Tagata Na Faia 1999 1.0

Pin
Send
Share
Send

Character Maker 1999 o se tasi o muamua faʻapitoa o faʻatonutonu ata e galue i le pixel level. E faʻatulaga e fausia ni amio ma isi mea e mafai ona faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e fatu ai ni mea puʻeina poʻo ni komupiuta. O le polokalama e talafeagai mo tagata faʻapolofesa ma tagata amata i lenei mataupu. Sei o tatou vaai totoʻa i ai.

Galue vaega

I le faamalama autu e tele vaega o loʻo vaevaeina ile galuega. Ae paga lea, o elemene e le mafai ona feosofi solo i le faʻamalama poʻo le toe suia, lea o le minus, talu ai o lenei faʻatulagaina o mea faigaluega e le talafeagai mo tagata uma. Le seti o gaioiga e faʻatauvaʻa, ae lava e lava e fatu ai le amio poʻo le mea lelei.

Poloketi

O faʻatapenaʻuga i ou luma o ata e lua. O le tasi o loʻo faʻaalia i luga o le itu tauagavale ua faʻaaogaina e fausia ai se elemene e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le pelu poʻo se isi ituaiga o mea faigaluega. Ole laupepa i le itu taumatau e fetaui ma fua na faʻatutuina pe a fausia le poloketi. Ua i ai avanoa avanoa. E mafai ona e faigofie kiliki i se tasi o papatusi ma le taumatau mumu faamau, ina ua maeʻa teuteu ona o loʻo avanoa. O lenei vavaeesega e manaia mo le tusia o ata o loʻo i ai le tele o toe fai vaega.

Mea faigaluega

Ua faʻaosoina le Charamaker i se seti seti o mea faigaluega, lea e lava e fai ai le pixel art. I se faʻaopopoga, o le polokalame o loʻo i ai pea ni galuega tulaga ese - saunia tapenaga o mamanu. O latou ata tusi e faia i le faʻatumu, ae e mafai ona e faʻaaogaina se penitala, e tatau lava ona e faʻaaluina seisi taimi sili atu. Ua i ai foi le eyedropper, ae le o luga o le mea faigaluega. Ina ia faʻagaoioia, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le lanu ma kiliki le taumatau isumu isumu.

Valivali paleti

Lenei, toeititi lava mea uma tutusa lava ma isi faʻataʻitaʻiga ata - na o se fugalaʻau ma fugalaʻau. Ae i le itu o loʻo i ai sliders lea e mafai ona vave fetuunai le lanu filifilia. E le gata i lea, e iai le tomai e faʻaopopo ma faʻapipiʻi ufimata.

Pulea vaega

O isi tulaga uma e le o faʻaalia i totonu o le fale faigaluega o loʻo i ai iinei: faʻasaoina, tatalaina ma faia se galuega faʻaopopo, faʻaopopo tusitusiga, galulue ma le pito i tua, faʻasaʻoina o le fua faʻatulagaina, faaleaogaina gaioiga, kopiina ma le faʻapipiʻi. E i ai foʻi le avanoa e faʻaopopoina ai meaolaola, ae i lenei polokalama o loʻo leaga le faʻaaogaina, o lea e leai se aoga i le mafaufauina.

Lelei

  • Faigofie pulega pa paleni;
  • Le i ai o mamanu mamanu.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • Leaga gaioiga faatino.

Character Maker 1999 e sili ona lelei mo le fausiaina o mea taʻitasi ma tagata o le a toe faʻatinoina i galuega tele. Ioe, i lenei polokalame, e mafai ona e faia ni ata ma ni mea se tele, ae mo le mea lea, e le o iai uma mea e tatau ai, lea e faʻafaigata tele ai le faiga lava ia.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 i fafo mai 5 (15 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

DP Meaola na faia Na faia le Sothink Logo Maker Tagata fai musika Magix Penitala

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Character Maker 1999 o se polokalame faʻapolofesa taulaʻi i le fausiaina o mea ma amio i le sitaili o pixel ata, lea o le a faʻaaogaina atili mo animation pe aofia ai i se komepiuta taʻaloga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 i fafo mai 5 (15 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻatonutonu faatonu mo Windows
Atinaʻe: Gimp Master
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.0

Pin
Send
Share
Send