PyxelEdit 0.2.22

Pin
Send
Share
Send

Pixel graphic o se faigofie faigofie lea e faʻaata ai ata eseese, ae tusa lava pe latou te mafaia fausia fale lauiloa. O le ata e faia i le kalafi faʻatonutonu ma le fausiaina i le pixel tulaga. I lenei tusitusiga o le a tatou vaʻavaʻai atu i se tasi o lauiloa e sili ona lauiloa - PyxelEdit.

Fausia se pepa fou

Lenei e tatau ona e ulufale i le tatau taua o le lautele ma le maualuga o le tapoleni i pixels. E mafaia ona vaevaeina i ni sikuea. E le fautuaina le ulufale atu i le lapoʻa tele pe a fatuina ia aua neʻi e toe faʻatino ma le zoom mo se taimi umi, ma atonu e le faʻaalia le ata.

Galue vaega

E leai se mea e le masani ai i lenei faʻamalama - ua na o se auala e tusia ai ata. Ua vaevaeina i poloka, o le tele e mafai ona faʻapitoa pe a fatuina se poloketi fou. Afai foʻi e te vaʻai totoʻa, ae maise ile paʻepaʻe paʻepaʻe, e mafai ona e vaʻaia i sikuea laiti, o pixels. Lalo o loʻo faʻaalia faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻalauteleina, o le tulaga o le faʻataʻamilomilo, le tele o nofoaga. E tele foʻi vāega galuega e mafai ona tatalaina i le taimi e tasi.

Le mea faigaluega

O lenei laupepa e tutusa lelei ma le tasi mai Adobe Photoshop, ae e i ai sina laititi o meafaigaluega. Ata e faia i le penitala, ma faʻatumu - faʻaaoga le meafaigaluega talafeagai. I le gaoioi, o le tulaga o laupepa eseese i luga o le tapoleni suia, ma o le lanu o se mea faʻapitoa o mea e fuafua i se paipa. Faalauteleina tioata mafai ona lapopoa pe faaitiitia le ata. O le solo e toe faafoi le lanu paepae o le tapoleni. E leai se isi mea mananaia meafaigaluega.

Fufulu fufulu

I le tulaga masani, o le penitala tusi le tele o le tasi pixel ma ua i ai se opacity o 100%. O le tagata e mafai ona faʻateleina le mafiafia o le penitala, fai ia sili atu manino, tape le mata vali - ona i ai lea o le satauro o fa pixels nai lo. O le faataapeapeina o pixels ma lo latou malosi suia - o lenei sili ona lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le ata o le kiona.

Valivali paleti

O le tulaga masani, le paleti e 32 lanu, ae o le faamalama e aofia ai auiliiliga na saunia e tagata atiaʻe e talafeagai mo le fausiaina o ata o se ituaiga ituaiga ma ituaiga, e pei ona faʻaalia i le igoa o templates.

E mafai ona faʻaopopo se isi elemene fou i le palette oe, faʻaaogaina se mea faigaluega faapitoa. O iina, e filifilia le lanu ma le lanu, pei ona iai i faʻatonutonu uma ata. O lanu fou ma tuai o loʻo faʻaalia i le itu taumatau, sili ona lelei mo le faʻatusatusaina o le tele o ata.

Faaputuga ma Muai Vaaiga

E tofu elemene mafai ona i ai i se vavaeʻese vaega, lea o le a faʻafaigofie faʻasaʻo le teuteuga o nisi vaega o le ata. E mafai ona e fausiaina le aofaʻi o le numera o fou laupepa ma a latou kopi. Lalo o se ata faʻaalia lea o loʻo faʻaali mai ai le ata atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, a galulue ma vaega laʻititi ma se vaega lautele o galuega, o le ata atoa o le a vaaia pea i lenei faʻamalama. E faʻapena foʻi i nisi vāega, o le faʻamalama o loʻo i lalo ifo o le faʻataliga.

Hotkeys

Le filifiliina manava o mea faigaluega poʻo gaioiga e matua le talafeagai, ma faʻagesegese le workflow. Ina ia aloese mai lenei, o le tele o polokalame ei ai se muamua setiina o ki vevela, ma PyxelEdit e leai se tuusaunoaga. I totonu o le isi faʻamalama, o tuʻufaʻatasiga uma ma a latou gaioiga na tusia. Ae paga lea, e le mafai ona e suia i latou.

Lelei

  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • Suia fua o faʻamalama;
  • Lagolago mo tele poloketi i le taimi e tasi.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

PyxelEdit mafai ona mafaufauina o se tasi o le sili polokalame mo le faia pixel ata, e le ova tele ma galuega, ae i le taimi lava e tasi e i ai mea uma e tatau ai mo le faigaluega sologa lelei. O se faʻataʻitaʻiga avanoa e avanoa mo le download mo le toe iloiloga ae e leʻi faʻatau.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le PyxelEdit

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Pixel Art Polokalama Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Tagata Amio 1999 Logo Fuafuaga Fale

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le PyxelEdit o se lauiloa polokalama mo le fausiaina pixel ata. Atoatoa mo tagata amata ma tagata poto masani. O loʻo i ai le faʻatulagaga o seti o gaioiga mo le fausiaina ata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.80 i fafo mai 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻatonutonu faatonu mo Windows
Atiaʻe: Daniel Kvarfordt
Tau: $ 9
Tele: 18 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 0.2.22

Pin
Send
Share
Send