Faʻafefea ona e mauaina le VK login?

Pin
Send
Share
Send

O nisi e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga agafesootai VKontakte, aemaise tagata amataina, e ono faigata ona sailia a latou lava faʻamaumauga, lea e aʻafia tele i le login. I le gasologa o lenei tusiga, o le a tatou faʻamatala o le a le VK login ma o fea e te mauaina ai.

Aʻoaʻo VK login

Vave matauina o i totonu o le auivi o VKontakte 'upega tafaʻilagi, mafai ona faʻapea uiga tolu ituaiga o faʻamatalaga mai le tala e tasi i le taimi e tasi:

  • Telefoni feaveaʻi;
  • Pusa meli
  • URL o le itulau.

I le avea ai o se vaega o lenei tusitusiga, matou te iloiloina le faiga o le sailia mo uma faʻamatalaga faʻapitoa, lea e mafai ona e faʻamasani ia oe i sili auiliiliga mai faʻapitoa tusitusiga i la matou '' upega tafaʻilagi.

Faitau foi:
Faʻafefea ona suia le VK login
Faʻafefea ona tatala le VK
Faʻafefea ona tatala se numera VK

Manatua i le muamua fesuisuiai o le faʻamatalaga a le tagata lava ia, le tuatusi imeli o loʻo misi ma e tatau ona faʻataʻitaʻina lava ia lima. I se faʻaopopoga, o le tulagaese URL o le itulau e ogatasi uma ma le mea faʻailoa ua tuʻuina atu i tagata fou VK fou.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e mauaina VK ID

Metotia 1: Saili le login ala i le tulaga

Naʻo le pau ma sili ona lautele metotia lea e mafai ai ona e vave mauaina uma faʻamatalaga igoa muamua o le faʻagaioiga o le vaʻaia itulau itulau. Ae a, lenei faʻapitoa faʻapitoa i lou talaaga faʻamaonia ina ua maeʻa faʻatagaina aloaia.

A oʻo le faʻatagaina, le tele o se numera telefoni poʻo le meli o loʻo faʻaogaina, o lona uiga o le tasi vaetolu o le mataupu e mafai ona manatu ua foia.

  1. Kiliki i luga o le ata faʻamatalaga o lau tala i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. Mai le lisi matala o le 'upega tafaʻilagi, filifili le vaega "Tulaga".
  3. Alu ile tab "Lautele" auala faʻapitoa i luga ole itu taumatau
  4. Ina ia fuafuaina le E-Mail tuatusi, saili le poloka e fetaui i luga o le itulau ma kiliki i luga ole sootaga "Suiga".
  5. I le fanua "Tuatusi fou" ulu atu i se tuatusi imeli tuatusi ma faʻaaoga le faʻamau "Faʻasaʻo le tuatusi".
  6. A manaʻo, faʻamaonia le gaioiga i le lafoina o le faʻailoga i le telefoni.

  7. A maeʻa ona e fautuaina ia fautuaga, o le a suia lau meli e tusa ma au faʻamatalaga o loʻo e iloaina.
  8. Fai tutusa ma le poloka poloka. Numera o le telefoniia saili ia te ia.
  9. Afai e te taumafai e faʻaaoga se numera telefoni ua uma ona faʻapipiʻi i le itulau, o le ae mauaina le faʻailoga sese. A o le mea lea, o le aofaʻi o le a fuafua foʻi.
  10. Mo meli ma telefoni, o auala o loʻo faʻamatala e naʻo le filifiliga.

  11. E mafai ona e aʻoaʻoina le uiga ese o le URL mai se poloka faʻapitoa "Itulau tuatusi".
  12. I se isi auala, e mafai ona kiliki i luga ole sootaga. "Suiga"ave fuainumera mai se manoa "Itulau numera" ma faʻaopopo i luma o latou id. O lea e te iloa le faʻailoaina o faʻamaumauga, lea e mafai foi ona mafaufau lelei o se login.

Lenei e mafai ona uma le faiga o le fuafuaina o oe lava login.

Metotia 2: Saili le login a se isi tagata

O le faʻagasologa o le fuafuaina o se isi login e faʻapea foi le tutusa o le sailia o se tulaga tulagaese URL. Mo nei faamoemoe, e te manaʻomia e ulufale i totonu o le VKontakte 'upega tafaʻilagi ala i soʻo se faigofie web browser.

Faʻamolemole ia manatua afai e te manaʻomia se isi numera telefoni a le tagata pe E-meli, e leai se tulafono auala e faia ai lenei mea i le VK 'upega tafaʻilagi.

  1. Alu i le itulau o le tagata e faʻaaogaina lona igoa ole igoa e te manaʻomia e sailia.
  2. I le tuatusi pa o le Initaneti suʻesuʻega faʻaaogaina, pe a uma le igoa ole igoa o le VK nofoaga, saili le seti amio - o le mea lea a le tagata faʻaaoga login.
  3. A e manaʻomia se faʻailoa, tusi i le itulau ma kiliki i le faʻamau "Faʻamatalaga uma".
  4. I le tuatusi address o le browser, sui le upu "pa" on ide aunoa ma le suia o fuainumera mea.
  5. O se taunuuga, o le ae mauaina se faʻaaoga ID.

Faitau foi: Auala e suia ai le VK password

Matou te faʻamoemoe sa mafai ona matou faʻamatala atoa le gasologa o le fuafuaina o le login i le faʻasologa o agafesootai. VKontakte fesoʻotaʻiga. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send