WinToFlash 1.12.0000

Pin
Send
Share
Send


Afai e te manaʻomia e toe tuʻu Windows i lau komepiuta, o le a manaʻomia ona e vaʻaia muamua aʻo le i ai o bootable ala o faʻasalalauga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se USB drive. O le mea moni, mafai ona e faia se bootable USB flash drive faʻaaogaina ni laupepa faʻaogaina masani, ae sili atu faigofie ona feagai ma lenei galuega faʻaaogaina le aoga WinToFlash faapitoa.

WinToFlash o se lauiloa polokalama faʻataʻitaʻia i le faia o se bootable USB flash drive ma faʻamatalaga eseese o le Windows OS tufatufaina. E tele faʻaiuga o lenei tusi talosaga, e aofia ai ma le leai se totogi, o le a o le a talanoaina atili auiliili.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: Isi polokalama mo le fausiaina bootable drive

Fausia se multiboot flash drive

E le pei o le Rufus aoga, WinToFlash faatagaina oe e faia multi-boot USB. O le multiboot drive o se tasi flash drive ma ni tufatufaina. O le mea lea, i totonu o le tele-boot USB e mafai ona tuʻuina atu ni ISO-ata o faʻamatalaga eseese o Windows.

Faʻaliliuina mai faʻamatalaga mai tisiki i le USB flash drive

Afai o loʻo ia te oe se opt disk ma le faʻasoasoaina o Windows, faʻaaogaina le fausia-i WinToFlash meafaigaluega e mafai ona faʻaliliu atu uma faʻamatalaga i se USB flash drive, fausiaina o le bootable ala o faʻasalalauga.

Fausiaina o se bootable flash drive

O le faigofie ma le tupu fua o fesoʻotaʻiga o le WinToFlash polokalama faʻatagaina oe e vave faia se bootable drive ma Windows mai le faʻatusa faila e maua i luga o le komepiuta.

Saunia se USB drive

Ae e te lei amataina le faʻagasologa o le faia o bootable ala o faasalalauga, o le a musuia oe e saunia se USB flash drive mo le puʻeina. Lenei vaega aofia ai faʻatulagaina e pei o faʻatulagaina, sese siaki, kopiina o faila i luga o ia, ma sili atu.

Fausiaina o se bootable flash drive ma MS-DOS

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le muamua lauiloa taʻavale faiga i lau komepiuta, faʻaaogaina WinToFlash e mafai ona e faia se bootable drive ma MS-DOS.

Built-in flash drive fausia meafaigaluega

Ae le i tusia o se faʻamatalaga i se USB drive, e tatau ona tusia muamua. WinToFlash saunia lua faʻatulagaina auala: vave ma tumu.

Fausia LiveCD

Afai e te manaʻomia e fausia e le naʻo le bootable USB-drive, ae o le LiveCD, lea o le a faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻaleleia ai le faʻagaioiga, ona WinToFlash foi ei ai se isi vaega mea mo lena.

Lelei:

1. Faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. E i ai le faʻatau fua fua;

3. E oʻo lava i le faʻamatalaga saoloto e faʻauʻuina ma le lautele o mea faigaluega mo le faia o bootable flash drive.

Le atoatoa

1. Le iloa.

Lesona: Faʻafefea ona fausia se bootable Windows XP flash drive i le WinToFlash

WinToFlash o se tasi o le sili ona aoga meafaigaluega mo le fausiaina bootable ala o faasalalauga. E le pei o WinSetupFromUSB, o lenei mea faigaluega o loʻo i ai se sili atu malamalama i faʻamatalaga, lea e faʻatagaina ai e oʻo i tagata le lava le poto masani e galulue ma le tusi talosaga.

Sii mai WinToFlash mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona fai se bootable USB flash drive Windows XP WiNToBootic tuu Butler Fausiaina o se bootable flash drive ma WinToFlash

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
WinToFlash o se tasi o le sili polokalame mo le faia bootable ala o faasalalauga. Faʻafetai i le faigofie ma tupu fua, e oʻo i le le faʻaaogaina tagata faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina lenei oloa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.60 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Novicorp
Tau: leai se totogi
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.12.0000

Pin
Send
Share
Send