Faʻafefea ona fai se laupepa VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o mea sili ona taua pe a faʻalauiloaina se kulupu i luga o le VKontakte agafesootai o le tele faʻasoasoaina o feʻau o ituaiga eseese, lea e mafai ai ona tosina mai le aofaʻi tele numera o tagata auai. I lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i auala sili ona talafeagai mo le lafoina o feʻau.

Fausia se tufatufaina lisi i le VK vaega

I aso nei, o metotia a le lafoina o tusi e faʻatapulaʻaina i auaunaga faʻapitoa ma polokalama e galue i luga o le faʻavae tutusa. I le taimi lava lea e tasi, e matua mafai foi ona faia tusi lesona o feau, e latalata tele i le faʻagaioiga o le valaʻauina o uo i le lotoifale, lea sa matou suesueina i se tusitusiga muamua.

Vaʻai foi: Auala e lafo ai se valaaulia i le VK group

I le mataupu o le filifilia o mea mo le faʻatulagaina o le lafoina o tusi, e mautinoa o le a e feagai ma tagata le fiafia. Faaeteete!

Faʻamolemole e matau o le tele o metotia e mafai ona faʻaoga e le gata e oe, o le fausiaina ole kulupu, ae ma isi faʻatautaia o le sosaiete. O le mea lea, o auaunaga e mafai ai ona e aveeseʻese mai le soona feteʻenaʻi.

Metotia 1: OeCarta Service

O lenei metotia e maua ai se numera tele o avanoa eseese, o se vaega tele o loʻo i ai se faʻavae maua fua. E le gata i lea, faʻaaogaina le auaunaga YouCarta, e mafai ona e faʻatulagaina le lisi o auiliiliga auiliili faʻatatau i le mulimuli ane aʻafia ai o lesitala.

Alu i le YouCarta Service

  1. Mai le itulau autu o le nofoaga faʻapitoa, faʻaaoga le faʻamau "Resitala".
  2. Faʻamaeʻa le faʻatagaina ala i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma faʻaaoga le faʻamau "Faʻataga" tuʻuina atu le tautua i lau teugatupe.
  3. I le laupepa autu o le faʻatonutonuina o le YouCarta auaunaga, fesuiaʻi i le tab "Vaega" ma faʻamau le faʻamau "Fesootai kulupu".
  4. I le fanua "Filifili VKontakte vaega" Faʻailoa le nuu poʻo ai e te manaʻo e tufatufa atu.
  5. I le koluma "Igoa Vaega" ulufale i soo se igoa manaʻomia.
  6. Ua maeʻa ona filifili i vaega muamua e lua, filifili le taulaiga a le alalafaga.
  7. I le isi itulau, faʻamatalaina le tuatusi tuatusi o le a faʻapipiʻi ai lau 'upega tafaʻilagi lautele.
  8. I le fanua "Ulufale ki ulufale vaega" faʻaopopo le anotusi talafeagai ma kiliki Sefe.
  9. Ma na toe, e te manaʻomia le setiina o le tulaga i lau pule ma fetaomi le faamau Sefe.

I le avea ai o se tamaʻi alu ese mai le galulue ma le YouCarta service control panel, e taua le taʻua o le faiga o le fauina o se ki e ulufale ai i le lautele VK.

  1. Alu i lau faʻasalalau lautele i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, tatala le faʻasologa autu e ala i le kilikiina o le ki "… " ma filifili Community Pulega.
  2. Alu i le laupepa i totonu o le vaega faʻafitauli menu "Galulue ma API".
  3. I le pito i luga taumatau o le itulau, kiliki i le faamau Fausia le Ki.
  4. I le folasaga faʻaali, e aunoa ma le toilalo, filifili mea muamua e tolu ma fetaomi le faamau Faia.
  5. Faʻamautu au gaioiga i le lafoina o le faʻamatalaga talafeagai i le numera telefoni feaveaʻi ma le itulau.
  6. I le maeʻa ai o fautuaga uma, o le a faʻaalia oe ma le tusitusiga manoa ma se ki e mafai ona e faʻaaogaina i luga o lau filifiliga.

O isi gaioiga e faʻamoemoe e faʻatino le otometi ona lafo o tusi.

  1. Faʻaaoga le autu autu o le faʻatonutonu laupepa, fesuiaʻi i le laupepa "Tusitusiga Tala Fou VKontakte".
  2. Filifili ituaiga mai le lua ituaiga mafai.
  3. Fetaomi faamau Faaopopo Newslettere alu ai i le faʻatatau autu o tusi i le lumanaʻi.
  4. I vaega muamua e tolu faʻaalia:
    • Le faʻalapotopotoga o loʻo faia le tufatufaina atu;
    • Igoa o le mataupu o mataʻitusi;
    • Se ituaiga o gaioiga e aofia ai le lafoina o feʻau.
  5. Faatulaga le itupa ma tausaga le matua.
  6. Faʻatumu le laufanua "Savali" e tusa o le ituaiga o tusi ua lafoina.
  7. Lenei e mafai ona e faʻaopopo tulafono faʻaopoopo ina ia fatuina le igoa ma le igoa ole igoa i le otometi.

  8. Ua tuuina atu ia te oe le avanoa e faʻaopopo ai ata pe a faʻapopoleina i luga o le pepa kilipa ikon ma filifilia se aitema "Ata puʻe".
  9. Faʻamolemole ia vaʻai e ono i ai nisi mea faʻapipiʻi.
  10. I le faaiuga, seti le lafoina taimi faʻatulagaina ma kiliki Sefe.

Le tulaga o le tautua o loʻo faʻaalia i luga o le itulau autu ile laupepa "Tusitusiga Tala Fou VKontakte".

I le faaopoopo atu i lenei metotia, e taua foi le taʻua o le auina atu o le a mafai ona mafai pe a fai e iai lau maliega tagata e talia feau. O le tautua lava e ofoina atu filifiliga e tele mo le tosina mai o tagata fiafia.

  1. E mafai ona e mauaina se fesoʻotaʻiga otometi faʻatulagaina, pe a uma ona kiliki i luga o le mea e faʻaaogaina ai e le tagata faʻatagaina lona mauaina o tusi mai le alalafaga.
  2. E mafai ona e faia se ki widget mo le 'upega tafaʻilagi i le kiliki i luga o le tagata faʻaaoga lesitala i faʻasilasilaga.
  3. Soʻo se tagata e faʻatagaina le lafoina o tusi a le tagata lava ia i totonu o le vaega autu o le vaega VKontakte o loʻo auai foi i le laupepa.

A maeʻa laʻasaga uma mai lenei metotia, o le lafo o le a manuia.

I le masani masani, o le tautua faʻataga faʻatagaina naʻo 50 tagata.

Metotia 2: QuickSender

O le polokalama QuickSender e fetaui lelei pe a fai e te faʻaogaina ni tala pepelo, talu ai e tele avanoa a le polokaina o lau teugatupe. I le taimi lava lea e tasi, ia manatua e tele atu lou avanoa e maua ai se faʻatapulaʻaina e faʻavavau, ae le o se tumau le tumau.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona 'aisa ma faʻaʻauma le VK itulau

Faʻatagaina e ala ile VKontakte i le polokalama e faʻatagaina, ae ui i lea, e faʻavae i luga o le tele o iloiloga lelei, o lenei polokalama e mafai ona manatu faʻatuatuaina.

Alu i le aloaia QuickSender website

  1. Tatala le faʻalauiloaina polokalama i luga ole upega tafailagi ma faʻaaoga le faamau Sii maie faʻatu ai le faʻamaumauga i lau komepiuta.
  2. I le faʻaaogaina o soʻo se mea e aoga ai, tatala le download archive mai QuickSender ma faʻaoso le faʻaaogaina o le igoa tutusa.
  3. Faitau foi: WinRAR archiver

  4. I le faʻalauiloaina o le tatau EXE-faila, faatino le faʻavae masani o le polokalama.
  5. I le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina, e fautuaina e tuʻu se kiliki "Tamoe le polokalame".

  6. I le faʻamaeʻaina o le faʻapipiʻi, QuickSender o le a faalauiloa na o ia ma ofo atu e alu i le faʻatagaina taualumaga ala VKontakte.
  7. I luga o le faʻatagaina, o se feʻau e uiga i tapulaʻa faʻatino o le a tuʻuina atu. Lenei e mafua mai i le mea moni o le faʻatuina maia o le polokalama o loʻo i ai Talofasaunia nisi o mea mafai.

O isi gaioiga uma e faʻatatau tonu i le QuickSender main interface.

  1. Faʻaaoga le tuʻuga menu e afe ai le laupepa "Tala Fou e tagata faʻaaogaina".
  2. Ina ia faigofie e faʻafaigofie ai le faʻaaogaina o lenei polokalama, ia mautinoa e faitau i le faʻatonuga e ala i le kiliki i luga o le faʻamau "Fesili"I luga o le tab muamua fuafuaina.
  3. I le vaega "Tusitusiga tala" e manaʻomia le ulufale i le mea autu o loʻo iai le feau, o le a lafoina atu e le suia i tagata o loʻo e naunau iai.
  4. Ua fautuaina e sui mea o lenei fanua pe a uma ona lafo le 5 pe sili atu feau ina ia aloese mai ni faʻafitauli i le otometi polokaina polokalama.

  5. O lenei fanua lagolagoina atoatoa VKontakte syntax, o le mafuaaga lea e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le faʻaofi o soʻotaga i totonu o tusitusiga poʻo emoticons.
  6. Vaʻai foi: Faʻatonu ma tulaga taua o VK emoticons

    A o le i faagasolo i isi sitepu, ia mautinoa e siaki le pusa "Aveese feʻau pe a maeʻa ona lafo"ia e avanoa pea i lau itulau itulau.

  7. Afai ua uma ona e faʻaaogaina lenei polokalame pe ua e saunia se faila faila ma se feʻau muamua, matou te fautuaina oe e faʻaaoga le faʻaopoopoga filifiliga "Download mau mai le txt".
  8. O lenei fautuaga e tutusa lona aoga i tabs. "Tusitusiga tala", "Tagata faʻaaogaina" ma le "Ala o faasalalauga".

  9. A uma ona aumaia le autu autu o le fanua i lona tulaga mulimuli, kiliki i luga o le tab "Tagata faʻaaogaina".
  10. I le fanua tusiga saunia, oe manaʻomia le faʻapipiʻi o soʻotaga i itulau o tagata e tatau ona maua le feau. I lenei tulaga, e mafai ona e faamaʻoti:
    • Faʻafesoʻotaʻiga atoa mai le tuatusi o le browser;
    • Faapuupuu le tala URL;
    • Tagata faʻaaoga id

    Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e mauaina VK ID

    Taitasi sootaga e tatau ona ulufale mai mai se laina fou, a leai, o le ai ai sese.

  11. Ina ia faʻafaigofieina le faʻaaogaina o le faʻamatalaga a tagata, e fautuaina e faʻapipiʻi ata poʻo se faʻataʻitaʻiga, gifs i le feʻau. Ina ia faia lea mea, sui i le lau "Ala o faasalalauga".
  12. Faitau foi: Faʻafefea ona faʻaopopo se VK gif

  13. Ina ia faʻapipiʻi se ata, e muamua ona e manaʻomia e faʻapipiʻi i luga o le VKontakte '' upega tafaʻilagi ma maua se faʻailoga tulaga ese, pei o matou faʻataʻitaʻi.
  14. Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻaopopo ata VK

  15. I totonu ole laiga ole tasi meli, e naʻo le tasi le faʻasalalau faila e mafai ona faʻaopopo.
  16. O lea ua sauni lau savali e lafo, lea e mafai ona e amatalia le faʻaaogaina o le faʻamau "Amata".
  17. Ina ia faia ia meli mai i le feau polokalama, oe tatau ona i luga o le tab "E ala i feau tumaoti".

  18. Itulau Mea na tupuatoa foi i "Faʻamaumauga o galuega", faʻaalia le faiga o le lafoina i le moni taimi.
  19. Afai e faia lelei mea uma, faʻavae i luga o fautuaga ma fautuaga ua fautuaina, o le a maua e le tagata faʻaaoga se savali e tutusa lelei lou manatu.

O le tulaga le lelei autu o lenei polokalame i le avea ai ma sui o se tagata masani, o le captcha aloese gaioiga e manaʻomia mo le tele o meli e le o maua fua.

Ole mafai lea ole faʻaiuga ole faʻatonuga talu mai luga o fautuaga e faʻatagaina oe e faia ni mea e sili atu nai lo se tamaititi aoga tufatufaina o tusi.

Metotia 3: Laulau Auina Savali

Le sili e le talafeagai, ae i le taimi lava e tasi o le sili atu le saogalemu metotia o tusiata meli, lea e aofia ai i le faʻaaogaina o se totonu o feau faʻamau faiga i luga o le VK nofoaga. I lenei tulaga, o se numera tele o itu faʻaletonu e ono tupu mai, o le mea e leaga ai, e le mafai ona foia. O le mea sili ona faigata o le faʻalilolilo nofoaga o lenei pe o lena tagata faʻaaoga, aua e te le maua se avanoa e lafo atu ia te ia se feʻau.

  • Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e iloa o le tusi na e lafoina e le tatau ona manatu i ai le tagata faʻaaoga e pei o le spam. A leai, ona o le tele o faʻamaumauga talafeagai, o le ae leiloa ai le ulufale atu i le itulau, ma atonu i le faʻalapotopotoga.
  • Vaʻai foi: E faʻapefea ona lafo se faitioga i le tagata VC

  • E tatau ona e muai sauniuni mo le mea moni o feʻau taʻitasi e tatau ona faia se fiafia e mafai, ina ia talia e le tagata faʻapea lau ofo e aunoa ma le tele o manatu. Ina ia faia lenei mea, fausia oe lava ni tulafono faatatau i le sitaili o mataʻitusi.
  • Faʻaogaina ola fesoʻotaʻiga sitaili o le a tele se taimi, ae faʻafetai i lenei auala, o le otometi spam faʻamaumauga o le a le mafai ona poloka oe.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona tusia se feau VK

  • E le tatau ona e faʻaaoga lau oe lava VKontakte itulau e lafo ai le tele o tusi, aua o lenei faʻateleina ai le aʻafia o le polokaina le faʻamatalaga o le faia mea a le nuu. I le taimi lava e tasi, ma faʻaaogaina tala pepelo, aua neʻi galo e faʻatumuina i latou i le tele e mafai ai i faʻamatalaga a le tagata lava ia, ma faʻaavanoaina mo tagata uma.
  • Faitau foi:
    Faʻafefea ona fai se VK account
    Faʻafefea ona nana le itulau VK

  • I le taimi o le meli faagasologa, aua nei galo e uiga i le tamaʻi aʻafiaga o le mafaufau, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e tosina mai se tamaloa faʻalogologo, e sili le faʻaaoga o le tala a le teine. Aua nei galo e uiga i le tulaga faʻaipoipoga ma le matua o tagata agavaa.

Silasila foʻi i: Auala e suia ai le faʻaipoipoga tulaga o VK

Mulimuli i fautuaga saʻo, e faigofie ona e tosina mai se numera tele o tagata faʻaaoga. E le gata i lea, o nei tagata taʻitoʻatasi atonu o le a fiafia, talu ai o fesoʻotaʻiga a tagata e sili atu ona iloa nai lo masini.

Matou te faʻamoemoe ua e ausia le taunuʻuga manaʻomia, faʻasino i matou fautuaga. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send