Toe faitau le Ata Saili 3.3.0.80

Pin
Send
Share
Send

Tagata faaaoga e masani ona galulue ma ata o loʻo fetaiaʻi ma tuʻaiga taimi e toe tu mai ai ni ata eseese i le komepiuta. Lelei le mea pe a le tele o faʻapitoa faila faila ma latou nofoia le itiiti ifo o le saʻolotoga avanoa, ae i ai taimi taimi duplikates "nofoia" se vaega taua o le malosi taʻavale, ma e tele se taimi o le tutoʻatasi suʻesuʻe ma tape. I ia tulaga, Duplicate Photo Finder e laveaʻi mai. E uiga ia te ia o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Suʻe mo ni ata se lua

Faʻafetai i le Faʻailoga Ata Saili, e mafai e le tagata faʻaaoga ona maua ni kopi tulaga o loʻo i luga o le malo. I le iʻuga o le tilotilo, o le faʻaiʻuga e uiga i le iai poʻo le leai o ni mea e tutusa ma foliga tutusa o le a faʻaalia. A maua ia ituaiga faila, e mafai e le tagata faʻaaoga ona tape i latou i ni nai kiliki.

O le faʻatutumu e lua o ata suʻe faʻasaoina le sailiga o iʻuga i se isi faila i le foliga "DPFR". E mafai ona e mauaina i le polokalame faila i totonu o le vaega “Pepa aloaia”.

Faatusatusaga taulaitu

O lenei faʻamalama o le mea autu i le Duplicate Photo Finder. O loʻo i ai "Faʻatusatusaga taulaitu" e mafai e le tagata faʻaogaina ona setiina ni faʻatapulaʻa ma faʻaalia le ala i le mea tonu e suʻe ai foliga tutusa o le a tupu. O le mea lea, ina ia saili mo faʻailoga, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaogaina muamua le faila, faila, i le lotoifale disk, pe faʻatusatusa ata o loʻo i totonu i nofoaga eseese e lua.

Faletusi Foafoaga

I le faiga, Faʻafanua Ata Sailia fatuina ni ata mai uma ata o loʻo i totonu o le faila faʻamatalaina e le tagata faʻaaoga. O le mea lea, ua mafai ai ona e faʻapipiʻi uma ata i le tasi faila. Afai na i ai ni pepa o se isi ituaiga i totonu o le faila, o le polokalama o le a latou le a. Lenei mea e faʻaaoga ai le aufaʻatau e mafai ona vave ma faʻataʻitaʻi ese i fafo ma tuʻu faʻatasi naʻo le tasi ata mai soʻo se mea i luga ole komupiuta.

Taua! O le faila faila ua sefe i le tisaini "DPFG" ma tuʻu i le mea e sefe ai iuga o suʻega.

Lelei

  • Maualuga maualuga;
  • Faasaoina o galeri ma sailiga iuga;
  • Lagolago mo le numera tele o foliga;
  • Faʻatusatusaga o kopi na maua.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • E totogi le polokalama (faʻataʻitaʻi taimi 5 aso).

O le faʻailoga Lua Ata o se sili lelei lea mo le sailia o ni kopi se lua. I ai, e mafai ona vave mauaina ma aveese faʻaletagata ata e na ona faʻaavanoa avanoa i luga o lau komipiuta malo. Ae ina ia mafai ona faʻaaogaina le polokalama umi atu nai lo le lima-aso faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e faʻatau se ki mai le tagata atiaʻe.

Siiina Faʻamau Ata Finder Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Toe faaluaina le ata mama Toe faʻamau faila e aveese Faʻatautau faila faila Le fiafia

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Lua Ata Sailiata o se polokalama e faʻatagaina oe e maua faʻataʻitaʻiga ata i lau komepiuta ma faʻaumatia tumau i latou, ma faʻateleina ai le faʻaavanoaina o le avanoa o lau masini malosi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: WebMinds
Tau: $ 60
Tele: 6 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.3.0.80

Pin
Send
Share
Send