Avast Mobile & Puipuiga mo Android

Pin
Send
Share
Send

O le tali fua mai antivirus mai Avast o se tasi lea o lauiloa i luga o le Windows faʻafoe faiga aiga. I le masani ai, e le mafai e le au atiaʻe ona fesoasoani ae uaʻi atu i se telē lautele pei o masini Android e ala i le tatalaina o le Avast Security talosaga. O le a le lelei ma o le a le leaga o lenei antivirus - tatou talanoa nei.

Suega taimi moni

Le muamua ma sili ona lauiloa foliga Avast. Le tusi siaki au masini mo taufaamatau, uma moni ma gafatia.

Afai e faʻatagaina filifiliga i lau masini USB debugging ma le “Faataga le faapipiiina mai mea e le mailoa”ona e saunia lea mo Avast e tusia ia latou i mea e lamatia ai.

Fafo Puipuiga Avanoa

Avast faʻatino se puipuiga puipuiga mai le faʻatagaina avanoa i au talosaga. Faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻo i lau uo e alu i totonu i le social network poʻo le cloud storage tagata e te faʻaaogaina. Oe mafai ona puipuia i latou i se upu faataga, pine code poʻo tamatamaʻilima.

Aso Taʻavale Auto Suʻesuʻe

O le talosaga faʻatagaina oe e otometi le gaioiga o le siakiina o le masini mo faʻamataʻu e ala i le faʻatulagaina o se taimi faʻasolo i le aso.

Network Connection Puipuiga Puipuiga

O se mea manaia a Avast o le siakiina o le saogalemu o lau Wi-Fi. O le talosaga e siakiina pe o le a le malosi o au faʻamatalaga, pe o loʻo faʻapipiʻi le faʻatulagaga faʻaoga, pe a iai ni soʻotaga e le manaʻomia, ma isi. Ole faʻaaliga lea e aoga peʻa fai e masani ona faʻaogaina nofoaga lautele lautele Wi-Fi.

Siaki lau faʻatagaga polokalama

O tulaga o le faʻamamaina leaga poʻo le polokalame adware o ni polokalama lauiloa e le masani ai. Avast o le a fesoasoani ia te oe e maua ai e ala i le suʻesuʻeina faʻataga e manaʻomia mo se polokalama faapitoa.

A maeʻa ona siakiina, o polokalame uma faʻapipiʻi i luga o le masini o le a faʻaalia i vaega e tolu - faʻatasi ai ma faʻatagaga tele, faʻalelalolagi pe laʻititi. Afai o i le vaega muamua, e ese mai le faʻatulagaina o polokalama iloa e oe, e i ai se mea masalosalo, e mafai ona vave siaki le faʻatagaina, ma afai e tatau ai, aveese le le manaʻomia polokalama.

Call poloka

Masalo o se tasi o le sili saili-foliga foliga poloka valaʻau e le manaʻomia. O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o lenei filifiliga o le lisi uliuli, o loʻo iai uma numera o latou valaʻauga o le a poloka. E taua le maitauina o tagata tauva (mo se faʻataʻitaʻiga, Dr. Web Light) e le oi ai sea galuega.

Fale puipui

A firewall filifiliga o le a aoga foi, lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻatapulaʻaina Initaneti i se faʻapitoa talosaga.

E mafai ona e tapunia atoa le ono mafai o fesoʻotaʻiga, ma taofia le tusi talosaga mai le faʻaogaina o faʻamatalaga feʻaveaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo taamilomilo). O le vaivaiga o lenei fofo o le manaʻoga mo aia tatau.

Avanoa faaopoopo

I le faʻaopopoga i galuega autu o le puipuiga, Avast e maua ai foʻi le avanoa mo le saogalemu: e faʻamamaina le faiga o faila faila, le pule o le RAM ma le mana e sefe ai le faiga.

Puipuiga malupuipuia mai isi tagata atiaeina e le mafai ona mitamita i ia gaioiga.

Lelei

  • O le tusi talosaga ua faaliliuina i le Lusia;
  • Malosiaga mea tau puipuiga;
  • Vaaia faʻapitoa;
  • Puipuiga Moni-taimi.

Le atoatoa

  • I le faʻamatalaga saoloto, o nisi filifiliga e faʻatapulaʻaina;
  • Ua ova le tagata o tausia ile faʻasalalauga;
  • Isi galuega;
  • Maualuga faiga uta.

Avast Mobile Security o se malosi ma alualu i luma antivirus e mafai ona puipuia lau masini mai le tele o ituaiga taufaʻamataʻu. E ui lava i ona vaivaiga, o le talosaga e aoga tele mo tauvaga mo le tele o polokalame tutusa.

Sii mai Avast Mobile Security Trial

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send