Faʻamuta le talosaga i le "Friends" i Odnoklassniki

Pin
Send
Share
Send

I soo se fesoʻotaʻiga agafesootai, e mafai ona faʻaopopo uma au uo tuai ma tagata e fiafia iai Uo. Peitai, afai e te lafoina se talosaga i se tagata i se mea sese pe na o le suia o lou mafaufau e uiga i le faʻaopopoina o se tagata, ona mafai lea ona faʻaleaogaina atoa e aunoa ma le faʻatali mo le taimi o le a talia pe teena i le isi itu.

E uiga i Uo i tamaiti aʻoga

Seʻi oʻo mai talu ai nei, sa naʻo ia Uo - o lena, le tagata taliaina lau tusi talosaga, o oe na faʻaali uma e tasi i le isi Uo ma mafai ona vaʻai lata mai i le fafaga. Ae o lea ua sau le tautua Tagata mulimuli - o sea tagata e ono le taliaina lau talosaga pe le amanaiaina foi, ma oe o le a i ai i lenei lisi seia e maua se tali. O le maitauina i lenei lava tulaga o le a mafai ai ona e vaʻai lata mai i tala fou fafaga a lenei tagata faʻaaoga, ae e le o ia a oe.

Metotia 1: Faʻamuta le talosaga

Faapea ua e lafoina se faʻatonuga sese, ma nofo pea i totonu "Tagata fai saofaga" ma e te le manaʻo e faʻatali seiloga e faʻateʻia oe e le tagata mai iina. A faʻapea, faʻaaoga le faʻatonuga lea:

  1. A uma ona lafo le talosaga, kiliki i le ellipsis, lea o le ai ai i le taumatau o le ki "Talosaga auina" i luga o le itulau a le isi tagata.
  2. I le drop-down lisi o gaioiga, i le pito i lalo ifo, kiliki i luga "Faaleaoga le apalai".

Lea e mafai faʻatautaia uma au faʻaopopo talosaga i Uo.

Metotia 2: Lesitala i se tagata

Afai e te manaʻo e vaʻavaʻaia tala fou fafagaina o se tagata, ae le manaʻo moni e lafo atu ia te ia se talosaga e faʻaopoopo i Uo, e mafai ona e lesitala i ai e aunoa ma le lafoina o ni faasilasilaga ma e le taʻuina atu ia te oe. E mafai ona e faia i le auala lea:

  1. Alu i le itulau o le tagata e te fiafia iai. I le itu taumatau o le moli moli "Faaopopo uo" kiliki i le ellipsis aikona.
  2. I le pop-menu lisi, kiliki i luga Faʻaopopo i le Ribbon. I lea tulaga, e te lesitala i le tagata, ae o le faʻaaliga e uiga i lenei e le sau ia te ia.

Metotia 3: Faʻamuta le tusi talosaga mai le telefoni

Mo i latou na faʻalavelaveina lafo se talosaga e faʻaopoopo i UoNofo i le taimi e tasi mai se polokalama feaveaʻi, e i ai foi le auala e faʻaleaogaina vave se tusi faʻaoga le aoga.

O faʻatonuga i lea mataupu e foliga foliga faigofie foi:

  1. Afai e te leʻi tuʻua pea le itulau o le tagata lea na e leʻi avatua i se faʻafitauli se mea e faʻaopoopo iai Uoona nofo ai lea. Afai ua uma ona e tuua lana itulau, ona toe foi lea ia te ia, a le o le mea lea, o le tusi talosaga e le mafai ona faaleaogaina.
  2. Nai lo se faamau Faʻaopopo o se uo e tatau ona aliali mai le ki "Talosaga auina". Kiliki i luga. I le lisi, kiliki i luga o le filifiliga Faaleaoga le talosaga.

A o lau vaʻai, faʻaleaogaina le apalai mo faʻaopoopo i Uo lava faigofie, ma afai e te manaʻo pea e vaʻai tagata faʻafou tagata, e mafai ona na o oe lesitala i ai.

Pin
Send
Share
Send