Upega tafaʻilagi kopi 5.3

Pin
Send
Share
Send

O Upega Tafaʻilagi faʻatagaina oe e download ni kopi o nofoaga eseese i lau komepiuta. Fesuiaʻi download tulaga faʻatagaina oe e sefe ai naʻo le faʻamatalaga e manaʻomia e le tagata. O faʻagaioiga uma o loʻo faʻataunuʻuina vave ma e oʻo foi i le taimi e utaina ai e mafai ona vaʻai i le iʻuga uma. Seʻi o tatou faamasani i lana faiga i nisi auiliiliga.

Fausia se poloketi fou

O le poloketi sauniuni fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe e vave setiina mea uma ma amata download. E tatau ona amata i le filifiliina e utaina 'Upega tafaʻilagi. E faia i auala e tolu: ulufale faʻapitoa, faʻaulufale mai, ma le faʻaogaina o se 'upega tafaʻilagi faʻaopopo i mea e fiafia iai i le IE browser. Faailoga se tasi o auala talafeagai ma se togi ma agai atu i le isi aitema.

Ina ua uma ona ulufale i tuatusi uma, e ono manaʻomia e tuʻu i totonu faʻamatalaga e ulufale ai i le punaoa, aua o avanoa i nisi nofoaga e naʻo avanoa mo tagata resitalaina tagata e faʻaaogaina, ma e tatau ona iloa e le polokalame le login ma le faʻamatalaga e mafai ai ona maua le sao i faʻamatalaga talafeagai. Ua faʻamaumauina faʻamaumauga i fanua ua saunia.

O Upega Tafaʻilagi faʻatagaina le tagata faʻaaogaina e faʻailoa le faʻatatau talafeagai aʻo leʻi amataina le download. Filifili ituaiga o faila o le a laʻuina i lalo, ona e le talafeagai o le a lava le tele avanoa i le poloketi poloka. Le isi, e te manaʻomia e faʻatulaga le server, faila ma le aofaʻi o faʻapipiʻi taimi faʻamatalaga. Ina ua mavae lena, e filifilia le nofoaga e teu ai le kopi o le tulaga, ma amata le download.

Sii mai le poloketi

Ma le isi itu, o ituaiga uma o pepa na faʻamatalaina i le taimi na fausia ai ua download. E mafai ona e siaki uma faamatalaga i le itu taumatau o le main program window. O loʻo faʻaalia e le gata faʻamaumauga e uiga i faila taitasi, o lona ituaiga, o lona tele, ae o le averesi o le download vave, o le aofaʻi o pepa na maua, le faʻamanuiaina ma le faʻaletonu gaioiga e ulufale ai i le upega tafailagi. O le download polokalama o loʻo faʻaalia i le pito i luga.

Parameter tulaga e faʻatatau i lenei faiga o loʻo avanoa i se isi polokalame laupepa. I totonu, e mafai ona faʻalavelave, taofi pe faʻaauau le laʻuina i lalo, faʻailoa le saoasaoa ma le taimi e tasi faʻapipiʻi pepa, aveese pe faʻatulaga tapulaʻa tulaga ma faʻatulaga le soʻotaga.

Suʻesuʻe faila

A faʻapea e tele naua faʻamatalaga, ona suʻe lea o le sailiga galuega fesoasoani ia oe e tatau ona maua. E oʻo i le taimi na fausia ai se kopi o le 'upega tafaʻilagi o loʻo avanoa mo le maimoaina e ala i le polokalama o loʻo faʻaogaina i totonu. Mai iina, e mafai ona e mulimuli i soʻotaga i luga o le laupepa autu, vaʻai i ata, faitau le tusi. O le nofoaga o le vaʻaia pepa faʻailoa i se laina faʻapitoa.

A o mo le vaʻavaʻaia e ala i se browser, e faia lenei mea i le tatalaina o se HTML faila o le a teuina i le poloketi faila, ae mafai foi ona faia e ala i se faʻapitoa lisi i Web Copier. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga Matamata Faila ma filifili le upega tafailagi e manaʻo ai. Le isi, kiliki toe e tatala le itulau.

Afai e te manaʻomia le suesueina o le teuina faʻamaumauga auiliiliga, ona le manaʻomia lea e suʻe le faila ma le galuega faʻasaoina ma saili iina e ala i se suʻega. Mea uma e te manaʻomia o loo i le polokalame i le faʻamalama Mataupu. Mai iina, e mafai ona vaʻavaʻai uma faila ma mimilo atu i i lalo faila. O loʻo avanoa foʻi mo le faʻaleleia o tagata i lenei faʻamalama.

Poloketi faatulagaina

O se isi lisi faʻaalia faʻaalia auiliili teuteuga o poloketi tapulaa. I le laupepa "Isi" tulaga tapulaʻa, faila faʻafouina, fufuluina, soloia ma le siakiina i le cache, faʻafouina sootaga ma le faagaoioiga HTML pepa ua uma ona faia.

I le vaega Mataupu e mafai ona faʻatulaga fegalegaleaiga filifiliga mo kopi o nofoaga, o latou faʻaalia i le polokalama, lolomi filifiliga, ma sili atu, lea e fesoʻotaʻi ma le anotusi o le poloketi.

Ina ia aua le utaina le tele o faʻamatalaga i totonu o le faila, e mafai ona e faʻatonutonuina i totonu o le "Downloads" laupepa: seti tapulaʻa i luga o le tapulaa maualuga o le download pepa, o latou numera, tele o le tasi faila ma ulufale i faʻamaumauga faʻamatalaga pe a talafeagai ai mo le ulufale atu i le upega tafailagi.

Lelei

  • Fetuutuunai faʻasologa o le tele o tapulaa;
  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Faʻaavanoa i totonu o le browser.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Sulu malulu pe a tatalaina se galuega tele e ala i le fausia-i totonu o le browser.

Pau lea o le mea ou te fia taʻuina atu ia te oe e uiga i Web Copier. O lenei polokalama e lelei tele mo le faia o kopi o nofoaga i luga o lau malo malosi. O le lautele o poloketi kasa faʻapitoa filifiliga o le a fesoasoani e faʻateʻesea le i ai o le le aoga faila ma faʻamatalaga. O le faʻataʻitaʻiga vaega e le faʻatapulaʻaina le tagata faʻaaogaina i se mea, o lea e mafai ai ona e sauina ma le saogalemu ma taumafai le polokalame ile gaioiga.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Web Copier

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

HTTrack Upega Tafaʻilagi Copier Le masini taofia Upega Tafaʻilagi Polokalama mo le downloadina o le itulau atoa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O Upega Tafaʻilagi o se polokalame sili mo le sefeina o kopi o upega tafailagi i lau hard drive. E mafai ona filifili ituaiga faila mo download ma isi tapulaa, e aofia ai le download tapulaa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: MaximumSoft
Tau: 40 $
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.3

Pin
Send
Share
Send