Aveese ata ile Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

I Odnoklassniki, pei ona faia i isi soʻotaga agafesootai, e mafai ona e faʻaopopo ata, faia ata ata, faʻatulaga avanoa ia i latou ma faʻatino isi gaioiga ma ata. Afai o ata lolomiina i lau talaaga oto poʻo le album ua le aoga ma / pe le lava ia te oe, ona mafai lea ona e tapeina i latou, a maeʻa latou le toe i ai mo isi tagata.

Aveese ata ile Odnoklassniki

E mafai ona e faʻapipiʻi pe tape ni ata i luga o lenei fesoʻotaʻiga lautele e aunoa ma ni faʻatapulaʻa, peitaʻi, o le faʻamamaina o le ata o le a teuina i luga o Odnoklassniki servers mo sina taimi, ae leai se tasi o le a mafai ona sao i ai (o le faʻatagaina na o le pulega o le 'upega tafaʻilagi). E mafai foi ona toe maua mai le faʻamamaina ata peʻa fai o oe na fai talu ai nei ma e le toe faʻauluina le itulau.

E mafai foi ona tape uma ata ata i le tele o ata e faʻapipiʻi, lea e sefe ai le taimi. Peitai, e le mafai ona filifilia ni ata ile laupepa, a e le tapeina i luga ole upega tafailagi.

Metotia 1: Aveʻese Private Snapshots

Afai e te manaʻo e tape lau ata tuai, o le a faigofie tele faʻatonuga i lenei tulaga:

  1. Saini i lau Odnoklassniki tala. Kiliki i lau ata autu.
  2. E tatau faʻalautele atu i le faʻamalama atoatoa. Tusi i lalo teisi ma matau i le itu taumatau. O le a iai se faʻamatalaga puʻupuʻu o tala faʻatulagaina, taimi na faʻaopopo ai, ma fautuaina ai filifiliga mo gaioiga. I le pito i lalo o le ai ai se sootaga Tapē ile ata. Kiliki i luga.
  3. Afai e suia lou mafaufau i le tapeina o se ata, kiliki i le ulutala Toe Faʻafoi, lea o le a vaʻaia seia e faʻafouina le itulau pe kiliki i se nofoaga avanoa.

Afai ua uma ona suia le avatar, e le o lona uiga o le ata tuai tuai na tape otometi. E tuʻuina i se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai e soʻo se tagata faʻaogaina ona vaʻaia, ae e le faʻaalia i luga o lau itulau. Ina ia aveese mai le tusi lenei, mulimuli i faatonuga ia:

  1. I lau itulau, alu i le vaega "Ata".
  2. O au album uma o le a folasia iina. O le a le tulaga masani, e naʻo lugiga album "Ata a le tagata lava ia" ma le "Eseese" (o le mea mulimuli na faia i nisi tulaga). E tatau ona e alu i "Ata a le tagata lava ia".
  3. Afai na e suia le avatar i le tele o taimi, ona iai uma lea o ata tuai o loʻo iai iina, pe a fai o le a le tapeina ae leʻi faʻafouina. Ae e te lei sailia lau tuai avatar e te manao e tape, kiliki i le tusitusiga sootaga "Faʻatonutonu, toe faʻatulaga" - o ia o ia i le laulau o mea i totonu o le album.
  4. O lenei e mafai ona e mauaina le ata na e manaʻo e te tipiina. E le se mea le mea e tatau ona kiki, faʻaaoga le lapisi o atigipusa o loʻo tu i le pito i lalo taumatau o le ata.

Metotia 2: Aveese se Album

Afai e te manaʻo e fufulu se aofaʻi o ata tuai, o loʻo tuʻuina faʻatasi i totonu o se album, ona faʻaaoga lea o lenei faʻatonuga:

  1. I lau itulau, alu i le vaega "Ata".
  2. Filifili se faʻailoga le aoga ma alu iai.
  3. Saili ma faʻaoga se soʻoga mau i le laulau o mea "Faʻatonutonu, toe faʻatulaga". O lo o tu i le itu taumatau o le poloka.
  4. O lenei i le itu tauagavale lalo o le fanua e sui ai le igoa igoa faʻaaoga le faʻamau "Aveese le album".
  5. Faamaonia le soloia o album.

E le pei o ata masani, afai e te tapeina se album, e le mafai ona e toe faʻafoʻoina ona anotusi, o lea ia e mamafa i le lelei ma le leaga.

Metotia 3: Aveese le tele o ata

Afai o loʻo iai ni au ata i le tasi album e te manaʻo e tape, ona e tatau lea ona e aveʻesea uma na i le taimi e tasi pe tape atoa le album atoa, lea e matua le talafeagai. Ae paga lea, i Odnoklassniki e leai se galuega e filifilia ni ata se tele ma tape.

Ae ui i lea, o lenei mea sese i totonu o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona puipuia le faʻaaogaina o lenei laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga:

  1. Alu i le vaega "Ata".
  2. Ia faia nei se isi faʻaaliga o loʻo faʻaaoga ai le ki ole tusitusiga "Fausia se album fou".
  3. Ave ia te ia soʻo se igoa ma faia faʻamaumauga tulaga, o lona uiga, faʻasinoina i latou e mafai ona vaʻaia. A uma ona kiliki i luga Sefe.
  4. E te le manaʻomia le faʻaopopo o se mea i lenei album, ona toe foʻi lea i le lisi o ata album.
  5. Alu alu loa i le album i le mea e tatau ona tape ai na ata.
  6. I le fanua ma le faʻamatalaga mo le album faʻaaoga le sootaga "Faʻatonutonu, toe faʻatulaga".
  7. Siaki ia ata na e te le toe manaʻomia.
  8. Ia kiliki i le fanua lea e fai mai ai "Filifili se album". O le a mai le anotusi menu le mea e te manaʻomia e filifilia se fou fatuina album.
  9. Kiliki i luga "Faʻaliliu Ata". Uma tusia muamua ata ua i ai nei i se isi album e tatau ona tape.
  10. Alu i le faʻasalalauga fou ma i le laulau o mea kiliki "Faʻatonutonu, toe faʻatulaga".
  11. Faʻaoga le igoa i lalo ifo o le album "Aveese le album".
  12. Faamautu le aveeseina.

Metotia 4: Aveese ata i le mobile version

Afai e masani ona e nofo i luga o le telefoni, e mafai ona e fuʻaina nisi o ata le aoga, ae ia e manatua o lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻafaigofie tele i luga o le telefoni ma e le umi foi se taimi e tape ai le tele o ata pe a e faʻatusatusa lea ma le browser lisi o le 'upega tafaʻilagi.

Faʻatonuga mo le tapeina o ata i le Odnoklassniki mobile talosaga mo se telefoni Android e pei ona taua i lalo:

  1. Ina ia amata, alu i le vaega "Ata". Ina ia faia lea mea, faʻaaoga le aikona ma ni fasi laau se tolu i le pito i luga tauagavale o le mata pe na o le faia o se faʻaoso i le itu taumatau o le itu tauagavale o le lau. Ua tatala se pupuni, i le mea e tatau ona e filifilia "Ata".
  2. I le lisi o au ata, filifili se tasi e te manaʻo e tape.
  3. O le a tatalaina i le lapoʻa tele, ma nisi galuega mo le galulue faʻatasi ma o le a avanoa ia te oe. Mo o latou avanoa, kiliki i le ellipsis aikona i le pito i luga taumatau.
  4. O le a oso mai se lisi mea e tatau ona e filifili Tapē ile ata.
  5. Faamautu ou faamoemoega. E manatua le manatua pe a e tape se ata mai le mobile version, ae e le mafai ona e toe faʻaleleia.

E pei ona e vaʻaia, o le tapeina o ata mai le Odnoklassniki agafesootai e faigofie tele faʻagasologa. E ui lava i le mea moni o le a tineia ata o le ai luga o le au tautua mo sina taimi, avanoa i latou e toetoe lava a le mafai ona maua.

Pin
Send
Share
Send