FonCreator 11.0

Pin
Send
Share
Send

Fausiaina o lau lava fonoa o se galuega sili ona tiga, ae afai o loʻo ia te oe le manaʻo ma le tumau mausali tatau, tagata uma mafai ona faia. I lenei galuega faigata, 'eseʻese polokalame fuafuaina e fausia fonoto mafai tuʻuina atu fesoasoani moni. O se tasi o latou ia o FontCreator.

Fausia ma teuteuina mataʻitusi

FontCreator faʻaaogaina faigofie faigofie meafaigaluega e fausiaina ai vai, pei o se pulumu, spline (curved laina), faatafafa, ma elips.

E mafai foi ona fatufatu ni amio e faʻavae i luga o le ata o loʻo utaina i totonu o le polokalama.

E aoga tele o se gaioiga e fuaina le umi, o le itu ese o le seʻe mai le faʻalava, ma nisi tulaga faʻatatau o le vaega filifilia i le tagata faʻavasega fanua.

Suia fonipi faʻapipiʻi

Faʻafetai i agavaʻa o lenei polokalame, e le gata e mafai ona e fatuina au oe lava faatanoa, ae e te suia foʻi i latou ua maeʻa faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Faʻamatalaga tusitusi faʻapitoa

FontCreator ei ai se lisi mo sili auiliili amio tulaga. O lenei faʻamalama o loʻo iai uma faʻamatalaga e uiga i uiga patino taʻitasi, atoa ma faʻataʻitaʻiga mo le siakiina o fesoʻotaʻiga o mataʻitusi i totonu o tusitusiga.

I le faʻaopopo atu i lenei faʻamatalaga, o lenei polokalama e i ai le lisi mo le suia atoa o ituaiga meaola lava.

E avanoa foi o se mea faigaluega mo le fetuunaiga o lanu lanu o mea na faia.

A e manaʻo e sui le faʻatulafonoina o mataʻitusi lima ile taimi, ona mo oe i FontCreator o loʻo iai le avanoa e faʻapolokalame ai uiga faʻaaoga e faʻaaoga ai le faʻamalama matala.

Faavasegaina mataitusi

Mo sili talafeagai agavaʻa i totonu o le tele tusia ata i FontCreator o loʻo i ai se sili ona aoga meafaigaluega e faʻatagaina oe e faʻavasega i latou i vaega.

O se mea taua o le faʻagaioia lea e mafai ai ona e faʻailogaina nisi mataitusi, mo se faʻataʻitaʻiga, mo a latou toe atinaʻeina. O lenei gaioiga e aveina ni mea taua i se isi vaega, ma e faigofie ona latou mauaina.

Faasaoina ma le lolomiga o se poloketi

I le maeʻa ai le fausiaina o lau lava faʻamau poʻo le faʻatonutonuina o se pito ua maeʻa faʻauʻuina, e mafai ona e sefeina i se tasi o ata masani.

A e manaʻomia se pepa pepa, faʻataʻitaʻiga, e faʻaalia ai lau galuega i se tasi, e mafai ona e faigofie ona lolomi uma fatuga fatuga.

Lelei

  • Tele avanoa e fatuina ai ni vai;
  • Faigofie ma faigofie vavalalata.

Le atoatoa

  • Totogi tufatufaina faʻataʻitaʻi;
  • Leai se lagolago mo le gagana Rusia.

I se tulaga lautele, o le FontCreator polokalama ei ai le tele o seti o mea faigaluega ma o se mea sili ona lelei mo le fausiaina o oe lava tulaga tulaga ese faʻapipiʻi pe teuteu se tasi o iai nei. O le a aoga tele mo tagata e fesoʻotaʻi ma le galuega a tisaini, pe naʻo tagata atamamai e fiafia i lenei mataupu.

Sii mai o le FontCreator Trial

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Scanahand Fanua Faila Polokalama Ituaiga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
FontCreator o se polokalama e i ai le tele o seti o mea faigaluega mo le fausiaina o oe lava tulaga ese vai ma faʻasalalauga ua maeʻa faʻapipiʻi i lau komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.33 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Maualuga-Faʻamasinoga
Tau: $ 79
Tele: 18 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 11.0

Pin
Send
Share
Send