Suia le saini VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatulagaina o le VKontakte agafesootai 'upega tafaʻilagi faʻaavanoaina tagata e maua le agavaʻa e faʻapipiʻi ai se faʻamatalaga a oe lava auiliiliga, amata i se igoa ma faʻaiʻu i se login. I le mataupu lenei, o le a matou taʻuina atu pe o le a le VK login ma pe faʻafefea ona e suia i lou lava pule tatau.

Suia le VK login

I luga o le punaoa o loʻo fesiligia, o le login, a itiiti mai i le tala lea, o lona uiga o se tulaga faʻapitoa tulaga URL e mafai ona suia e le tagata faʻaoga le tele o taimi faʻatapulaʻa i lalo o nisi tulaga. Tuuina atu mea uma o loʻo i luga, aua neʻi e fenumiai le faʻailoaina tulagaese ma le laupepa itulau, talu ai o le ID o se soʻotaga pea i le teugatupe e tumau pea le galuega i taimi uma, e tusa lava poʻo le a le tulaga.

Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona e mauaina VK ID

I le faʻavae masani o faʻasologa, o se mea tulagaese e masani ona setiina e pei o le itulau URL.

Faʻamolemole ia manatua o le tele o mataupu, o le login o se vaega o le lesitala faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, telefoni pe imeli tuatusi. Afai o loʻo e manaʻo e suia faʻapitoa nei faʻamaumauga, matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i isi tala talafeagai i la matou '' upega tafaʻilagi.

Faitau foi:
Faʻafefea ona tatala se numera VK telefoni
Faʻafefea ona tatala lou tuatusi imeli VK

Metotia 1: Faʻamatalaga atoa o le upega tafailagi

I le lomiga atoa o le VK 'upega tafaʻilagi, o le a tatou iloiloina uma nuʻu oi ai nei e faatatau i le faiga o le suia o le login. Ma le isi, o loʻo i lenei ituaiga VK o tagata e masani ona i ai faʻafitauli.

  1. Faʻalauteleina le autu autu o le social site. fesootaiga i le kiliki i luga o le avatar i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. Mai le lisi paʻu i lalo, filifili "Tulaga".
  3. Faʻaaogaina le folasaga lisi o loʻo i le itu taumatau i le vaega "Tulaga"alu i le laupepa "Lautele".
  4. Tusi i lalo le itulau matala ma saili "Itulau tuatusi".
  5. Kiliki i luga ole sootaga "Suiga"tu i le itu taumatau o le uluai URL.
  6. Faʻatumu le tusitusiga pusa lea e aliali mai e tusa ma lau mea e te manaʻo iai.
  7. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taumafai e ulufale i lou igoa igoa, lea e masani ona e faʻaogaina e faʻasalalau ai i luga o le Initaneti.

  8. Faalogo totoa i le manoa tusitusi "Itulau numera" - Ole numera faʻailoga tulagaese lea ole itulau.
  9. A faʻafuaseʻi ona e manaʻo e aveese le login na mafai ona sui, e mafai ona suia le tuatusi e tusa ma le ID, ae o loʻo taʻitaʻia e le numera o loʻo taʻua i totonu o lenei poloka poloka.
  10. Atonu e te ono fetaiaʻi ma se mea sese e tupu ona o le le saʻo o le tuatusi faʻatonuga poʻo lona pisi e se isi tagata faʻaaoga.
  11. Fetaomi faamau "Suia le Tuatusi" pe "Ave le tuatusi"e alu loa i le faʻamaoniga gaioiga.
  12. Faʻaaogaina se metotia talafeagai mo oe, faʻamaonia laasaga e sui ai le URL, mo se faʻataʻitaʻiga, i le lafoina o feau tusitusia ma le faʻatonu i le numera numera telefoni.
  13. Le faʻamaoniga e le manaʻomia i taimi uma, ae naʻo le taimi e te le i suia ai le VKontakte talaaga faʻapitoa tulaga mo se taimi umi.

  14. A e mulimuli i faatonuga, o le login o le a suia.
  15. Oe mafai faʻamaonia le manuia o le suiga e faʻaaoga ai le vaega autu o le '' upega tafaʻilagi. Filifili aitema Laʻu Itulau ma vaʻai i le tuatusi laina o le browser.

Pei ona e vaʻai, afai e te mulimulitaʻi ma le faʻaeteete i faʻatonuga, e te le maua ni faʻafitauli i le suia o le login.

Metotia 2: Mobile Application

Tele faʻaaoga tagata VK e masani ona faʻaaogaina e le o le atoaga o faʻamatalaga o le upega tafailagi, ae o se telefoni feaveaʻi mo eseese telefoni feaveaʻi masini. Ona o lenei mea, e taua le gauaʻi mai i le faʻagasologa o le suia o le login e ala i le faʻaopoopoina faʻaopoopo.

Mafai ona sese ma nisi nuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le toe foʻi o le login i lona tulaga muamua i totonu o le talosaga e tutusa lelei lava ile faʻamatalaga atoa o le upega tafaʻilagi.

  1. Tatala le VKontakte mobile apalai ma tatala le faʻasologa autu.
  2. Tusi i lalo le lisi o vaega e matala. "Tulaga" ma kiliki i luga.
  3. I le poloka o tapulaʻa "Tulaga" saili ma filifili "Teugatupe".
  4. I le vaega "Faʻamatalaga" maua le poloka Igoa puʻupuʻu ma alu e teuteu.
  5. Faʻatumu le laina o loʻo tuʻuina mai e tusa ai ma lau manaʻo e faʻatatau ile login.
  6. Ina ia maeʻa le faʻasologa o le suiga o le itulau tuatusi, kiliki i luga o le siaki siaki i le pito i luga taumatau o le mata.
  7. A manaʻomia, fai se faʻamaoniga mulimuli o suiga e ala ile lafoina o le numera numera numera telefoni.

E pei lava ona i ai i le tulaga o le faʻamatalaga atoa o le '' upega tafaʻilagi, o sea faʻamaoniga e manaʻomia na o le leai o ni gaioiga amata e suia ai faʻamatalaga taua o le tagata lava ia.

Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona suia le VK password

Matou te faʻamoemoe na e mauaina le tali i lau fesili ma mafai ona suia le login. Malie lelei leaga

Pin
Send
Share
Send