Aisea le faʻaopopo ata e le faʻaopopo i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

I le Odnoklassniki agafesootai fesoʻotaʻiga, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faʻaopopoina le le faʻatapulaaina o numera o ata i lana itulau. E mafai ona faʻapipiʻi i latou i le tasi pou, album, pe faʻapipiʻiina o se ata faʻapitoa. Ae paga lea, o nisi taimi i la latou utaina e i ai faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai.

Faʻafitauli masani e faʻapipiʻi ata i OK

O mafuaʻaga e le mafai ai ona e faʻapipiʻi se ata i le 'upega tafaʻilagi o le a tele ina taʻoto i ou tafatafa. E ui i lea, e seasea, peitaʻi o faʻalavelave e tutupu i le itu o Odnoklassniki, o le mea lea e tupu ai isi faʻafitauli i le laʻuina i lalo o ata ma isi mea.

E mafai ona e taumafai e faʻaogaina nei aitia ina ia faʻasaʻo ai le tulaga, ae masani ona latou fesoasoani i le afa mataupu:

  • Faʻaaoga F5 poʻo se faʻamau e toe faʻafou le itulau i totonu o le browser, o loʻo i totonu pe latalata i le tuatusi pa (e faʻalagolago i le browser ma tagata faʻaaoga faʻapitoa);
  • Tatala Odnoklassniki i seisi browser ma taumafai e faʻaulu ata i ai.

Mafuaʻaga 1: E le fetaui le ata i manaʻoga o le tulaga

O aso nei, e leai ni manaʻoga o Odnoklassniki mo ata e te lafoina, pei ona i ai i nai tausaga talu ai. Ae ui i lea, e taua le manatuaina i ni mataupu o le a le utaina le ata ona o le le tausisia ma manaʻoga o agafesootai:

  • Tele tele. E mafai ona faigofie ona lafoina ata o le mamafa o le tele megabytes, ae afai o latou mamafa e sili atu i le 10 MB, e ono i ai ni ou faʻafitauli e faʻafitauli i le downloading, o lea la, e fautuaina e faʻapipiʻi ai ata e mamafa tele;
  • Faʻatulagaina o le ata. E ui lava i le mea moni o se ata o le sese faʻatusa e masani lava tipiina a o leʻi lafoina, o nisi taimi atonu e le aveina i uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona e tuʻuina i se ata panorama i luga o le avatar - i le mea sili, o le 'upega tafaʻilagi o le a fai atu ia te oe e selesele, ma i le sili ona leaga o le a avatua ai se mea sese.

E ui lava aloaʻia ile Odnoklassniki peʻa faʻaulu ata e te le vaʻai i ni manaʻoga, e fautuaina lava e uaʻi totoʻa atu i mea ia e lua.

Mafuaaga 2: Faʻaletonu sootaga initaneti

O se tasi o faʻafitauli masani, o nisi taimi e faʻalavelave ai e le gata i le puʻeina o ata, ae o isi vaega o le upega tafailagi, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tofiga". Ae paga lea, e feagai i le fale e faigata tele ma e tatau ona e faʻatali seʻia sili atu le mautu le fesoʻotaʻiga.

O le mea moni, e mafai ona e faʻaogaina ni metotia faapitoa o le a fesoasoani e faʻateleina le saoasaoa o le Initaneti, pe o le faʻaititia la avega i luga:

  • E tele matala matala i le browser e mafai ona mamafa avega le fesoʻotaʻiga lata mai, aemaise lava pe a le lelei ma / pe vaivai. O le mea lea, e fautuaina e tapunia uma fafo tabs vagana Odnoklassniki. E oʻo lava i uta saite e mafai ona faʻaleaogaina feoaʻiga;
  • A e download se mea faʻaaoga se browser poʻo le torrent tracker, ona e manatua lea - o lenei e faʻaitiitia tele ai le saoasaoa o isi fesoʻotaʻiga uila. Ina ia amata, faʻatali mo le download e maeʻa pe taofi / faʻamaea, a maeʻa ona faʻaleleia atili le Initaneti;
  • O se tulaga faʻapena tutusa ma polokalama faʻafouina i le pito i tua. Le tele o taimi, e le o popole tele le tagata faʻaaoga e uiga i le talaaga faʻaleleia o nisi o polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, afifi-siama afifi), ae i nisi tulaga e tele avega fesoʻotaʻiga. I ia tulaga, e fautuaina le faʻatali seʻia maeʻa ona aumaia ni faʻafouga, talu ai o le faʻamalosia o le faʻalavelave e aʻafia ai le polokalame. O le ae mauaina se faʻasilasilaga e uiga i le downloadina o faʻafouga mai le Pupuni Ala Center i le itu taumatau o le lau;
  • I nisi tulaga, e mafai ona fesoasoani le gaioiga. Turbo, lea o loʻo i soʻo se mea sili pe itiiti browser masani. E faʻapitoa ona faʻamau le laupepa o itulau ma mea i luga o latou, faʻataga ai le faʻaleleia atili o le latou galuega. Ae a, i le tulaga o le lafoina o se ata, e i ai taimi e taofia ai le tagata tuʻu i luga o se laupepa i luga o se ata, o le mea lea, ma le aofia ai o lenei galuega, e tatau ona e faʻaeteete.

Silasila foi: Faʻafefea ona mafai Turbo i Yandex.Browser, Google Chrome, Opera

Mafuaaga 3: Faʻateleina cache i le browser

A faʻapea ua leva ona e faʻaaogaina tele lenei sailiga poʻo lena browser, o le a faʻaputuputu nisi taimi le tumau i totonu, lea e tele faʻalavelaveina le faʻagaioioiga o le tasi browser ma nisi o nofoaga. Ona o le mea moni o le browser "cached", tele tagata faʻaaogaina o loʻo i ai faʻafitauli o le siiina o soʻo se mea i Odnoklassniki, e aofia ai ata.

O le mea e lelei ai, e aveʻese lenei lapisi, e tatau ona e faʻamamaina. "Talafaasolopito" lisi. Ile tele o tulaga, e faʻamamaina i ni nai kiliki, ae faʻalagolago i luga o le upega tafailagi lava ia, o le fufuluina faʻagasologa mafai ona ese. Mafaufau i faatonuga talafeagai mo Google Chrome ma Yandex.Browser:

  1. Muamua, e tatau ona e tatalaina se tab ma "Talafaasolopito". Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le keyboard keyboard auala Ctrl + H, lea e tatalaina loa le vaega manaʻo. Afai e le aoga lea tuʻufaʻatasiga, ona taumafai lea e tatala "Talafaasolopito" faʻaaogaina le lisi lisi.
  2. O lenei ua maua se tusiga fesoʻotaʻiga poʻo se faʻamau (faalagolago i le browser browser) taua E manino le Talaaga. O lona tulaga e faʻalagolago foʻi ile browser o loʻo e faʻaogaina. I Google Chrome, o loʻo i ai i le pito i luga tauagavale o le itulau, ma i totonu Yandex.Browser o loo i le itu taumatau.
  3. O se faʻamalama faʻapitoa o le a tatalaina pe a manaʻomia le makaina o mea e tatau ona tape. Le mea sa masani lava ua faailogaina - Vaʻaiga Talafaʻasolopito, Sii mai Talafaasolopito, Sapalai faila, "Kuki ma isi 'upega tafaʻilagi ma faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga" ma le Talosaga Faamatalaga, ae na o oe peʻa e leʻi suia muamua le aufaʻasolo saʻo le tulaga. I le ma lea o mea aitema faʻailo, e te mafaia faʻailoga isi mea.
  4. Faʻailoga mea uma e manaʻomia, faʻaaoga le faʻamau E manino le Talaaga (o lo o tu i le pito i lalo o le faamalama).
  5. Toe amata lau sailiga ma taumafai toe faʻapipiʻi lau ata i Odnoklassniki toe.

Mafuaaga 4: Le faʻaogaina tuai o Flash Player

Na faasolosolo malie lava, Flash tekinolosi ua suia i luga o le tele o 'upega tafaʻilagi ma sili atu faʻatino ma faʻatuatuaina HTML5. Peitaʻi, o loʻo i ai pea i le Odnoklassniki le tele o elemene e manaʻomia lenei plugin e faʻaali atu ai ma galue lelei.

O le mea e lelei ai, Flash Player e le manaʻomia i le taimi nei mo le matamata ma le puʻeina o ata, ae o le faʻapipiʻi ma faʻafouina pea masani ona fautuaina, talu ai o le le mafai o soʻo se vaega o le soʻotaga agafesootai e faʻatino lelei e mafai ona taitai atu ai i se ituaiga o "filifili gaioiga", o lona uiga, o le le faʻaaogaina o isi galuega / elemene o le upega tafailagi.

I luga o la matou '' upega tafaʻilagi oe o le a maua faʻamatalaga i le auala e faʻafou ai le Flash Player mo Yandex.Browser, Opera, ma faʻapena foi le mea e fai pe a le o le Flash Player e le o faʻafouina.

Mafuaaga 5: O lapisi ile komepiuta

Afai e i ai se numera tele o otaota faila ua faʻaputuputu Windows ona e galue, tele talosaga ma e oʻo foi i nisi 'upega tafaʻilagi ono le aoga galuega. Le mea lava lea e tasi mo lesitala sese e tau atu i tali tutusa. Ole faʻamamaina soo ile komupiuta ole a fesoasoani e faʻafetaiaʻia ai ni mea le lelei ole faigaluega ma Odnoklassniki, e aofia ai le le mafaia / faʻafitauli ole downloadina o ata.

O nei aso ua tele fuainumera o loʻo faʻatulaga e aveese uma lapisi le aoga mai le lesitala ma faʻamaʻi, ae o le CCleaner o le fofo sili ona lauiloa. O lenei polokalama e faʻaliliu atoa i le Lusia, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga lelei ma lelei, faʻapea foi ma faʻasalalauga mo le le tufatufaina atu. Mafaufau e fufulu le komepiuta e faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiga o lenei polokalame:

  1. Faatu ma tamoe le polokalama. I le tulaga faʻatau, o le faʻaola tab tatau ona tatala i totonu. "Faamamaina"o lo oi le itu tauagavale.
  2. Ia gauai atu i le pito i luga o le faamalama, talu ai e tatau ona i ai se laupepa "Pupuni". I le tulaga masani, o mea taua uma aofia ai i lenei tab ua uma ona siaki. E mafai foʻi ona e maitauina nisi vaega taua, pe a fai o e iloa mea e tofu ai latou ma le mea.
  3. Ina ia saili mo lapisi i luga o le komupiuta, faʻaaoga le faʻamau "Auiliiliga"o loʻo tu i le itu taumatau o le polokalame ole faʻamalama.
  4. I le faaiuga o le sailiga, kiliki i le tafatafa faamau "Faamamaina".
  5. O le faʻamama o le a tumau e tutusa ma le suʻega. I le maeʻa, mulimuli i laasaga uma faʻamatalaina i totonu o le laulau faatonuga "Talosaga".

O le lesitala, pe o le leai foi o ni mea sese i totonu, i le tulaga o le lalagaina o se mea i luga o le upega tafailagi mai lau komepiuta e tele sona sao. E mafai ona e faʻataʻitaʻia tele o le tele ma tele o le lesitala sese ma CCleaner:

  1. Talu mai CCleaner tatalaina matala i le faʻaletonu "Faamamaina"oe manaʻomia le sui i le "Resitala".
  2. Ia e mautinoa lelei o loʻo i lalo o vaega uma i lalo Lesitala Faʻamaoni sa i ai siaki. E masani lava latou te i ai iina, ae afai e le o lea, ona faʻatulaga latou ma le lima.
  3. Amata faitau i mea sese e ala ile kiliki i le ki "Saili Faʻafitauli"tu i le pito i lalo ole faamalama.
  4. I le faʻaiuga o le siaki, vaʻai pe o loʻo siaki le pusa siaki i tafatafa o mea sese uma na iloa. E masani lava na faʻavasega mai, ae a leai, ona tuʻu lea e oe. Naʻo le faʻamau na o le ki le ki "Faaleleia".
  5. A e kiliki i luga "Faaleleia", e aliali mai se faʻamalama e faʻaosofia oe e taofi le lesitala. Tasi lava mea, e sili le malilie. A maeʻa, e tatau ona e filifilia le faila e teu ai lenei kopi.
  6. A maeʻa le faʻasaʻoina, o le a faʻailoa atu le faʻaaliga i luga o le lau. Ina ua mavae lena, taumafai toe faʻapipiʻi ata i Odnoklassniki toe.

Mafuaʻaga 6: Virus

E mafai e siama ona faigata ona e siiina mai se komepiuta i isi vaega o nofoaga, e aofia ai Odnoklassniki. I se tulaga masani, o le faʻagaioiga o lenei punaoa ua solia na o siama o loʻo faʻavasegaina o spyware ma adware, talu ai o le tulaga muamua, o le tele o feʻaveaʻi o loʻo faʻaalu i le fesiʻosaʻi o faʻamatalaga mai lau komipiuta, ma i le lona lua, o loʻo matua faʻapopoleina ai le upega tafailagi ma faʻasalalauga lona tolu.

Peitai, pe a lafoina ata i le upega tafailagi, o nisi ituaiga o siama ma le malware e mafai foi ona mafua ai ni mala. O le mea lea, pe a fai e i ai se avanoa faʻapena, suʻesuʻe le komipiuta ma le antivirus e totogi, mo se faʻataʻitaʻiga, Kaspersky Anti-Virus. O le mea e lelei ai, ma le tele o siama masani, o le fou Windows Defender o le a taulimaina e aunoa ma faafitauli, lea e ala i le fausiaina fausia i uma Windows komepiuta.

Faamamaina faatonuga faʻaaoga le tulaga masani Windows Defender o se faʻataʻitaʻiga:

  1. Faaoso antivirus faʻaaoga suʻega menu "Amata" pe "Pulea vaega".
  2. Defender mafai ona galue i tua, aunoa ma lou auai. Afai i le taimi o ia galuega ua uma ona ia mauaina ni siama, ona i le amataga se lau ma lanu moli o le a faʻaalia. Aveese ua leva ona iloa ni siama faʻaaogaina le ki "Fufulu komepiuta". Afai o loʻo lelei mea uma, o lona uiga o le polokalame polokalama o le a lanumeamata, ma faʻamau "Fufulu komepiuta" e leai se mea.
  3. A faʻapea o le parakalafa muamua na e faʻamamaina le komupiuta, e le mafai lava ona e faamisi le sitepu lea, talu ai i le pito i tua naʻo luga ole mata o le komipiuta ua faia. E manaʻomia ona e faʻatino se siakiina atoa. Ina ia faia lenei mea, gauai atu i le itu taumatau o le faamalama, lea i lalo o le ulutala Filifiliga Filifiliga e te manaʻomia le siaki le pusa faafeagai "Atoa".
  4. O se suʻega atoa e tele itula e maua ai, ae o le avanoa e maua ai faʻafuaseʻi siama e sili ona tele. Ua maeʻa, faʻaavanoaina se faʻamalama e faʻaalia uma siama na maua. E mafai ona e tape pe lafo i le Quarantinefaʻaaogaina ia ki o le igoa lava e tasi.

Mafuaʻaga 7: E le saʻo le faʻatapulaʻaina o siama

O le tuʻufaʻatasiga o ata i Odnoklassniki e ono tupu pe ono leai foʻi se mea ona o lo oe manatu o lau antivirus i lenei tulaga e ono lamatia. O lenei mea e seasea tupu, ma e mafai ona e malamalama i ai pe a fai o le upega tafailagi e le tatalaina uma, pe o le a galue tele sese. A e vaʻaia lenei faʻafitauli, ona mafai lea ona fofo i le ulufale i le 'upega tafaʻilagi i totonu Tuusaunoaga antivirus.

Faʻagasologa ulufale Ulufale Tuusaunoaga soʻo se antivirus e ono eseese faʻalagolago i le polokalame la e te faʻaogaina. Afai e leai sau isi antivirus e ese mai ile Windows Defender, ona mouese ai lea ole mafuaʻaga, ona e le mafai e lenei polokalame ona poloka nofoaga.

Vaʻai foi: faʻafefea ona faʻatulaga le "Tuusaunoaga" i Avast, NOD32, Avira

Ole tele o mafuaʻaga e le mafai ai ona e faʻaopopo se ata i le Odnoklassniki 'upega tafaʻilagi e aliali mai i luga o le itu a le tagata, o le mea lea, e mafai ona e tafiʻesea faigata i le lima. A faʻapea o le faʻafitauli i totonu o le 'upega tafaʻilagi, ona e naʻo le faʻatali.

Pin
Send
Share
Send