Polokalama Toe Fuataina Polokalama

Pin
Send
Share
Send


O le pito i luga o le sili lea ona taua faiga e tatau ona faia e tagata taʻitasi PC. Ae paga lea, ole tele o tatou manatua mumua naʻo faʻamatalaga taua ua leva ona leiloa.

Afai e te faʻasaoina e le gata faʻafiafiaga mea i luga o lau komipiuta a lau komipiuta, ae o faʻamaumauga taua, galuega galuega poʻo faʻamaumauga, e tatau ona e mafaufau e uiga i lo latou saogalemu. E le tatau ona galo ia i tatou e uiga i faila faila ma tapulaa, e pei o latou leaga mafai ona taofia oe mai le ulufale atu i lau teugatupe, ma o lea i faʻamatalaga.

Acronis Moni Ata

Acronis Moni Ata o se tasi o le e sili ona taatele ma mamana polokalama mo le toe fai i tua, toefuatai, ma le teuina o faʻamaumauga. E mafai e Akronis ona faia ni kopi o faila a le tagata, tuʻufaʻatasiga ma tisiki atoa. I se faʻaopopoga, o loʻo aofia ai ma se auupega atoa o mea faigaluega e faʻaleleia atili ai le saogalemu o le faʻasaʻoga, toe faʻaleleia ia see, fausiaina faʻalavelave faʻafuaseʻi ma kalone tisiki.

I le faʻauiga o le tagata faʻaaoga o loʻo tuʻuina atu avanoa i le ao i luga o le 'au o tagata atiaʻina polokalama, avanoa i ai, faʻapea foi ma le puleaina o le polokalame, e mafai ona faia e le gata mai le masini komipiuta, ae faapea foi mai le masini feaveaʻi.

Sii mai Acronis Moni Ata

Aomei backupper tulaga

O le Aomei Backupper Standard e laʻititi le maualalo i lona faʻaaogaina i le Akronis, ae e sili atu foi ona aoga meafaigaluega. E aofia ai mea aoga mo le faʻapipiʻiina ma le faia o bootable disk i luga o le Linux ma le Windows PE, o loʻo i ai le mea e fausia faʻatulaga galuega faʻatulagaina ma se galuega e faʻailoa atu i le tagata e ala i imeli e uiga i iʻuga o le isi laupepa.

Sii mai Aomei Backupper Standard

Macrium Toe Manatunatu

Ole isi tuʻufaʻatasia lea e fai ai faaleoleo. O le Macrium Reflect e mafai ai e oe ona faapipii kopi o tisiketi ma faila i totonu o le tino e vaʻaia mea ma toe faʻaleleia mea taʻitasi. O le mea iloga iloga o le polokalame o galuega ia o le puipuia o faʻafanua ata mai le faʻatonutonuina, siakiina le faila faila e iloa ai le tele o faʻaletonu, atoa ai ma le tuʻufaʻatasia i totonu o le boot menu o le faʻagaioiga o le faiga.

Sii mai le Macrium Mafaufau

Pupuni Handy faaleoleo

Lenei polokalame, i le faʻapipiʻi i luga faila faila ma faʻavaea, e mafai ai ona e ogatasi le anotusi o backups ma faʻatonutonu i luga o le lotoifale ma network drives. E mafai foi e le Windows Handy Backup ona faʻalauiloa ni polokalama filifilia pe a amata pe maeʻa se faʻafoega o le faʻatulafonoina, lafoina faʻaaliga e ala i le i-meli, ma galue e ala i le Windows console.

Sii mai Pupuni Handy faaleoleo

Faamalama Windows

O le Windows Repair o se faʻamatalaga lautele mo le toe faʻaleleia o le vaega galue. O le polokalama e faʻataunuʻuina "faʻamama" o le faiga i le tulaga o mea le lelei i le firewall, mea sese i totonu o 'auʻaunaga, tapulaʻa i luga o le ulufale atu i faila faila e siama, ma toe faʻaleleia atili le aoga o nisi uafu. Mo faʻaopopoina puipuiga, o loʻo i ai se tisiketi faʻamama galuega ma fetuutuunai faʻatulagaina.

Sii mai Pupuni Toe faaleleia

Polokalama uma mai luga lisi e mamanuina e toe faʻaleleia le faiga mai le faia faʻafitauli. Naʻo le Toe Faʻaleleia Windows e tuʻituʻi mai i fafo o le ata lautele, talu ai o le faʻavae o lona faʻagaioiga e faʻavae i luga o le faʻailoaina ma le aveeseina o mea sese i totonu o le faila faila ma le lesitala.

O le tele o polokalame tuʻuina atu e totogi, ae o le tau o faʻamatalaga taua na teuina i luga o tisiketi atonu e maualuga atu nai lo le tau o se laisene, ma e le gata i lenei e uiga i tupe. Faia backups o ki autu ma vaega faiga i se taimi vave ina ia puipuia oe lava mai mea le lelei le foliga i le tulaga o tisiketi breakdowns po hooliganism o leaga polokalama.

Pin
Send
Share
Send