J7Z 1.3.0

Pin
Send
Share
Send

I le lalolagi o ona po nei, o faila faila e oʻo atu i le tele o voluma, ma e le o amanaia nei laʻua atoa, pei, mo se faʻataʻitaʻiga, i se polokalama. O ia faila o le a sili atu faigofie e momoli atu pe teu i se faʻapipiʻi tulaga. O lenei talafeagai talafeagai i le J7Z.

J7Z o se archiver ma se faʻafanua faʻatulafonoina e iloa ai ma mafai ona galulue faʻatasi ma le tele o faʻasologa i le taimi e tasi, pei o ZIP, 7-Zip, Tar ma isi. E le ese le polokalama i le lauiloa i le va o tagata faʻaaoga, ae e faʻalelei foʻi ma ona galuega.

Fausia tusitusiga

Ole galuega autu a J7Z o, faila pea, compression. Lenei e mafai na faʻaaoga uma le tusiga menu o le faʻafoega polokalama ma tuusaʻo mai le polokalama. E pei ona taʻua i luga, e lagolagoina e le polokalame le tele o ituaiga, e ui lava i lea fatufatu * .rar na te le iloa pe faʻafefea.

Filifiliga Laasaga Compression

I lenei archiver e mafai ona faʻamautu pe o le a le tele e aoga ai le faʻamalosiina o le faila. E moni, o le saoasaoa o lenei faʻagaioiga o le a faʻalagolago foʻi i le tulaga o faʻamalosi.

Saogalemu

Le polokalama saunia ai ni tulaga saogalemu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamauina le igoa o le faʻamaumauga poʻo le seti o se faʻatagana upu ina ia sili atu faigata i tagata osofaʻatasi ona maua avanoa i faila o loʻo i ai.

Suʻega

Ae le i faia se faʻamaumauga, e mafai ona faʻataʻitaʻi. Faʻafetai i le tasi siaki, e mafai ona e puipuia sina mea e teuina ai faʻamaumauga mai ia ono sese.

Faʻatutuina tuʻutuʻuga folder

O le isi aoga aoga o le faʻapipiʻi o tuʻufaʻatasiga e teu ai faila mai le polokalama e ala i le faʻalavelave. O le mea lea, e mafai ona e iloa i taimi uma le mea o le a fausia ai le faʻamaumauga fou, talu ai o le a latou uma i se nofoaga e tasi.

Vaʻai faʻapitoa

O le polokalama ei ai le tomai e fetuunai foliga, lea e le, mo se faʻataʻitaʻiga, i le WinRAR tutusa. E leʻo le galuega autu a le polokalame, ae o se ponesi lelei e mautinoa o le a aoga.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Tagata e faʻaoga faʻaoga vavalalata
  • Faʻaopoopoina galuega tauave i le anotusi menu;
  • Faʻalelei le foliga.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • Maʻea le lagolago o le RAR faʻatulagaina;
  • Laititi voluma.

I se aotelega, o le polokalama e matua lelei, ae e le o lauiloa tele. O tagata atiaeina sa le faʻapopoleina ma liliu atu o latou mafaufau e le gata i le saogalemu, ae faʻapea foi i le faʻalelei ma foliga. Ia, ma masalo o le sili sili ona tele o le polokalame o lona maualalo mamafa.

Sii maia J7Z mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Manava Zipeg Peazip KGB Faʻataʻitaʻiga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
J7Z o se faigofie ma faigofie GUI polokalama mo le oomiina o faila.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻavaomalo mo Windows
Atiae: Xavion
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.3.0

Pin
Send
Share
Send