FBK Grapher 1.0.0

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o galuega autu e ono tulaʻi mai i le faiga o le suʻesuʻeina o se numera numera o le fauina o se saʻo ata. Ina ia aloese mai ia faigata, e mafai ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa ua fausia mo le fausiaina faʻafanua. O se tasi o ia oloa o le au fai pisinisi Rusia - FBK Grapher.

Fuafua i luga o le vaalele

I le FBK Grapher o loʻo i ai se faigofie tele e faʻaaogaina ai mea faigaluega e maua ai le fausiaina o maualuga-lelei faʻasologa o galuega i luga o le vaalele.

E pei ona i ai i le tele o mea faigaluega meafaigaluega, ina ia mafai ai ona fausia se kalafi, e tatau ona e muamua ulufale i se galuega ma faʻatulaga ni isi faʻaali o faʻatulagaina i totonu o se faʻapitoa faʻamalama faʻamalama.

A e fetaiaʻi ma faʻafitauli pe a taumafai e fausia se ata o se trigonometric galuega, FBK Grapher o le a saunia la latou fofo.

E sili le manaia o le mafai ona puʻeina galuega faʻatino i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i se parametric foliga poʻo le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga polar.

Afai e te le maua se faʻapitoa faʻapitoa, ae i ai le tele faʻamaopoopo o itu taʻitasi, e mafai ona e fausia se kalafi mai ia i latou, tuʻuina atu a latou taua i se laulau faʻapitoa.

Ina ia fausia nisi laina i luga o le kalafi, pei o le tangent pe masani, ua i ai se mea faigaluega faapitoa i lenei polokalama.

Ole isi lelei foliga ole FBK Grapher o le mafai e otometi ona fuafua se galuega e faʻalagolago i le aoga o le fesuiaiga.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faigofie ona fetuʻunaʻi le faʻamaopoopo faavae o le faʻafanua i se isi tamai faamalama o tapulaa.

3D faufauga

O le FBK Grapher e maua ai le tomai e fausia volumetric kalafi o matematika eseese galuega. E ui o le iʻuga o le polokalama o loʻo galue i ia faʻatusatusaga e mamao mai le sili atu ona faʻamatalaga, oe mafai ona maua ai se manatu lautele o le faʻaali mai o le gaioiga.

Faasaoina Pepa

Afai o le galuega i le polokalama ua maeʻa ma e tatau ona e mauaina le ata o le faʻamaeʻaina siata i se isi faila, FBK Grapher ei ai le talafeagai filifiliga auina atu i fafo.

Lelei

  • Tufatufa atu e aunoa ma se totogi;
  • O le polokalama e faʻaRusia.

Le atoatoa

  • Le o le sili auala e faʻaalia ai volumetric kalafi;
  • Le leai o se 'upega tafaʻilagi aloaʻia a le kamupani atinaʻe.

O le FBK Grapher polokalama e mafai ona avea ma se sili fofo i soʻo se faʻafitauli ma le faʻatulafilo o le matematika galuega ona o lona maualuga-lelei ma le faʻatinoga lelei. E le gata i lea, e taua tele o lenei oloa e maua fua atoa ma i le taimi lava e tasi e le faia ai lana galuega e sili atu le taugata nai lo fofo mai fafo.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

3D grapher AceIT Grapher Alualu i luma grapher Gnuplot

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
FBK Grapher - o se polokalame mo le fausiaina o le lua-dimensional ma tolu-dimensional kalafi o le matematika galuega, tufatufaina atu leai se mea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.50 mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: FBKStudio Polokalama
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.0.0

Pin
Send
Share
Send