Fai se pepa i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O le faʻagasologa o le fausiaina o se pepa lautele e mafai ona foliga mai o se luʻi, aemaise lava pe a e manaʻo e vaʻai i ai i sitaili faaonaponei. Auaunaga faʻapitoa i luga ole laiga e mafai ai ona e faia i ni nai minute, ae e tatau ona e malamalama i nisi nofoaga atonu e manaʻomia ona lesitala, ma i nisi nofoaga e iai se seti o totogi totogi ma aia tatau.

Uiga o fatuina luga o le initaneti

E mafai ona e fatuina i luga o le upega tafaʻilagi mo amateur le lolomiina ma / pe tufatufaina luga o faʻasalalauga lautele, i luga o isi nofoaga. O nisi tautua e mafai ona fesoasoani e faia lenei galuega i se tulaga maualuga, ae o le a tatau ona e faʻaaoga faʻapitoa faʻataʻotoina templates, o le mea lea, e leai se tele avanoa o totoe mo le fatufatuga. Ma le isi, o le galue ai i nei faatonu e faatatau na o le tulaga o le amateur, o lona uiga, e te le manaʻomia le taumafai e galue polofesa i latou. Ina ia faia lenei mea, e sili atu ona lelei le download ma faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Adobe Photoshop, GIMP, Illustrator.

Metotia 1: Canva

Lelei le tautua ma le lautele faʻaaogaina mo le faʻagaoioiga o ata ma le fausiaina maualuga-maualuga gaosi oloa. O le upega tafailagi e televave gaioiga e tusa lava pe tuai le initaneti. Tagata faaaoga o le a talisapaia le tele o galuega faʻatino ma se numera tele o muamua-saunia templates. Peitaʻi, ina ia galue i totonu o le tautua, e tatau ona e lesitala, ma ia manatua foʻi, o ni galuega ma ni faʻataʻitaʻiga e naʻo i latou e ana le saofaga totogi.

Alu i Canva

O le laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le galulue ma faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga i lenei mataupu foliga mai pei o lenei:

  1. I luga o le upega tafailagi, kiliki i le ki "Amata".
  2. Ma le isi, o le tautua e ofoina atu e alu i le lesitala faʻatonuga. Filifili se metotia - Saini ma Facebook, Saini ma Google + pe "Saini ma imeli tuatusi". Faʻatagaina e ala i fesoʻotaʻiga lautele o le a faia sina taimi ma o le a faia i le na o nai kiliki.
  3. A maeʻa le resitalaina, e mafai ona aliali mai se fesili fesili ma se tamaʻi suʻesuʻega ma / poʻo ni laufanua mo le ulufale atu i faʻamatalaga a le tagata lava ia (igoa, upu faʻatonu mo le auaunaga Canva). I luga o fesili mulimuli e fautuaina ai ia e filifili i taimi uma "Mo oe lava" pe "Mo toleniga", pei foi o isi tulaga, e mafai e le auaunaga ona amata faʻamalosi galuega totogi.
  4. A maeʻa lena, o le a faia le faʻatonutonu muamua le faʻatulagaga, i le nofoaga o le a faia ai le nofoaga i aʻoaʻoga i mea autu o le galue i totonu o le reactor. Lenei oe mafai faʻamuta toleniga i le kiliki i soʻo se vaega o le mata, ma pasi atu i ai e ala i le kiliki i luga "Aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai".
  5. I le faatonu, e faʻaavanoaina, o le laʻasaga o le pepa A4 na muamua tatala. Afai e te le malie i le fuainumera o loʻo iai nei, ona e mulimuli lea ma le isi lua laʻasaga. Faʻamuta le faʻatonu i le kiliki i luga o le logo logo i le pito i luga tauagavale.
  6. O lenei kiliki i luga o le green button Fatu Mamanu. I le ogatotonu vaega, o avanoa avanoa uma o le a aliali mai, filifili se tasi oi latou.
  7. Afai e leai se avanoa filifilia e fetaui ma oe, kiliki i luga "Faʻaaoga tu masani foliga".
  8. Seti le lautele ma le maualuga mo le lumanaʻi pepa. Kiliki Faia.
  9. O lenei e mafai ona e amata faia le pepa lautele lava. E le mafai, o iai sau tab tatalaina "Fuafuaga". E mafai ona e filifilia se ata faʻavasega ma suia ata, tusitusiga, lanu, vai i luga o le. Lisi o loʻo mafai ona faʻasaʻoina atoa.
  10. Ina ia faia suiga i le tusi, faʻalua-kiliki i luga. O le mataitusi e filifilia i le pito i luga, o loʻo faʻasino le faʻasologa, o loʻo i ai le lapoʻa, o le tusitusiga e mafai ona faia ma le lototele ma / poʻo le faʻailoga.
  11. Afai o loʻo i ai se ata i luga o le faʻatulagaina, ona mafai lea ona e tapeina ma faʻaopoopo lau oe lava. Ina ia faia lea mea, kiliki i se ata ua i ai ma kiliki Tapē e aveese.
  12. Alu loa ia "Aʻu"i le itu agavale agavale. O iina, lafo mai ata mai le komepiuta e ala i le kilikiina "Faaopopo au oe lava ata".
  13. O le faʻamalama mo le filifilia o se faila i luga o le komupiuta o le a tatalaina. Filifili ia.
  14. Toso le faʻaogaina ata i le ata nofoaga i luga o le pepa lautele.
  15. Ina ia suia le lanu o se elemene, na o le kiliki i luga o ni nai taimi ma i le pito i luga tauagavale saili se lanu sikuea. Kiliki i luga e tatala ai le palette lanu, ma filifili le lanu e te fiafia i ai.
  16. A maeʻa, e tatau ona e sefe uma mea. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga Sii mai.
  17. O le a tatalaina se faʻamalama se mea e te manaʻo ai e filifili le ituaiga faila ma faʻamaonia le download.

O le tautua na mafai ai foi ona fai lau oe lava, tualafa le faʻasalalauga. O lea o le faatonuga o le a vaai i lenei tulaga:

  1. Tusa ma parakalafa muamua o faʻatonuga muamua, tatala le Canva faʻatonu ma seti uiga o le fale faigaluega.
  2. Muamua, e tatau ona e setiina le talaaga. O lenei mafai ona faia e faʻaogaina le faʻamau faʻapitoa i le itu agavale agavale. O le faʻamau e taʻu Talaʻaga. A e kiliki i luga, e mafai ona e filifilia se lanu poʻo se mea e fai i le pito i tua. E tele faigofie ma e leai se totogi, ae o loʻo iai foʻi filifiliga totogi.
  3. O lenei e mafai ona e faʻapipiʻi se ata e faia sili atu manaia. Ina ia faia lea mea, faʻaaoga le faʻamau i le itu tauagavale "Elemene". Ua matala le lisi i le mea e mafai ai ona e faʻaogaina le vaega e faʻaofi ai ata '' Grids ' pe Faavaa. Filifili le faʻasologa i totonu o le ata e te fiafia iai, ma toso i le fale faigaluega.
  4. Le faʻaogaina o liʻo i tulimanu, o oe e mafai ona fetuunai le ata faʻatusa.
  5. Ina ia lafoina se ata i le ata ata, alu i le "Aʻu" ma kiliki i le faʻamau Faaopopo Ata pe toso mai se ata ua uma ona faʻaopopo.
  6. O le pepa lautele e tatau ona tele se ulutala tusitusiga ma ni tamai tusitusiga. Ina ia faʻaopopo tusitusiga elemene, faʻaaoga le laupepa "Tusitusiga". O iinei e mafai ona e faʻaopopo ulutala, ulutala ma le tino tusi mo palakalafa. E mafai foi ona faʻaoga le tusitusiga tusitusiga filifiliga filifiliga. Toso le mea e te manaʻo ai i le vaega o galuega.
  7. Ina ia suia le aano o se poloka ma tusitusiga, faaluaina kiliki i luga. I se faʻaopopoga i le suia o mea, e mafai ona e suia le faatanoa, lapoa, lanu, mataupu, ma filifili foi le tusitusiga i le faatusilima, leotele ma faʻafetaui i le ogatotonu, tauagavale, itu taumatau.
  8. A maeʻa ona faʻaopopo tusitusiga, e mafai ona e faʻaopopo nisi mea taua, mo se faʻataʻitaʻiga, laina, foliga, ma isi mo se suiga.
  9. I le maeʻa ai o le atinaʻeina o le pepa lautele, sefe e tusa ai ma palakalafa mulimuli o faʻatonuga muamua.

O le fausiaina o se faʻasalalauga i lenei tautua o se mea fatu mea, o le mea lea, suʻesuʻe le 'auʻaunaga o loʻo faia, e te ono maua nisi mea manaia pe filifili e faʻaaoga foliga foliga.

Metotia 2: PrintDesign

O se faigofie lea faʻatonutonu mo le fatuina o faʻaletiga o mea lolomi. E te le tau lesitala iinei, ae e tatau ona e totogiina le 150 rubles mo le downloadina o le iʻuga mulimuli i lau komepiuta. E mafai ona e download fua le fausaga na faia fua, ae i le taimi lava e tasi, o le tautua a le vai tusi o le a faʻaalia ai luga.

E le faʻatagaina e faʻapea o le 'upega tafaʻilagi o le a faʻatupuina ai se laupepa sili ona matagofie ma faʻaonapo nei, talu ai o le numera o galuega ma faʻataʻatiaga i le faatonu e matua faʻatapulaʻa lava. Ma le isi, mo nisi mafuaʻaga, o se laʻasaga mo le A4 tele e le fausia i totonu mo nisi mafuaʻaga.

Alu i le PrintDesign

A galue i totonu o lenei faatonu, o le a tatou iloiloina na o le filifiliga o le fausiaina mai le valu. O le mea e o loʻo i luga o lenei 'upega tafaʻilagi mai faʻataʻitaʻiga mo faʻasalalau e na o le tasi le faʻataʻitaʻiga. O le laasaga ma lea laasaga faatonuga foliga o lenei:

  1. Tusi i lalo ifo le itulau autu i lalo ifo e vaʻai ai i se lisi atoa o filifiliga mo le fatuina o lolomiina o oloa faʻaaoga ai lenei auaunaga. I lenei tulaga, filifili "Pepa lautele". Kiliki i luga "Fai se pepa lautele!".
  2. Filifili laʻititi. E mafai ona faʻaaogaina uma templet ae seti lau oe. I le tulaga mulimuli, oe le mafai faʻaaogaina le templat ua uma ona i ai i le faatonu. I lenei aoaoga, matou te mafaufau e fausiaina se pepa lautele mo le A3 lapoʻa (ae le o le AZ mafai ona i ai se isi lava lapoa). Kiliki le ki "Fai mai le amataga".
  3. A maeʻa ona amata ona amata le download. Mo tagata amata, e mafai ona e ofuina se ata. Kiliki i luga "Ata"o loʻo i ai i le pito i luga
  4. Tatala Tagata suʻesuʻemea e te manaʻomia e filifili se ata e faʻapipiʻi.
  5. O le ata ua tuʻu mai o le a aliali mai i le laupepa. "Oʻu Ata". Ina ia faʻaaogaina i lau pepa lautele, na o le toso lava i le mea faigaluega.
  6. O le ata e mafai ona toe suia e faʻaaoga le node faʻapitoa o loʻo i tafatafa o tulimanu, ma e mafai foi ona sipasaina solo i totonu o le fale faigaluega atoa.
  7. Afai e manaʻomia, faatulaga le ata i tua e faaaoga ai le palakalafa Luga o le lanu i le pito i luga meafaigaluega.
  8. O lenei e mafai ona e faʻaopopoina tusitusiga mo le faʻasalalauga. Kiliki i luga o le mea faigaluega ole igoa tutusa, a maeʻa, o le meafaigaluega o le a aliali mai i soʻo se nofoaga i luga o le fale faigaluega.
  9. O le faʻatonutonuina o le mau (faatanoa, lapoa, lanu, filifiliga, faʻatulaga), faʻalogo i le totonugalemu o le pito i luga o laupepa.
  10. Mo se suiga, e mafai ona faʻaopopoina ni nai elemene faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, foliga poʻo faʻapipiʻi. O le mea mulimuli e mafai ona vaʻaia e ala i le kiliki i luga "Isi".
  11. Ina ia vaʻai i le seti o aikona ikon / mea faʻapipiʻi, ma isi, naʻo le kiliki i luga o le aitema e te fiafia i ai. A uma ona kiliki, e matala se faamalama ma se lisi atoa o mea.
  12. Ina ia sefe le maeʻa tapenaga i le komepiuta, kiliki i le ki Sii maio loʻo i le pito i luga o le faatonu.
  13. O le a aveina oe i se itulau o le faʻaumaina o le pepa lautele o le a faʻaalia ma o se siaki i le aofaʻi o 150 rubles o le a tuʻuina atu. I lalo o le siaki e mafai ona filifili ai filifiliga nei - "Totogi ma download", "Poloaiga lolomi ma le tilivaina" (o le filifiliga lona lua o le a taugata tele) ma "Sii mai ia PDF watermark e faamasani oe i le laulau".
  14. Afai ua e filifilia le filifiliga mulimuli, o le a matala se faʻamalama peʻafai o le a tuʻuina mai se lapoʻa-tele laulau. Ina ia download i lau komepiuta, kiliki i le ki Sefeia o le a i le tuatusi bar o le browser. I nisi browser, o lenei laʻasaga o le oso ma le download amata otometi.

Metotia 3: Fotojet

Ole tautua faʻapitoa foi lea mo le fatuina o faʻapipiʻi ma faʻaputuga poloka, faʻapena ile fesoʻotaʻiga ma agavaʻa mo Canva. Pau le faʻaletonu mo le tele o tagata faʻaaogaina mai le CIS o le leai lea o se Lusia gagana. Ina ia mafai ona aveesea se mea le lelei, e fautuaina e faʻaaoga se browser ma le otometi-faʻaliliuga galuega (e ui e le o taimi uma e saʻo).

Tasi le lelei eseesega mai Canva o le lusi o le lesitala faʻatagaina. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaogaina le totogiina o elemene e aunoa ma le faʻatauina se tala faʻalautele, ae o le tagavai o le tautua o le a faʻaalia i luga o ia ituaiga o le pepa lautele.

Alu i Fotojet

O se laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le fatuina o se pepa lautele i luga o sauniuniga foliga foliga foliga faapenei:

  1. I luga o le tulaga, kiliki "Ia Amata"o le amataga. Lenei oe mafai faʻaopopo faʻamasani foʻi oe i le faʻavae faʻavae ma foliga o le tautua, e ui lava ile Igilisi.
  2. I le tulaga masani, o le lisi e matala i le itu tauagavale "Mamanu", o lona uiga, faʻataʻatiaga. Filifili se tasi o sili ona talafeagai mai ia i latou. Lisi o loʻo faʻailogaina ma se pale moli moli i le pito i luga taumatau o loʻo avanoa mo naʻo teugatupe totogi. E mafai foʻi ona e faʻaogaina i luga o lau pepa lautele, peitaʻi o se vaega taua o le avanoa o le a nofoia e se logo e le mafai ona aveesea.
  3. E mafai ona e suia le tusitusiga e ala i le lua-kiliki i luga o le kiri kasa ki. I se faʻaopopoga, o se faʻamalama faʻapitoa o le a aliali mai ma se filifiliga o faatanoa ma le faʻatulagaina mo le ogatasi, tele le vai, lanu ma faʻapupula i faʻailoga tetele / italic / lalo ifo.
  4. E mafai ona faʻamasani tino eseese mea. Naʻo le kiliki i luga o le mea faʻapipiʻi ma le ki ole itu tauagavale, a maeʻa ona faʻaavanoaina le faʻamalama matala. Alu i le tab "Aafiaga". Lenei oe mafai ona seti le manino (aitema "Opacity"), tuaoi (palakalafa "Tuaoi lautele") ma faʻatumu.
  5. O le faʻatumu nofoaga e mafai ona mafaufauina i nisi auiliiliga, talu ai e mafai ona e matua le atoatoa i le filifilia "Leai se faʻatumuina". O lenei filifiliga e talafeagai pe a manaʻomia e filifili nisi mea ma se ta.
  6. Oe mafai ona fai le faʻatumu tulaga, o lona uiga, tasi lanu e ufiufi uma le fuainumera. Ina ia faia lea mea, filifili mai le mataʻu i lalo menu "Mautu le faʻatumu", ma totonu "Valivali" seti le lanu.
  7. E mafai foi ona setiina le kasa tumu. Ina ia faia lea mea, filifili "Faʻatumu Faʻatumu". I lalo o le mataua i lalo lisi, faamaoti lua lanu. Ma le isi, e mafai ona e faʻailoaina le ituaiga faʻasologa - radial (sau mai le ogatotonu) pe laina (alu mai luga i le pito i lalo).
  8. Ae paga lea, e le mafai ona e sui le talaaga i luga o faʻataʻatiaga. E mafai ona faʻatulaga ni faʻaopoopoga aʻafiaga i ai. Ina ia faia lea, alu i le "Aafiaga". O i na e mafai ai ona filifilia se mea na faia mai se mea faʻapitoa e fai pe faʻatulaga ni gaioiga. Mo tutoatasi faʻatulagaina, kiliki i luga le igoa i le pito i lalo "Avanoa Maualuga". O iinei e mafai ona faʻasolo atu le faʻaseʻe ma ausia auga aoga.
  9. Ina ia sefe lau galuega, faʻaoga le floppy disk icon i le pito i luga vaega. O se tamai faamalama o le a matala le mea e te manaʻomia e taʻu ai le igoa o le faila, ona foliga, ma filifili foi le tele. Mo tagata e faʻaaogaina le auaunaga e leai se totogi, e naʻo le lua lava lapoʻa o avanoa - "Laititi" ma le "Feololo". O le maitauina e iinei o le tele e fuaina i le tele o pixels. O le maualuga o, sili le lelei lolomi. Mo pisinisi lolomi, o se maualuga o le 150 DPI ua fautuaina. Ina ua maeʻa faʻatulaga, kiliki i luga "Sefe".

Fausia se pepa lautele mai le amataga o le a sili atu faigata. I lenei tusi lesona, o isi mea taua o le tautua o le a iloiloina:

  1. O le palakalafa muamua e talitutusa ma le faʻamatalaga muamua. E tatau ona faʻaavanoa lau potu faigaluega i seisi faʻasologa.
  2. Faatulaga le talaaga mo le pepa lautele. I le itu tauagavale, alu i le lau "BKGround". O iinei e mafai ona e setiina se mautu mautu, susulu paluga pe faʻapea. Na o le pau le pau o le e le mafai fetuunai le ua uma ona setiina talaaga.
  3. E mafai foi ona e faʻaaogaina ata o se pito i tua. A e filifili e fai, ona sui lea "BKGround" tatalaina "Ata". Lenei e mafai ona e faʻauluina lau ata mai lau komepiuta i le kilikiina "Faaopopo Ata" pe faʻaaoga ata na fausia muamua. Toso lou ata poʻo au faʻatusa o loʻo i totonu o le tautua i luga o le fale faigaluega.
  4. Faʻalo le ata i luga ole vaega atoa e faʻaaoga ai togitogi i tulimanu.
  5. E mafai ona e faʻaogaina ni aʻafiaga eseese i ai e ala i le tala faatusa ma le parakalafa 8 mai le faʻatonuga muamua.
  6. Faʻaopopo tusitusiga faʻaaoga "Tusitusiga". I totonu e te mafaia filifili filifiliga fon. Toso le tasi e te manaʻo ai i luga o le potu faigaluega, sui le tusitusiga masani ma oe ma ia faʻatapulaʻaina isi tapulaa.
  7. Ina ia mafai ona fesuisuiai le fausaga, e mafai ona e filifilia ni mea faʻavasega mea mai le laulau "Laupapa". E tofu lava i latou ma ni tulaga e eseʻese, o lea, siaki i latou lava
  8. E mafai ona faʻaauau lou masani i mea e fai o le auaunaga. A maeʻa, manatua e teu le faʻaiuga. E faia lea i le auala tutusa i faʻatonuga muamua.

Faitau foi:
Faʻafefea ona fai se pepa lautele i le Photoshop
Faʻafefea ona fai se pepa lautele i le Photoshop

Fausia se lelei pepa lautele faʻaaogaina punaoa i luga ole laiga e moni. Ae paga lea, i RuNet e le lava vaʻaia lelei i luga o le initaneti e leai se totogi ma e manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send