Taulaga Port Online

Pin
Send
Share
Send

Ole siakiina o lau fesoʻotaiga mo le saogalemu e sili na faia e ala i le siakiina o le avanoa avanoa. Mo nei faʻamoemoe, sili ona masani ona faʻaaogaina polokalama faʻapitoa e vaʻai i taulaga. Afai e le o avanoa, o le tasi o le initaneti auaunaga e sau e laveaʻi ai.

O le taulaga ua fuafuaina mo le sailia o 'au i totonu o le lotoifale fesoʻotaiga ma se fesoʻotaʻiga matala. E tele faʻaaogaina e le tasi pule faʻatonu poʻo le osofaʻiga e faʻailoaina ai vaivaiga.

Nofoaga mo le siakiina taulaga i luga ole laiga

O tautua faamatala e le manaʻomia le lesitala ma e faigofie ona faʻaaogaina. Afai e te ulufale i le Initaneti e ala i se komepiuta, o nofoaga o le a faʻaalia ai matala matala o lau 'au, pe a faʻaaogaina se router e tufa le Initaneti, o le a faʻaalia faʻaaliga o loʻo matala laina o le router, ae le o le komipiuta.

Metotia 1: Portscan

O se mea moni o le tautua e mafai ona taua o le mea moni o loʻo ofoina atu i tagata faʻaaogaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le siakiina o le faʻagasologa ma le mafuaʻaga o se taulaga. O le 'upega tafaʻilagi galue i luga o se faʻavae maua fua, e mafai ona e siakiina le faʻagaioiga o taulaga uma faʻapitoa pe filifilia ni mea patino.

Alu i Portscan

  1. Matou te o atu i le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi ma kiliki i le ki "Taufetuli port scanner".
  2. O le download faagasologa o le a amata, e tusa ai ma faʻamatalaga i luga o le upega tafailagi, e le sili atu nai lo le 30 sekone.
  3. I le laulau e matala, o taulaga uma o le a faʻaalia. Ia nana mea na tapunia, na o le kiliki i luga ole mata ile itu taumatau pito i luga.
  4. E mafai ona mauaina faʻamatalaga e uiga i le a faʻapitoa numera numera taulaga o lona uiga i le alu i lalo ifo.

I le ma le siakiina uafu, le 'upega tafaʻilagi ofo atu e fuaina ping. Faʻamolemole na o na taulaga o loʻo lisiina i luga o upega tafailagi e siakiina. I le faʻaopopoga i le browser.

Metotia 2: Nana loʻu igoa

A sili atu vavai meafaigaluega mo le siakiina avanoa avanoa. E le pei o le punaoa talu ai, e vaʻavaʻai uma lauiloa uafu, i se faʻaopopoga, e mafai e tagata faaaoga ona suʻe soʻo se talimalo i luga o le Initaneti.

O le upega tafaʻilagi ua maeʻa faʻaliliu i le Lusia, o lea e leai ni faʻafitauli i lona faʻaaogaina. I le faʻatulagaga, e mafai ona e faʻaogaina le Igilisi pe Sipaniolo gagana o le fesoʻotaʻiga.

Alu i le Hide igoa o aʻu upega tafaʻilagi

  1. Matou te o i le 'upega tafaʻilagi, ulufale i lau IP pe avatu se fesoʻotaʻiga i le tulaga o mea e fiafia i ai.
  2. Filifili le ituaiga o taulaga e siaki. Tagata e mafai ona filifilia ni lauiloa maua i sui sui, pe faamaoti a latou lava.
  3. Ina ua maeʻa faʻatulagaina tulaga, kiliki i le ki Vaʻavaʻai.
  4. O le a suʻesuʻe faʻafuaseʻi o le a faʻaalia i totonu o le malae "Faʻamaoniga iuga", o le a faʻaalia mai faʻamatalaga mulimuli e uiga i tapuni tatala ma tapunia.

I luga o le '' upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina lau tuatusi IP, siaki le saoasaoa o le Initaneti ma isi faʻamatalaga. E ui i le mea moni e faapea o ia iloa sili port, galulue faatasi ma ia e le atoatoa le mafanafana, ma o le taunuuga faʻamatalaga o loʻo faʻaalia faʻateleina ma le malamalama i ai tagata masani.

Metotia 3: IP Suega

Ole isi punaoa Rusia-gagana ua mamanuina e siaki ai taulaga o lau komepiuta. I luga o le upega tafailagi, o le gaioiga o loʻo taʻua o le puipuiga malu.

O le siakiina e mafai ona faia i ni auala se tolu: masani, faʻaalia, atoa. O le aotelega o le taimi faitau ma le numera o taulaga ua matauina faalagolago i le filifilia auala.

Alu i le IP Test website

  1. I luga o le tulaga 'upega tafaʻilagi matou te o atu i le vaega Puipuiga Puipuiga.
  2. Matou te filifilia le ituaiga o suʻega mai le lisi paʻu i lalo, i le tele o tulaga o se masani faitau vave e talafeagai, ona kiliki ai lea i le faʻamau Amata faitau vave.
  3. Faʻamatalaga e uiga i iloa ua matala matata o le a faʻaalia i luga o le faamalama pito i luga. A maeʻa le siakiina, o le a faʻailoa atu e le auaunaga ia oe se faʻafitauli tau puipuiga.

O le tilotilo faagasologa e fai se mataupu o sekone, aʻo le tagata e avanoa naʻo faʻamatalaga e uiga i taulaga matala, e leai ni faʻamatalaga faʻamatala i luga o le punaoa.

Afai e te manaʻomia e le gata e maua taulaga matala, ae ia iloa foʻi a latou mea, e sili ona faʻaaoga le Portscan punaoa. O faamatalaga i luga o le '' upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia i se faiga e avanoa, ma o le a malamalama ai e le gata i le pulega pulega.

Pin
Send
Share
Send