Faʻatele i luga Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

I luga o ni isi siaki tetele, o le Odnoklassniki 'upega tafaʻilagi atonu e le faʻaalia saʻo, o lona uiga, o mea uma i ai e avea ma mea laiti ma faigata ona iloa. O le isi itu o loʻo aʻafia i le manaʻoga e faʻaititia le laupepa o le itulau i Odnoklassniki, pe a fai na faʻateleina faʻafuaseʻi. Pau lava le mea ia e vave ona faʻasaʻosaʻo.

Odnoklassniki itulau fua

Uma browser se a faaletonu itulau zoom foliga. Faafetai i lenei, e mafai ona e faʻateleina le laupepa itulau i Odnoklassniki i ni nai sekone ma aunoa ma le downloadina o nisi faʻaopoopoga, plug-in ma / poʻo tusi talosaga.

Metotia 1: Keyboard

Faʻaaoga lenei lisi puʻupuʻu o keyboard auala e suia ai le itulau zoom e faʻatele / faʻaititia le aano o itulau i Odnoklassniki:

  • Ctrl + - O lenei tuʻufaʻatasiga o le a faʻatagaina oe e faʻalauteleina i luga o le itulau. E masani ona faʻaogaina i luga o siaki e maualuga le tali, e pei ona masani ona faʻaalia lelei i luga o le upega tafailagi;
  • Ctrl -. O lenei tuʻufaʻatasiga, i se isi itu, e faʻaititia le fua o le laupepa ma e tele taimi e faʻaoga i luga o ni tamaʻi siaki, pe a mafai ona o atu i fafo atu o ona tuaoi le mea o loʻo i totonu o le upega tafailagi;
  • Ctrl + 0. A iai se mea na sese, ona mafai lea ona e toe fuaina le tulaga lalai itulau faʻaaoga ai lenei ki tuufaatasi.

Metotia 2: Keyboard ma Mouse uili

I se auala talitutusa ma le metotia muamua, o le itulau fua i Odnoklassniki fetuunai faʻaaoga le keyboard ma le isumu. Tuu i lalo le ki "Maofa" i luga ole keyboard ma aunoa ma le tatalaina i tua, fuli le isumu isumu pe a e te manaʻo e faatetele i lalo, pe i lalo pe afai e te manao ai i fafo atu. E le gata i lea, e mafai ona faʻaalia se faʻasilasilaga a zoom i totonu o le browser.

Metotia 3: Suʻesuʻega tulaga

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona e faʻaaogaina ki vevela ma a latou tuʻufaʻatasiga, ona faʻaaoga lea o le zoom zoom i le browser lava ia. O le faʻatonuga ile faʻataʻitaʻiga o Yandex.Browser foliga faʻapena:

  1. I le pito i luga taumatau o le browser, kiliki i le lisi faamau.
  2. E tatau ona aliali mai se lisi o tulaga. Vaʻai totoʻa i lona pito i luga, i le mea o le ai ai faʻamau ma "+" ma le "-", ma i le va o latou taua le "100%". Faʻaaoga nei ki e seti ai le fua manaʻo.
  3. Afai e te manaʻo e toe foʻi i le fua muamua, ona kiliki lea "+" pe "-" seiloga e oʻo atu i le 100% le aoga faaletonu.

Odnoklassniki e le faigata ona suia le laupepa itulau, talu ai e mafai ona faia lea i ni kiliki se lua, ma afai e tatau ai, o le a vave foi ona toe faʻafoʻi mea uma i lona tulaga muamua.

Pin
Send
Share
Send