Aisea e le tatalaina ai ata i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

Ae paga lea, i Odnoklassniki, o isi tagata e masani ona matauina mataga pe a galulue ma le tele o ala o faʻasalalauga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma ata. I le avea ai o se tulafono, o le tele faitioga o le 'upega tafaʻilagi e le tatalaina le ata, lafo i latou mo se taimi umi pe i le le lelei.

Aisea le faʻapipiʻiina ata i Odnoklassniki

Ole tele o faʻafitauli e mafua ai ona e le sao le nofoaga ile ata ma isi mea e masani ona aliali ile itu o le tagata e faʻaaoga ma mafai ona faʻasaʻo ia tutoatasi. Afai o se mea le lelei o le 'upega tafaʻilagi, ia o le a logoina oe muamua (i le tulaga o fuafuaga faʻapitoa galuega), poʻo lau uo o le a faigata foʻi ona vaʻavaʻai ata mo ni itula.

E mafai ona e taumafai e toe faafoi le faatinoga atoa ile Odnoklassniki i le faia o se tasi o nei gaioiga:

  • Toe faʻaaoga le itulau matala i le OK e faʻaaoga se faʻailoga faapitoa o loʻo i se nofoaga patino i le tuatusi pa, pe faʻaaogaina le ki F5. E masani lava, o lenei fautuaga fesoasoani;
  • Faaoso Odnoklassniki i se faaleoleo browser ma o iina vaʻai i ata e te fiafia i ai. I le taimi lava e tasi, aua nei galo e tapunia le browser na e faʻaaogaina.

Faafitauli 1: Sese Initaneti

Ole televave ole saoasaoa o le mafuaʻaga masani lea e taofia ai le siiina masani o ata i luga ole upega tafaʻilagi Odnoklassniki. Ae paga lea, i se isi itu ia te oe lava e faigata tele, ma i le tele o tulaga o loʻo faʻatali pea mo le saoasaoa e faʻavasega.

Vaʻai foi: Nofoaga e siaki ai le saoasaoa a le Initaneti

E mafai ona e faʻaogaina nei fesoasoani ia faʻaleleia atili ai le Odnoklassniki's avega i luga o lemu Initaneti.

  • Tapuni uma tab ile browser. Tusa lava pe o itulau na tatalaina faʻatasi ma Odnoklassniki o loʻo i ai le 100% o loʻo faʻapipiʻiina, e mafai lava ona latou taumafaina se vaega o le Initaneti feʻaveaʻi, o loʻo maitauina lava ile le lelei o le fesoʻotaʻiga;
  • A e download se mea e ala i torrent faʻatau pe se browser, ua fautuaina e faʻatali seʻia maeʻa le download pe taofi / tape atoa. O le siiina i luga atu o le Initaneti (aemaise lava faila lapoʻa) e aʻafia tele ai le faʻatinoina o nofoaga uma, e aofia ai le OK;
  • Siaki pe o iai se polokalama o loʻo siiina pusa / faʻamaumauga ma faʻafouga i tua. Lenei ua iloa i Galuega. Afai e mafai, taofi le toe faʻaleleia o le polokalama, ae e le o fautuaina e faʻalavelave lenei faiga, aua e ono tulaʻi mai i le toilalo i le faʻafou polokalama. E fautuaina e te faatali mo le mulimuli download;
  • A e iai se gaioiga i lau sailiga Turbo, ona faʻatoʻaga lea ma o mea i luga o le upega tafailagi ua sili atu ona lelei, o lea, o le a amata amataina utaina vave. Ae peitai, o lenei galuega e le masani ona galue lelei i se ata, o lea la i ni tulaga e le masani ai, e sili atu le tape Turbo.

Faitau atili: Faʻamalosi Turbo i Yandex.Browser, Opera, Google Chrome.

Faʻafitauli 2: Faʻamauaina Browser

O le browser e tutoatasi lava faʻasaoina faʻamaumauga e uiga i 'upega tafaʻilagi asiasi i lona manatuaina, ae ui i lea, i le aluga o taimi ua lofituina ma tele faʻafitauli ma le faʻaalia o itulau itulau web ono tupu. Ina ia aloese mai lenei mea, e fautuaina e te fufulu e le aunoa "Talafaasolopito", talu ai faʻatasi ma faʻamaumauga i nofoaga na asia, tele faʻamasinoga le aoga ma ogalaau e faʻalavelave i le galuega ua tapunia.

I browser taʻitasi, o le faʻamamaina faʻasologa "Tala" faʻatino teisi laʻititi. O faʻatonuga o loʻo i lalo e lelei tele mo Yandex ma Google Chrome, ae atonu e le galulue ma isi:

  1. Tatala le lisi lisi mea i le faʻaaogaina o le ki i le pito i luga taumatau, pe a filifili "Talafaasolopito" mai le lisi paʻu i lalo. Ia vave alu i "Talafaasolopito" kiliki Ctrl + H.
  2. I le tatalaina matala ma le talaʻaga o asiasiga, saili E manino le Talaaga, lea e faʻaalia mai o se tusiga fesoʻotaʻiga i 'auala uma e lua. O lona tulaga e ono suia ese laititi e fuafua i le 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe, ae e maua lava i le pito i luga o le itulau.
  3. I se faʻaopopoga, e mafai ona e maitauina nisi mea mo mea e faʻamamaina e leʻi setiina i se tulaga faʻaletonu, ae ona e leiloa lea passwords, bookmark, ma isi o loʻo teuina i totonu o le browser memory.
  4. O le taimi lava e te faʻailogaina mea uma e te manatu e tatau ai, kiliki E manino le Talaaga.

Tele: Faʻafefea ona ave ese le cache i le Opera, Yandex.Browser, Google Chrome, Mozilla Firefox.

Faʻafitauli 3: Faiga totoe ole faila ile System

O faila e totoe e mafai ona afaina ai le faʻagaioiga saʻo o polokalame uma i luga o se PC, e aofia ai le Initaneti sisitema, o le a faʻalavelave i le saʻo faʻaali o mea i luga o itulau. Afai e le faamamaina le polokalama mo se taimi umi, faalavelave e mafai ona tupu tele taimi.

CCleaner o se sili sili polokalama polokalama fofo talafeagai mo le faʻamamaina o lau komepiuta ma le faʻatulagaina o sese lesitala. O loʻo faʻaalia i se tulaga faigofie ma faigofie fua fegalegaleaiga ma faʻailoga tulaga maualuga. O le laasaga ma lea laasaga faatonuga foliga o lenei:

  1. I le itu tauagavale o le faamalama, filifili "Faamamaina". I le tulaga masani, e tatalaina vave pe a amata le polokalama.
  2. Muamua, e tatau ona e fufulu uma vaega o loʻo i totonu ole laupepa "Pupuni"tu i le pito i luga. Checkbox mo mea taua e tatau ona setiina, ae mafai ona e tuʻuina i latou faʻaopopo i luma o le tele o itu.
  3. Kiliki le ki "Auiliiliga"o lo oi le pito i lalo o le faamalama.
  4. O le umi o le sailiga e faʻalagolago i uiga o le komepiuta ma le aofaʻi o lapisi lava ia. O le taimi lava e maeʻa le siakiina, ona kiliki ai lea i le faʻamau ki "Faamamaina".
  5. O le faʻamamaina, faʻapena ma le sailiga, e manaʻomia le ese o le taimi. Ma le isi, e mafai ona e alu i le laupepa "Talosaga" (tu i tafatafa o "Pupuni") ma fai le faʻatonuga e tasi i totonu.

I nisi o tulaga, o le faʻafitauli ma le galuega Odnoklassniki o loʻo taʻoto i mea sese lesitala, lea e faigofie toe faʻaleleia e faʻaaogaina CCleaner.

  1. O le taimi o le polokalama matala, alu i "Resitala".
  2. I le pito i lalo o le faamalama, kiliki "Saili Faʻafitauli".
  3. Toe fai, e mafai ona tumau mai ni nai sekone i ni nai minute.
  4. O le iʻuga o le sailiga, tele mea sese o le a mauaina i le lesitala. Peitaʻi, aʻo leʻi faʻasaʻo, e fautuaina le siaki pe o loʻo tuʻuina se faʻailoga i o latou luma. A le i ai iina, ona faʻatulaga lea ma le lima, a le o lea e le faʻasaʻoina le mea sese.
  5. Ia faʻaaoga le faʻamau "Faaleleia".
  6. Ina ia mafai ona toe solomuli i le taimi o loʻo galue pea le komepiuta, e mafai e le polokalama ona fausiaina i totonu o le lesitala, i le taimi o le mea na tupu. “Vaega Toe faaleleia”. E fautuaina e malilie.
  7. A maeʻa ona faʻasaʻoina le sese o le lesitala ma fufulu le faiga mai faila le tumau, ulufale i le Odnoklassniki ma taumafai e toe tatala ata.

Faafitauli 4: Malware

Afai e te mauaina se siama e faʻafesoʻotaʻi faʻasalalauga eseese i upega tafailagi pe mataitu lau komepiuta, ona iai lea o le aʻafiaga o le faʻalavelaveina i nisi nofoaga. I le muamua lomiga, o le a e vaʻai i se fuainumera tele o faʻasalalauga faʻailoga, pop-ups ma faʻailoga o mea masalosalo, e le gata e faʻapipiʻi le 'upega tafaʻilagi ma otaota vaʻaia, ae e faʻalavelave foi i lona faʻagaioiga. E auina atu e le Spyware faʻamatalaga e uiga ia te oe i punaoa a le vaega lona tolu, lea e faʻaopopoina foi 'auala i Initaneti.

O le Windows Defender o se antivirus polokalama o loʻo fausia i totonu o komupiuta uma o loʻo faʻaaogaina Windows, ina ia mafai ona faʻaogaina e sailia ma aveese le malware. Lenei o se lelei fua fofo, talu ai na maua le tele o le masani ona siama e aunoa ma ni faafitauli, ae afai e te maua le avanoa e faʻaaoga ai se isi antivirus (aemaise totogi ma ma le igoa tauleleia), e sili atu ona faʻatuatuaina komepiuta scanning ma aveese faʻamataʻu i se totogi analog.

O mea e faʻamama ai le komipiuta o le a suʻesuʻeina e faʻaaogaina ai le standard Defender o se faʻataʻitaʻiga:

  1. Muamua, e tatau ona e sailia ma faʻataʻitaʻi. Lenei e sili ona faigofie ona faia e ala i se sailiga i Galuega pe "Pulea vaega".
  2. Afai i le amataga o le Defender e te vaʻai i se moli moli, ma e le lanumeamata, o lona uiga na ia mauaina se masalosalo / lamatiaga polokalame ma / po o le faila. Ina ia aveeseina se siama ua iloaina muamua, kiliki "Fufulu komepiuta".
  3. Tusa pe e te tapeina le siama na iloaina i le taimi na e vaʻavaʻai ai i tua, e tatau ona e faʻataunuʻuina atoa le siakiina o lau komepiuta mo isi faʻamataʻu. Ole mea lea e manaʻomia e siaki ai pe faʻapea e faʻafitauli siama ile komepiuta ile faatinoga o Odnoklassniki. O tapulaʻa e te manaʻomia e mafai ona vaʻaia i le itu taumatau o le faʻamalama. Vaai lelei i le ulutala "Filifiliga Filifiliga"le mea e te manaʻo e maka le aitema "Atoa" ma kiliki i Siaki Nei.
  4. I le maeʻa o le tilotilo, o le antivirus o le a faʻailoa atu ia te oe uma iloa matau. I tafatafa o igoa o latou taʻitasi, kiliki i luga Tapē pe Faʻaopopo i Karantine.

Faafitauli 5: Antivirus Leiloloa

O nisi aneti-siama fofo ono mafai ona i ai ni mea le lelei, lea e seasea oʻo atu i le polokaina Odnoklassniki poʻo le mea i totonu o loʻo i luga o le tulaga, ona o le aneti-siama amata mafaufau i lenei punaoa ma ona anotusi e ono afaina. Peitai, e leai se mea e fefe ai, aua e foliga mai o lenei faʻafitauli e mafua mai i se mea sese i le faʻafouina o faʻamaumauga. E le manaʻomia e aveese le antivirus pe toe faasee ia faʻamaumauga i o latou tulaga muamua.

I le masani ai ua lava naʻo le faʻaopopo le punaoa i Tuusaunoaga ma o le antivirus o le a taofi le polokaina. Ole femalagaaʻi e mafai ona tupu i auala eseese, talu ai, e faʻalagolago uma lava i le polokalame o loʻo i luga o lau komipiuta, ae e masani lava o lenei faʻagaioiga e le maua ai ni faigata.

Faitau atili: Faʻapitoa “Tuusaunoaga” i Avast, NOD32, Avira

E mafai ona e foia faafitauli faʻamatalaina i le tusitusiga oe lava ia e aunoa ma le faʻatali mo le fesoasoani mai fafo. E faigofie ona latou suʻesuʻeina le averesi PC tagata.

Pin
Send
Share
Send