Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le laina telefoni feaveaʻi e ala i le Bluetooth i le tablet, laptop

Pin
Send
Share
Send

Talofa.

Ou te manatu e leai se tasi o le a faafitia o le lauiloa o laupepa ua tupu tele talu ai nei ma e toʻatele tagata faʻaoga le mafai ona mafaufauina la latou galuega e aunoa ma lenei gadget :).

Ae o tablet (i loʻu manatu) e iai se taua iloga: afai e te manaʻomia e tusi se mea umi atu nai lo 2-3 fuaiupu, ona avea lea o lenei ma moemiti moni. Ina ia faaleleia lea, o loʻo i ai laʻitiiti lapoʻa keyboard o loʻo faʻatau atu e fesoʻotaʻi ala i le Bluetooth ma faʻatagaina oe e tapunia lenei faʻaletonu (faʻaopopo, latou te masani ona o mai ma se mataupu).

I lenei tusitusiga, na ou manaʻo e vaʻai i sitepu pe faʻafefea ona faʻatulaga le soʻotaga o sea keyboard i se laulau. E leai se mea faigata i lenei mataupu, ae pei o isi nofoaga, e i ai ni faʻalanoaga ...

 

Faʻafesoʻotaʻi le keyboard i le laulau (Android)

1) Ki le ki

O le uaea keyboard e i ai faʻamau faʻapitoa e mafai ai ma faʻatulaga le soʻotaga. O lo o faatu i se mea e maualuga teisi atu i luga o ki, poʻo luga o le pa puipui o le keyboard (vaʻai le Ata 1). O le mea muamua e tatau ona fai o le ki, e pei o le tulafono masani, e tatau ona amata mumu moli (pe mumu).

Fig. 1. Liliu le ki (manatua o lo o ola moli o le moli, o lona uiga ua ola le masini).

 

2) Bluetooth faʻatulagaina i luga o le laulau

Le isi, liliu le laulau ma alu i le faʻatulaga (i lenei faʻataʻitaʻiga, o le laupepa i luga o le Android, pe faʻapefea ona seti se fesoʻotaʻiga i le Windows o le a faʻamatalaina i le vaega lona lua o lenei tusitusiga).

I le tulaga e te manaʻomia e tatala le "Wireless Networks" vaega ma faʻaola le Bluetooth fesoʻotaʻiga (lanumoana ki i le Fig 2). Ma alu i le Bluetooth nofoaga.

Fig. 2. Bluetooth setiina o le laulau.

 

3) Filifilia se masini mai le avanoa ...

Afai o lau ki o le keyboard (LEDs tatau ona moli i luga) ma le laulau amata amata saili mo masini avanoa mo fesoʻotaʻiga, e tatau ona vaʻai lau keyboard i le lisi (pei i le Fig 3). E manaʻomia lou filifilia ma faʻafesoʻotaʻi.

Fig. 3. Keyboard fesoʻotaʻiga.

 

4) Faʻapipiʻi

Pairing process - Faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le va o lau keyboard ma le laulau. E masani lava e 10-15 sekone.

Fig. 4. O le faʻafasaniga faʻagasologa.

 

5) Upu faʻamaonia mo faʻamaoniga

Le mulimuli paʻi - luga o le keyboard e te manaʻomia e ulufale i se upu faataga e ulufale ai i le laupepa, lea e te vaʻaia i luga o lona mata. Faʻamolemole ia matau pe a uma ona e tusia nei fuainumera i luga o le keyboard, e tatau ona e faʻamau Enter.

Fig. 5. Ulufale le upu faataga i luga o le keyboard.

 

6) Faʻamutaina o soʻotaga

Afai o mea uma na faia saʻo ma e leai ni mea sese, ona e vaʻai lea i se feʻau o le bluetooth keyboard o loʻo fesoʻotaʻi (o le keyboard uaealesi). O lenei e mafai ona tatala le api ma faʻamau luga ole keyboard.

Fig. 6. O le keyboard ua fesoʻotaʻi!

 

Ole a le mea e fai pe a le vaʻaia le laupepa le bluetooth keyboard?

1) O le taatele masani o le ua oti maa o le keyboard. Aemaise pe a o oe o loʻo taumafai e faʻafesoʻotaʻi i se laulau mo le taimi muamua. Muamua faʻamau le keyboard keyboard, ona toe taumafai lea e toe faʻafesoʻotaʻi.

2) Tatala le faʻatulagaga manaʻoga ma le faʻamatalaga o lau keyboard. Faafuaseʻi ona le lagolagoina e android uma (faalogo foi i le lomiga o Android)?!

3) E iai faʻapitoa talosaga i luga o le Google Play, pei o le Keyboard Rusia. I le faapipiiina o sea talosaga (o le a fesoasoani pe a galulue ma non-standard keyboardboards) - e vave ona toe faaleleia faʻafetaui faafitauli ma o le masini o le a amata galue e pei ona faʻamoemoe ...

 

Faʻafesoʻotaʻi le keyboard i le laptop (Windows 10)

I se tulaga lautele, faʻafesoʻotaʻi se isi keyboard i se komepiuta feʻaveaʻi e manaʻomia tele taimi nai lo se komepiuta (a uma, o le komepiuta tasi keyboard) :)). Ae e ono manaʻomia pe a, mo se faʻataʻitaʻiga, o le keyboard folau e faʻatumuina i le lauti poʻo le kofe ma o ni ki e le aoga i luga. Mafaufau pe faʻapefea ona fai i luga o se komepiuta.

1) Ki le ki

O se sitepu faʻapena, pei o le vaega muamua o lenei tusitusiga ...

2) E galue Bluetooth?

Tele taimi, Bluetooth e le mafai ona ki luga i luga o le komepiuta ma o avetaʻavale e le o faʻapipiʻi i luga ... O le auala e sili ona faigofie e saili ai pe o lenei uaealesi fesoʻotaʻiga galuega o le na o le vaʻai pe o lenei aikona o loʻo i totonu o le fata.

Fig. 7. Bluetooth o loʻo galue ...

 

Afai e leai se fata faʻailoga, ou te fautuaina e faitau le tala i le faʻafouina avetaavale:

- aveina avetaavale i le 1 kiliki: //pcpro100.info/obnovleniya-drayverov/

 

3) A faʻapea e tape le Bluetooth (mo ai e galue ai, oe mafai faʻamisi le sitepu lea)

Afai na e faʻapipiʻi (faʻafou) avetaʻavale, ona e le o se mea moni o Bluetooth e aoga mo oe. O le mea moni o le mafai ona tape i totonu o le Windows faʻatulagaina. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona faʻatagaina i totonu o le Windows 10.

Muamua, tatala le amataga menu ma alu i le tapulaʻa (vaai Ata 8).

Fig. 8. Filifiliga i Pupuni 10.

 

Leisi, matala le "masini" tab.

Fig. 9. Alu i le Bluetooth tulaga.

 

Ona faʻaliliu lea o le Bluetooth network (vaʻai ile Ata 10).

Fig. 10. Liliu le Bluetoooth.

 

4) Saili ma faʻafesoʻotaʻi keyboard

Afai o mea uma na faia saʻo, o le ae vaʻai lau keyboard i le lisi o masini avanoa mo fesoʻotaʻiga. Kiliki i luga, ona kiliki lea i le "sootaga" faʻamau (vaʻai. Ata. 11).

Fig. 11. Ua maua le keyboard.

 

5) Faʻailoaina ki lilo

Ma se siaki siaki masani - oe manaʻomia le ulufale i le code i luga o le keyboard o le a faʻaalia i luga o le laupepa komipiuta, ona tata lea o le Enter.

Fig. 12. Le mea lilo

 

6) Manuia

O le keyboard e fesoʻotaʻi, o le mea moni, e mafai ona e galue i tua.

Fig. 13. Keyboard e fesoʻotaʻi

 

7) Faʻamaoniga

Ina ia siaki, e mafai ona tatala soʻo se notepad poʻo tusitusiga tusitusiga - tusitusiga ma numera o loʻo lolomiina, o lona uiga o le keyboard e galue. E pei ona manaʻomia e faʻamaonia ...

Fig. 14. Lolomi Faamaoniga ...

 

Faamaeʻa i luga, manuia le galuega!

Pin
Send
Share
Send