Faʻafefea ona liua CR2 i le jpg faila i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O isi taimi e i ai tulaga pe a e manaʻomia le tatalaina CR2 ata, ae mo nisi mafuaʻaga o le fausia-i OS mea faigaluega mo le vaʻaia o ata faʻasea e uiga i se le iloa le faʻalauteleina. CR2 - ata faʻatusa e mafai ai ona e vaʻavaʻai faʻamaumauga i luga o tapulaʻa o le ata ma tuutuuga na faia ai le puʻeina faiga. O lenei faʻaopopoga na faia e se lauiloa gaosiaina o mea pueata meafaigaluega faapitoa ina ia puipuia ai le leiloa o foliga lelei.

Nofoaga e sui ai le CR2 i le JPG

E mafai ona tatala RAW ma faʻapitoa polokalama mai Canon, ae e le matua faigofie e faʻaaoga. O le aso o le a tatou talanoa e uiga i tautua i luga ole laiga e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻaliliu ata i le CR2 format i se lauiloa ma malamalama i le JPG format e mafai ona tatalaina e le gata i luga o se komupiuta, ae faapea foi i luga o masini feaveaʻi.

Talu ai o CR2 faila o loʻo mamafa tele, e te manaʻomia le saoasaoa tele-initaneti ulufale avanoa i galuega.

Metotia 1: Ou te alofa i IMG

O se faigofie punaoa mo le liua CR2 faatulagaga i JPG. O le liua faʻagasologa e televave, o le taimi saʻo e faʻalagolago i le tele o le muamua ata ma le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga. O le ata mulimuli e le maua le lelei. O le upega tafailagi e malamalama lelei, e le aofia ai galuega faʻapitoa ma faʻatulagaina, o lea o le a faʻamalieina mo se tagata e le malamalama i le mataupu o le fesiitai mai ata mai le tasi faʻatusa i le isi.

Alu i le I love IMG 'upega tafaʻilagi

  1. Matou te o atu i le 'upega tafaʻilagi ma oomi le faʻamau Filifili Ata. E mafai ona e faʻauluina se ata ile CR2 format mai se komupiuta pe faʻaaoga se tasi o le fuafuaina le teuina o ao.
  2. A uma ona utaina, o le ata o le a faʻaalia i lalo.
  3. Ina ia amata le liua, kiliki i le ki Liliu i le jpg.
  4. A uma ona liua, o le faila o le a tatalaina i se fou faamalama, oe mafai ona sefe i luga o se PC pe lafoina i luga o le ao.

O le faila e teuina i luga o le tautua mo le itula, ina ua maeʻa ona otometi ona tape. Oe mafai ona vaʻavaʻai i le taimi o totoe i luga o le download itulau o le mulimuli ata. Afai e te le manaʻomia le teuina o le ata, naʻo le kiliki Lafoai Nei ina ua uma ona utaina.

Faiga 2: Liliu luga o le lugalaina

Online Convert service faʻataga oe e faʻaliliu vave le ata i le foliga manaʻomia. Ina ia faʻaaogaina, naʻo le faʻapipiʻi o le ata, seti le faiga tatau ma amata le faiga. O le liua e tupu otometi, o le galuega faatino o se ata i le maualuga tulaga, lea e mafai ona noatia i nisi faʻagasologa.

Alu i luga o le Online Convert

  1. Tuʻu i luga le ata e "Vaʻaiga lautele" pe faʻaali se fesoʻotaʻiga i se faila i luga o le Initaneti, pe faʻaaoga se tasi o ao e teu ai le ao.
  2. Filifili le lelei tapulaʻa o le ata mulimuli.
  3. Matou te faia ni ata faʻapipiʻi. O le 'upega tafaʻilagi ofo atu e toe suia le ata, faaopoopo faʻaaliga vaʻaia, faʻaleleia atili.
  4. Ina ua maeʻa faʻatulagaina tulaga, kiliki i le ki Liliu Faila.
  5. I le faʻamalama e tatalaina, o le faʻagasologa o le downloadina o CR2 i le 'upega tafaʻilagi o le a faʻaalia.
  6. A maeʻa le faʻagaioiga, o le download laʻasaga e amata otometi. Naʻo le sefe lava le faila i le lisi e manaʻo iai

Faʻagasologa se faila i luga o le Online Convert umi atu nai lo i ou alofa IMG. Ae o le '' upega tafaʻilagi ofoina tagata faʻaaogaina le avanoa e faia ai faʻaopopoga setiina mo le ata mulimuli.

Metotia 3: Pics.io

O le tautua a le Pics.io e faʻaogaina ai tagata e faʻaliliu se faila CR2 i le JPG i se browser e aunoa ma le downloadina o isi polokalame. E le manaʻomia le resitalaina o le nofoaga ma maua ai le liua tautua i luga o fua maua fua. E mafai ona sefe le ata ua maeʻa i lau komepiuta pe puʻe vave ile Facebook. Lagolagoina galue ma ata puʻeina i luga o soʻo se mea pueata Canon.

Alu i le Pics.io

  1. Amataina ma le faʻamatalaga i le kiliki i luga o le faʻamau "Tatala".
  2. E mafai ona e toso le ata i le vaega talafeagai pe kiliki i le ki "Lafo mai le komipiuta".
  3. O le faʻaliliuina ata o le a faia otometi i le taimi e faʻapipiʻi ai i le upega tafailagi.
  4. Ma le isi, matou te faasaʻosaʻoina le faila pe sefe i le kiliki i luga o le faʻamau "Laveai lenei mea".

Le liua o le tele o ata o loʻo avanoa i luga o le upega tafailagi, o le lautele laina o ata e mafai ona faʻasaoina i PDF format.

O le vaʻaia o auaunaga faʻataga oe e faʻaliliuina CR2 faila i le JPG tuusaʻo e ala i le masini suʻesuʻe. E fautuaina e faʻaoga le browser Chrome, Yandex.Browser, Firefox, Safari, Opera. I le malologa, o le faʻatinoina o punaoa e ono faʻaititia.

Pin
Send
Share
Send