Mea lilo ma togafiti a tamaiti aʻoga

Pin
Send
Share
Send

I Odnoklassniki, pei ona toetoe lava i soʻo se galuega tele, o loʻo iai ni mea o loʻo faʻalavelave ma mea lilo e ono avea ma mea e fiafia i ai tagata faʻaaoga, ae i le taimi lava e tasi o loʻo natia e le pulega mai le lautele o tagata.

Tulaga Maualuga vasega

Uma foliga talanoaina i lenei mataupu e le faasaina, o lea e mafai ona e faʻaogaina i latou e aunoa ma le fefe i soʻo se faʻatapulaʻa mai le nofoaga nofoaga.

Mealilo 1: Matou te o mai le komepiuta, pei o le telefoni feaveaʻi

E toaitiiti tagata iloa e mafai ona e ulufale i le Odnoklassniki mai le komupiuta e pei na logoina mai i le telefoni feʻaveaʻi. I luga o le 'upega tafaʻilagi ma i le faʻamaumauga aloaia mo agafesootai, e leai se upu o loʻo fai mai e uiga i lenei mea, ae e tasi le sili faigofie ma faʻamaonia auala:

  1. Kiliki i le address bar ma saini muamuaua leleimulimuli mai -i.O le tali e tatau ona pei o lenei://m.ok.ru
  2. Ina ua uma na kiliki Ulufale ma faʻatali mo le itulau e toe fufulu. Ina ua uma ona faʻafou, e mafai ona e galue ma le upega tafailagi e peiseai nofo i luga o le telefoni.

E leai ni faʻatapulaʻaina o lenei togafiti, e tusa lava pe faʻapea e iloa e le pulega Odnoklassniki o loʻo e faʻaaogaina lea vaega o le 'upega tafaʻilagi i se isi itu, e leai se mea e faia ia te oe. E taua foi le manatuaina pe a uma ona faʻaaoga uma gaioiga o loʻo faʻamatala i totonu o faʻatonuga, ma au uo o le a faʻaalia luga o le initaneti ma le telefoni.

Ina ia toe foi i le masani faiga, e tatau ona e tape i le tuatusi pai.e toe aumai//ok.ru, ma kiliki Ulufale.

Mea faalilolilo 2: Saili le taimi na faia ai le talaaga

Odnoklassniki ei ai se faʻapitoa faʻapitoa, lea e masani ona faʻaaogaina e pule ma tagata atiaʻe faʻatasi ma lenei fesoʻotaʻiga lautele. Ae ui i lea, avanoa i lenei auala e tatala i tagata masani e mafai ona faʻaogaina e aunoa ma ni faʻatapulaʻa ma / poʻo faʻatonuga e le Odnoklassniki. O lenei faiga ua taʻua - WAP.

I totonu, o le tele o auala o le fesoʻotaʻiga e foliga tutusa ma le telefoni feaveaʻi o Odnoklassniki, ae mataala tagata faʻaaogaina ono maitauina faʻaopopo faʻamatalaga ua aliali mai i nisi nofoaga. Le tele o taimi, atiae manaʻomia, ae o loʻo i ai se tasi o le a faʻafiafiaina isi tagata faʻaaoga, o lona uiga, o le mafai e iloa ai le taimi na faia ai se teuga tupe a se tagata.

Ina ia sailia, faʻaaoga le puʻupuʻu faʻatonuga:

  1. Muamua, e tatau ona ulufale WAP mode. Le login faagasologa e toetoe lava tutusa le ulufale atu i le telefoni feaveaʻi vagana ai nai lo lenai.manaomia e tusiafatau.o lea e foliga foliga mai le fesoʻotaʻiga://wap.ok.ru. I so o se mataupu, oe o le a toe faʻataʻitaʻia atu i le sooga//m.ok.ruae o le a avea oe i le alualu i luma feaveaʻi lomiga.
  2. O lenei e uiga i le pe faʻafefea ona vaʻaia le aso fanau ma le resitalaina o se tagata faʻapitoa. Muamua e tatau ona e mauaina lenei tagata ma e alu ia te ia i luga o le itulau.
  3. Ina ia matamata i faʻamatalaga e uiga i le aso fanau ma le aso o le lesitala, kiliki i le igoa o le tagata.

Mea faalilolilo 3: Matou te vaʻavaʻai i vaega tapunia i Odnoklassniki

O se tamai faaletonu ia Odnoklassniki agafesootai, e faʻatagaina oe e vaʻai i mea o loʻo i totonu o se kulupu ua faʻailo o "Tapunia"aunoa ma le auai i ai. Peitaʻi, e aoga ona faʻamanino mai e tatau ona tuʻuina mai sau talosaga mo le ulufale i soʻo se mea, ma e mafai ona e vaʻaia na o mea o le kulupu pe a faʻatagaina e lana pulega lau talosaga.

E taua le mafaufauina o se vaega taua o Odnoklassniki - afai e talia e le pulega lau talosaga, e le o lona uiga na e taliaina i totonu o le faʻalapotopotoga, talu mai muamua e tatau ona faʻamaonia ou faamoemoega. O lenei meaola iinei - oe i totonu Mataala faʻamaoniga e sau e auai i le kulupu, lea e tolu filifiliga:

  • Ulufale;
  • Tetee ulufale;
  • Matamata mataupu.

I le mea lea, o le lona tolu o filifiliga e talafeagai, talu ai nei e mafai ona e vaʻaia i mea i totonu o se vaega tapunia e aunoa ma faʻatapulaʻaina, ae le o faʻatasi atu i ai. Ina ia mafai ona vaʻavaʻai i mea o iai i lenei kulupu, na ona e le tali le valaaulia. O le a faʻaolaina i lou "Mataala"o fea e faʻaaoga le faʻamau Vaai Initaneti faataga le le faatapulaaina numera o taimi.

Pau le mea e ono le aoga ai lenei bug pe a fai o le pulega o le komiti filifili e aveese le tali valaaulia ia te oe. Ae e tasi le faʻasaoga - o le a mafai ona e vaʻai i mea i totonu o le kulupu pe a tasi le taimi, talu ai o le valaaulia ua uma ona lafoina.

I le taimi nei, o mea ia e tolu sili ona manaia ma nana mai i tagata masani faalilolilo o Odnoklassniki agafesootai. E leai se faʻatapulaʻaina o latou faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send