Tusitala luga o le initaneti pop art

Pin
Send
Share
Send

Pop art o se stylization o ata mo nisi lanu. E le manaʻomia le avea o se Photoshop guru e ave au ata i lenei sitaili, ona o auaunaga faʻapitoa i luga ole laiga e mafai ai ona faia pop art stylization i le na o ni nai kiliki, lea i le tele o ata e maualuga maualuga lelei.

Vala o auaunaga i luga ole laiga

Lenei e te le manaʻomia le tele o taumafaiga e ausia ai le manaʻomia aafiaga. I le tele o tulaga, na o le faʻapipiʻiina o se ata, filifilia se pop art style o le mea e fiafia iai, atonu e oʻo lava ma fetuunai ni ulugali o faʻatulagaina, ma e mafai ona e download le liliuina ata. Peitai, afai e te manaʻo e faʻaaoga se isi sitaili e le o i totonu o faatonu, pe matua suia ai le sitaili na fausia i totonu o le faatonu, ona e le mafai ai lea ona faia ona o le faʻatapulaʻaina o le auaunaga.

Metotia 1: Popartstudio

O le tautua lea e maua ai le tele o filifiliga eseese o sitaili mai vaitaimi eseese - mai le 50s i le tuai o 70s. I se faʻaopopoga i le faʻaaogaina o le muamua fausia fale faʻataʻitaʻi, e mafai ona e teuteuina ia faʻaaogaina le faʻatulagaina mo ou manaʻoga. Uma galuega ma sitaili e leai se totogi ma avanoa mo tagata le resitalaina.

Ae ui i lea, ina ia mafai ona e siiina mai se ata ua maeʻa i se tulaga lelei, e aunoa ma se auaunaga vai e tatau ona e lesitala ma totogia i le masina e te lesitala e aoga i le 9.5 euro. E le gata i lea, o le tautua e faʻaalia atoatoa i le Lusia, ae i nisi nofoaga o lona tulaga lelei faʻapena e sili ona manaʻomia.

Alu i le Popartstudio

Laasaga ma lea laasaga faatonuga e pei ona taua i lalo:

  1. I luga o le laupepa autu, e mafai ona vaʻaia uma avanoa maua ma suia le gagana pe a tatau ai. Ina ia suia le gagana i luga ole laiga, i le pito i luga vaega, saili "Igilisi" (e le faaletonu) ma kiliki i luga. I le anotusi menu, filifili Lusia.
  2. A maeʻa ona faʻatulaga le gagana, ona mafai loa ona e amata filifilia se faʻatusa. E taua le manatuaina e faʻatatau ile filifilia faʻataʻatiaga tulaga o le a fausia.
  3. O le taimi lava e faia le filifiliga, oe o le a fesiitai atu i le tulaga itulau. Muamua, e tatau ona e faʻapipiʻi se ata e te fuafua e galue ai. Ina ia faia lea mea, kiliki i le fanua Faila e "Filifili faila".
  4. Tatala Tagata suʻesuʻele mea e te manaʻomia ai faʻapitoa le ala i le faʻatusa.
  5. A uma ona lafoina le ata i luga o le upega tafailagi, kiliki i le ki Sii maifaafeagai le fanua Faila. E manaʻomia e le sui o le ata o loʻo iai pea i le faatonu.
  6. Muamua lava, gauai atu i le pito i luga laupepa i le faatonu. O iinei e mafai ona e faia se manatunatuga ma / poʻo le faʻataʻitaʻia o le ata e se faʻatatauga o le tikeri. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le muamua fa faʻatusa i le agavale.
  7. Afai e te le malie i le tulaga faʻaletonu, ae e te le manaʻo e faʻataua latou, faʻaaoga le faʻamau "Fua faʻatatau", lea e faʻatusa mai o se dadu.
  8. Ina ia toe faʻafoʻi uma a le manaʻo, faʻalogo i le au o le aū i le pito i luga o le panel.
  9. E mafai foi ona faʻataʻitaʻi lanu, eseʻese, manino ma tusitusiga (le lua mulimuli, pe a fai o loʻo tuʻuina mai e lau ata). I le suiina o lanu, vaʻai i sikuea lanu i le pito i lalo o le itu tauagavale meafaigaluega. Kiliki i luga o se tasi o ia mea ma le ki agavale tauagavale, ina ua maeʻa ona tatalaina le piki lanu.
  10. I le control panel, o le faatinoga e fai sina faigata. E muamua e manaʻomia ona kiliki i le lanu e manaʻomia, ina ua maeʻa ona aliali mai i le pito i lalo tauagavale o le palet. Afai na ia faʻaalia iina, ona kiliki ai lea i luga o le ata faʻai ma le aū, o loʻo i le itu taumatau. O le taimi lava e manaʻo le lanu e i ai i le itu taumatau pito i lalo o le paletisi, kiliki i luga o le apalai foliga (foliga mai o se paʻepaʻe siaki i luga o le lanu meamata i tua atu).
  11. Ma le isi, e mafai ona e "taʻalo" ma tapulaʻa o le eseesega ma le opacity, pe a fai e i ai, i le ata.
  12. Ina ia vaʻai i suiga na faia e oe, kiliki i le ki "Faʻafou".
  13. Afai e fetaui lelei mea uma ia te oe, ona sefe lea lau galuega. Ae paga lea, masani masani Sefe e leai se '' upega tafaʻilagi, o lea faʻapipiʻi luga le faʻauma ata, kiliki i le ki taumatau ki ma filifili "Sefe Ata pei o ...".

Faiga 2: Photofunia

O lenei tautua e matua itiiti, ae leai se aoga e faia ai le pop art, ma e le faamalosia oe e te totogia mo le downloadina o le iʻuga uma e aunoa ma se faʻailoga vai. O loʻo atoa le nofoaga ile Lusia.

Alu i le PhotoFunia

O se laʻasaga laʻasaga itiiti i le sitepu e pei ona taua i lalo:

  1. I luga o le laupepa lea e faʻaulu mai ai e faia le pop art, kiliki i le ki "Filifili se ata".
  2. E i ai le tele o filifiliga mo le siiina o ata i luga o le upega tafailagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopo se ata mai lau komupiuta, faʻaaoga mea ua uma ona e faʻaopopo, puʻe se ata e ala i uepesite, pe tosoina mai i soʻo seisi vaega fesoasoani, pei o agafesootai ma le teuina o ao. O faatonuga o le a talanoaina i luga o downloading ata mai se komupiuta, o lea la o le laupepa faʻaogaina iinei "Sii Mai"ma o le faʻamau "Download mai le komepiuta".
  3. I totonu "Suʻesuʻe" faʻaalia le ala i le ata.
  4. Faatali mo le ata e utaina ma selesele faataamilo i pito, pe a tatau ai. Kiliki le ki luga e faʻaauau. Lautele.
  5. Filifili ile lapoʻa ole pop art. 2×2 faʻateleina ma le ata ata e oʻo i le 4 fasi mea, ma 3×3 i 9. Malie, e le mafai ona e tuua le faaletonu lapoa iinei.
  6. A uma ona faʻavasega tulaga uma, kiliki i luga Faia.
  7. E taua le manatua o iinei pe a fatuina pop art, faʻailoga lanu e faʻaogaina i le ata. A e le fiafia i le gamma na gaosia, kiliki i le ki "Toe foi" i le browser (i le tele browsers o lenei o le aū i tafatafa ane o le tuatusi pa) ma toe fai uma laasaga uma seia o le auaunaga faatupuina se lanu paese talia.
  8. Afai e fetaui lelei mea uma ia te oe, ona kiliki ai lea Sii maio loʻo i ai i le pito i luga taumatau.

Metotia 3: Ata-kako

Lenei o se faʻamatalaga Saina o loʻo lelei ona faʻaliliu i le Lusia, ae i ai ni faʻaaliga manino i faʻataʻitaʻiga ma le aoga - o le laina elemene e le talafeagai ma taufetuli i le tasi ma le isi, ae leai se mamanu. O le mea e lelei ai, o se tele tele lisi o tulaga ua faʻaalia nei, o le a mafai ai oe e fatuina maualuga-maualuga pop art.

Alu i le Photo-kako

O le faʻatonuga e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻalogo i le itu tauagavale o le upega tafailagi - e tatau ona i ai se poloka ma le igoa Filifili Ata. Mai iinei e mafai ona e tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i ai i isi faʻamatalaga, pe kiliki "Filifili faila".
  2. O le a tatalaina se faʻamalama se mea e te faʻasino atu ai le ala i le ata.
  3. Ina ua uma ona lafoina, o le aoga faʻaletonu o le a otometi lava ona faʻaoga i le ata. Ina ia suia i latou i se isi itu, faʻaaoga le faʻasolosolo ma mea faigaluega i le itu taumatau. Fautuaina tulaga "Faitotoa" i luga o le tau i le itulagi o 55-70, ma "Aotelega" i se taua e le sili atu i le 80, ae le itiiti ifo i le 50. E mafai foʻi ona faʻataʻitaʻia ma isi tulaga taua.
  4. Ina ia mafai ona e vaʻai i suiga, kiliki i le ki Configo lo o i totonu o le poloka "Fetuunaiga ma Liua".
  5. E mafai foi ona e suia ni lanu, ae e naʻo le tolu. E lē mafai ona faʻaopopo ni mea fou pe tape ni mea oi ai nei. Ina ia faia suiga, na o le kiliki i luga o le sikuea ma le lanu ma le lanu palaka filifili le tasi e te manatu e talafeagai ai.
  6. Ina ia sefe le ata, suʻe le poloka ma le igoa "Download ma peni", lea e tu i luga aʻe o le fale faigaluega autu ma se ata. Faʻaaoga le faʻamau iina Sii mai. Le ata o le a amata downloading i lau komepiuta otometi.

E mafai ona fai pop art faʻaaogaina punaoa Initaneti, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona e fetaiai faʻatapulaʻa i le tulaga o le laititi galuega, o se le lelei le fesoʻotaʻiga, ma faʻailoga vai i luga o le faʻataʻuina uma.

Pin
Send
Share
Send