Tamaiti Pulea 2.0.1.1

Pin
Send
Share
Send

Tele taimi, matua, e faʻatapulaʻaina avanoa i nisi Initaneti punaoa, faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa i luga o le komepiuta e faʻatagaina ona faia lea mea. Ae le o latou uma e faigofie e puleaina ma faʻataga oe e faia se mea e sili atu nai lo le poloka 'upega tafaʻilagi. Tamaiti Pulea e saunia tele galuega mo le faʻatautaia o le Initaneti ma faʻamaumauga i luga o le komepiuta.

Avanoa i le laupepa pulea

O le polokalama otometi filifiliina le tagata faʻaaoga autu e i ai le avanoa atoa - o le tasi lea na faʻapipiʻiina ma muamua faalauiloa Tamaiti Pulea. O isi tagata e le mafai ona sao i totonu, vaʻai i lisi uliuli, o loʻo vaʻai ma tusiaina lelei. Ina ia faʻailogaina i latou e mafai ona faʻasaʻoina le faʻatulagaina, oe manaʻomia le siakiina o le mea talafeagai ma faʻasino le tagata faʻaaoga.

Lisi o Uliuli ma Paʻepaʻe

Le faʻamatalaga o le polokalama o loʻo i ai afe o nofoaga ua poloka mo asiasiga. Afai e te manaʻo e faʻatapulaʻaina le avanoa i se mea faʻapitoa, oe manaʻomia le aofia ai o se uliuli lisi ma faʻaopopo fuaitau autu poʻo tuatusi 'upega tafaʻilagi iina. E mafai ona faʻapipiʻi nofoaga mai se tusitusiga tusitusiga poʻo le laupapa i le kiliki i luga o le ki talafeagai i le laina.

O le polokalame lava lea e faʻatatau i le lisi paepae. Afai ua poloka se 'upega tafaʻilagi, ona faʻaopopo lea i totonu o le paepae lisi otometi tatala avanoa i ai. Mo tagata taʻitasi, e tatau ona e faʻaopopo 'upega tafailagi i nei lisi e lua eseese.

Punaoa faasaina

O le matua lava ia e iai le aia tatau e filifili ai poʻo fea mataupu web pages e poloka ai. Ina ia faia lea mea, o loʻo iai le suʻega talafeagai i faʻasologa o tagata taʻitasi. I se isi itu, o se ituaiga ituaiga e tatau ona siakiina ma o nofoaga 'upega tafaʻilagi faʻatasi ai mea o le a le mafai ona avanoa mo le matamata. E taua foi le maitau atu e faapea foi i lenei auala e mafai ona e aluese mai faʻasalalauga i itulau, e le o mea uma, ae o le tele o le a le faʻaalia.

Faila Faasaina

Tamaiti Pulea e le gata faʻaaogaina i le Initaneti, ae faʻapena foi i faila i le lotoifale o loʻo i luga o le komepiuta. I lenei faamalama, e mafai ona e poloka poloka faila faila, teuga tusi, polokalama. I le faʻaleaogaina avanoa i faila faʻatinoina, e mafai ona taofia ai le faʻalauiloaina o siama polokalama. I le pito i lalo o mea taʻitasi o loʻo i ai se laʻititi faʻamatalaga o le a fesoasoani i tagata e le masani ai tagata malamalama.

Avanoa Faamatalaga

E faaalu tele le taimi o tamaiti ile Initaneti? Ona e mafaufau totoa lea i le galuega lea. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua faʻatulagaina se taimi e mafai ai e le tamaititi ona faʻaaluina i luga o le Initaneti i ni aso ma itula. O taimi avanoa e faʻailo i le lanumeamata, ma o taimi faʻasamoa e faʻailoga i le mumu. Fetuutuunai fetuunaiga o le a fesoasoani e tufa le faasologa mo aiga taʻitasi eseese, na o oe e tatau ona sui le tagata faʻaaoga.

Asiasi Logoga

O lenei lisi ua faia ina ia mafai ona mulimuli uma nofoaga ma punaoa na asiasi se tagata faʻapitoa. O le taimi tonu ma le avanoa e faʻaalia ai, faʻapea foi ma le igoa o le tagata sa taumafai e ulufale e faʻaaoga pe faʻaaoga le itulau uepesite. I le taumatau-kiliki i luga o se laina patino, e mafai ona vave faʻaopopo i ai i le uliuli pe paʻepaʻe lisi.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • Fetuutuunai faʻamatalaga o tagata taʻitasi;
  • Faatapulaʻaina avanoa i le polokalama mo tagata taʻitasi taʻitasi;
  • E mafai ona poloka avanoa i faila i le lotoifale.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Le talafeagai mo i latou e faigaluega i se komepiuta mai se tasi tagata faʻaaoga;
  • Faʻafouga e leʻi tatalaina mai talu mai le 2011.

Tamaiti Pulea o se lelei polokalama e fetaui lelei ma ona galuega faʻatino ma tuʻuina atu le tagata autu i le tele o tuʻuʻeseʻese o faʻasaʻoina o lisi ma faʻasologa o asiasiga i punaoa Initaneti.

Tikaina Tamaiti Suʻega Tofotofoga

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Initaneti Pasi Fesili K9 Upega Puipuiga Polokalame mo poloka nofoaga

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Tamaiti Pulea o le a fesoasoani i matua e faʻamamaina ia faʻamatalaga e mafai e tamaiti ona maua i luga o le Initaneti. Ma o le agavaʻa e setiina se faʻaaoga taimi e mafai ai ona foia le faʻafitauli o le pulea le taimi e faʻaalu ai e tamaiti ile komepiuta.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: YapSoft
Tau: $ 12
Tele: 10 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0.1.1

Pin
Send
Share
Send