Naʻo le Kalena 5.5

Pin
Send
Share
Send

I lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai i Simply Calenders, lea e talafeagai mo le atiaʻeina o oe lava kalena tulaga ese. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o lenei faiga o le a le tele se taimi, ma e leai foi se malamalamaaga i lenei itu o le a manaʻomia - ma le fesoasoani a se taulaitu, e oo lava i se tagata e le masani ai le tagata malamalama o le a malamalama vave i le aoga o le polokalame.

Kalena Tusitala

E mafai ona faia galuega taua uma ile faʻaaogaina ole galuega lea. I luma o le tagata faʻaoga, ua faʻaalia se faʻamalama lea na ia filifilia ai se tasi o fuafuaga faʻapolofesa poʻo ata vaʻaia mo lana poloketi, ma faʻasolosolo lava i le iʻuga, pe a toeitiiti maeʻa le kalena ma faia le faiga talafeagai.

I le faamalama muamua, e tatau ona e taʻu maia ituaiga ma sitaili o le kalena, filifili le gagana ma ulufale i le aso mai le mea o le a amata ai. I le tulaga masani, se numera laititi o faʻapipiʻi na faʻapipiʻi, i totonu o le toetoe o tagata uma o le a mauaina se talafeagai mo i latou lava. A manaʻomia, e mafai ona sui le faʻaaliga i se taimi lata mai.

Oe e tatau ona malamalama i le mamanu i sili auiliiliga. Faʻaali mai lanu o le a manumalo i le poloketi, faʻaopopo se ulutala, pe a manaʻomia, filifili se isi lanu mo aso ma vaiaso. Fetaomi faamau "Le isi"e alu i le isi laasaga.

Faaopopo Aso Malolo

E le manaʻomia le faʻaaogaina i taimi uma i lau kalena, talu ai e te manaʻomia le mafaufau lelei i le sitaili ma le faʻavae o le poloketi. Ae o le Simply Calenders ei ai le tele o lisi o aso malolo i le tele o atunuu ma nofoaga. Tiki ese uma laina talafeagai, ae aua foi neʻi galo e lua isi laupepa o loʻo i ai isi vaega o le atunuʻu.

O aso malolo lotu e ave i se isi faamalama. Ma na fausia i le filifilia o se atunuu. Lenei mea uma lava e tutusa lelei ma le filifiliga muamua - faʻailoga laina talafeagai ma se maka ma alu.

Tuʻu i luga Ata

O le manatu autu i le kalena o loʻo tuʻuina atu i lana mamanu, lea, o le tele o taimi, e aofia ai ata faʻapitoa eseese mo masina taʻitasi. Sii mai le faavaa ma le ata mo masina taʻitasi, pe a manaʻomia, na ona le puʻeina se ata ma se iugafono e tele pe laʻititi, ona o lenei atonu e le fetaui ma le faʻatulafonoina ma o le a avea ia e le matua matagofie tele.

Faaopopo auala 'alo i aso

Faʻavae i luga o le mataupu o le poloketi, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona tuʻu a latou lava faʻailoga i soʻo se aso o le masina e faʻailoa ai se mea. Filifili se lanu mo le igoa faʻapipiʻi ma faʻaopopo se faʻamatalaga ina ia mafai ona e faitauina mulimuli ane le faʻamatalaga e uiga i le aso maualuga.

Isi filifiliga

O mea uma o loʻo totoe e auiliiliina e faʻatulagaina ile tasi le faamalama. Lenei ua e filifilia le faʻatulagaina o le faʻaiuga o le vaiaso, faʻaopopo le Eseta, faʻailoa le ituaiga o vaiaso, faʻasologa o le masina ma filifili le fesuiaiga i le taumafanafana taimi. Faamaea ma lenei ma e mafai ona e alu i le toe iloiloga, pe a tatau ai.

Galue vaega

Lenei, o galuega e faʻatinoina ma itulau taʻitasi tuʻu eseʻese, ua maeʻa faʻavasega i tabs tusa ma masina. E tuʻuina uma mea uma, ma e oʻo lava i sina mea itiiti sa i ai i le poloketi fausia galuega, ae e tatau ona e faʻaogaina lenei mea i itulau taʻitasi ese. O auiliiliga uma o loʻo i luga.

Filifiliina o mea ai le vai

O se taua taua uiga mo le aotelega o le kalena. Faʻalelei le vai fonofono, lona lapoʻa ma le lanu mo le manatu autu. Ua igoa sainia igoa taʻitasi, ina ia aua neʻi e fenumiai poʻo le a le tusitusiga na taʻu ai. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaopopo lalo ifo pe faʻapopoa tusitusiga i le faʻailoga ma faʻailoga tetele.

E faʻaopopoina isi tusitusiga i se isi faʻamalama e ala ile ulufale atu i le laina ua tuʻuina atu mo lenei. Ona faʻaopopo lea i le poloketi, o loʻo iai le tele ma le nofoaga o le tusitusiga.

Lelei

  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Faigofie ma faigofie togafiti mo le fatuina o kalena;
  • Malosiaga e faʻaopopo ala 'alo.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

Naʻo Calenders o se mea aoga tele mo le vave fausiaina se faigofie poloketi. Masalo o le a mafai ona e faia e faia se mea faigata, ae o le gaioiga na mamanuina mo na o kalena laiti, pei ona faʻaalia i le igoa o le polokalama. Sii mai le faʻataʻitaʻiga lomiga ma faʻataʻitaʻi mea uma aʻo leʻi faia se faʻatau.

Sii mai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o Simply Calenders

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama Kalena Upega Tafaʻilagi Extractor Kalena Fuafuaga Kalena

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Naʻo Calenders e fetaui lelei mo i latou e manaʻomia le atiaʻe o se kalena faigofie. E mafai ona e faʻaopopo tusitusiga, faʻailoga maualuga nisi aso, teuteu mea uma i ata ma lafo le galuega e lolomi ai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Skerryvore Polokalama
Tau: $ 25
Tele: 12 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.5

Pin
Send
Share
Send