Polokalame mo le otometi tuʻuina o polokalame i luga ole komepiuta

Pin
Send
Share
Send


Ole taimi e faʻaalu ai e le tagata suʻesuʻe ma faʻapipiʻi polokalame talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suia le faiga faʻatulagaina, e mafai ona tele itula. Ma afai o se upega tafailagi i totonu o loʻo iai ma le tele o komipiuta, ona faʻagaioiga lea e mafai ona ave i le aso atoa. O le mea e lelei ai, i le natura e iai polokalame e mafai ona faʻaititia tele le umi o lenei faʻagaioiga.

O nei polokalame e vaevaeina i ni vaega se lua: polokalame mo le otometi tuʻufaʻatasiga o tapenaga-faʻapitoa tufatufaina ma lisi o talosaga download mai i le Initaneti.

Eseese

MultiSet auai i le vaega muamua. Le faʻaaogaina laʻasaga i lea laasaga o le faʻaaogaina o tagata faaaoga, o le polokalama o loʻo fatufatu se mea e faʻapipiʻi ai tusitusiga. Ma, luga o le manaoga pe i le otometi auala, faapipii i luga o le komepiuta.

O le auupega o polokalama e aofia ai foi galuega faʻatinoina bootable ala o faʻasalalauga o loʻo tusia i luga o latou, e aofia ai le faʻagaioiga o loʻo aofia ai.

Sii mai le MultiSet

Maestro AutoInstaller

E talitutusa lava ma le isi polokalame sui. Maestro AutoInstaller o loʻo faʻamauina foʻi le faʻapipiʻiina ma isi taʻaloga mulimuli ane, ae o loʻo iai se fesoʻotaʻiga sili atu le fesoʻotai ma tupu fua, faʻapea foʻi ma se tamaʻi seti o isi faʻagaioiga. O le polokalama e mafai faʻatupuina tufatufaina atu ma afifi afifi, ae e le mafai ona tusi i latou i disk ma flash drive.

Sii maia Maestro AutoInstaller

Npackd

Npackd o se malosi faʻatonu polokalama. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e download ma faʻapipiʻi tusi talosaga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le lisi, faʻafou ma tape ese faʻapipiʻi talosaga, faʻaopopo au oe lava polokalama Polokalama faʻaopopo i le Npackd repository ua i ai avanoa uma e avea ai ma lauiloa, ona ua pa'ū i totonu o le lautele faʻatonuga ma mafai ona faʻaaogaina e ona tagata uma faʻaaogaina.

Faʻaola Npackd

D downloadina

DDownloads o se isi faʻailoga o talosaga tusi faʻatonu, ae e ese mai eseese foliga. O le faʻavae o le polokalame e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se nofoaga puʻupuʻu o loʻo iai se lisi tele o polokalama faʻatasi ai ma se auiliiliga o faʻamatalaga o mea totino ma mea faʻapitoa.

O le mea moni, DDownloads o se faʻamatalaga faʻavaomalo ma le gafatia e download faʻapipiʻi mai tulaga aloaia ofisa. Moni, o loʻo i ai foʻi le avanoa e toe faʻatumu ai le database i au talosaga, ae latou te le paʻu i le faʻavasegaina lautele, ae na o le a aofia ai i le lotoifale faila faila faila.

Ole numera tele o galuega ma tulaga faʻatagaina oe e faʻaaoga le polokalame e pei o se teuga o faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga ma faʻasoa tuʻufaʻatasia mo tagata faʻaoga i lau lotoifale fesoʻotaʻiga.

Sii mai DDownloads

Sa matou iloiloina ni polokalame e mafai ai ona e mauaina, download ma faʻapipiʻi se numera tele o talosaga otometi. Aua neʻi e amanaʻiaina le malamalamaaga lea, aua i soʻo se taimi e te manaʻomia ai le toe tuʻufaʻatasia o le system, ma o loʻo iai ma manaʻoga uma. Ina ia faia lenei mea, e le o se mea e manaʻomia e aoina mai se aofaʻi o tagata faʻapipiʻi: faʻaaogaina MultiSet e mafai ona e tusia i latou i se boot disk ma Windows poʻo le faia o se faʻamatalaga database DDownloads i le "LAN" mo saʻiliʻiliga suʻesuʻeina o soʻotaga talafeagai.

Pin
Send
Share
Send