu ia i latou se igoa ma se faʻasologa numera.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Se lisi tele o galuega;
  • Le i ai o le tele o mataupu mo le tusia o le polokalame;
  • Faʻailoga vave ma faigofie faʻailoga.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina.

I le faʻaiuga, tatou te mafai ona fai atu o le Duplicate File Detector o se sili lelei filifiliga mo le mauaina o ni kopi faʻamaumauga o loʻo i luga o le komipiuta ma mea malo. Ma le faʻaopopoga, o le polokalama faʻapitoa ona faʻapipiʻi i faʻaopoopoga foliga e ono aoga i le tagata faʻaaoga. Le auai o le gagana Lusia faigofie atili le faʻagasologa o lona faʻagaioiga. Pau lava le faʻaletonu o le totogi tufatufaina faʻataʻitaʻiga ma le mea moni o le taimi faʻaavanoa e naʻo le 30 aso.

Siiina maia le Faigamau Faipule Suʻega Tofotofoga

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Toe faʻamau faila e aveese Dup detector Toe faaluaina le ata mama Tusia le au suʻe ata

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Duplicate File Detector o se sili ona lelei polokalama e le gata e mafai ona sefe le komepiuta mai faʻailoga, ae e faʻatagaina foi oe e toe faʻaigoa vave se vaega o faila ma e oʻo lava e fuafua le hash aofaʻi o se pepa poʻo se ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: AL-Polokalama 'au
Tau: $ 29
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.5.0

Pin
Send
Share
Send