Avetaʻavale Faʻapipiʻi mo Samsung USB Ports

Pin
Send
Share
Send

O masini uma e fesoʻotaʻi atu i komepiuta e manaʻomia ni avetaavale. O le polokalama faʻapitoa lea e fesoʻotaʻi ai mea faigaluega ma le faʻagaoioiga. Ile taimi lea oleʻa tatou faʻataʻitaʻia pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina ia polokalama mo Samsung USB port.

Avetaʻavale Faʻapipiʻi mo Samsung USB Ports

E vave ona maitauina e iai le filifiliga ile va ole metotia o faapipiiina ia ituaiga polokalame. E mafai ona e faʻaaogaina le mea e sili ona lelei mo oe. Ae le o avetaavale uma e faigofie ona maua, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le Initaneti gaosi oloa. O le matou mataupu e faʻaalia ai lenei mea, aua i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani e leai se Samsung USB port software, o lea matou te faʻapipiʻi ai le filifiliga lea.

Metotia 1: Tolu Vaega Polokalama

O nisi taimi e sili le vave faʻaliliu i polokalame lona tolu mo le fesoasoani, talu ai o latou faʻamaumauga tele o loʻo i ai ni avetaavale e faigata i nisi taimi ona maua se mea i luga ole Initaneti. I se faʻaopopoga, o le galuega o nei talosaga e matua otometi lava o le tagata e na ona manaʻo e kiliki i luga o faʻamau faʻapipiʻi se ulugaliʻi, ma le polokalama, e ala ile polokalame, downloads ma faapipii i luga ole komepiuta. Oe mafai ona faitau atili e uiga i ia polokalame faʻapitoa i la matou tusitusiga, o loʻo iai le sili ona lelei o sui o le vaega fesili.

Faitau atili: O le filifiliga o polokalama mo le faʻapipiʻiina avetaavale

O se tasi o le mea sili polokalame o DriverPack Solution. O le mea tonu a le mea lea pe a faʻaaogaina tele tagata avetaʻavale database tagata, lea e maua fua e leai se totogi. I se faʻaopopoga, o le polokalama o loʻo iai se faʻapitoa fesoʻotaʻiga, lea e fesoasoani tele, mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata amata. Mo se faʻamatalaga faʻamasani i nuances o le galue i totonu o sea polokalame, e sili lava le faitauina o le tatou tusitusiga. E mafai ona e alu i ai e le hyperlink i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻuina avetaʻavale i luga o se komepiuta feʻaveaʻi ma le DriverPack Solution

Metotia 2: Masini ID

O le faigofie auala e faʻapipiʻi ai se avetaavale o le faʻaogaina lea o se mea tulaga ese. E le manaʻomia e le tagata faaaoga polokalame eseese, aoga, malamalama faʻapitoa i le matata o tekonolosi komepiuta. Pau mea e te manaʻomia o se Initaneti ma se mea faigaluega faʻapitoa ID. Mo Samsung USB taulaga, e pei o lenei:

USB VID_04E8 & PID_663F & CLASS_02 & SUBCLASS_02 & PROT_FF & OS_NT
USB VID_04E8 & PID_6843 & CLASS_02 & SUBCLASS_02 & PROT_FF & OS_NT
USB VID_04E8 & PID_6844 & CLASS_02 & SUBCLASS_02 & PROT_FF & OS_NT

Mo se faʻamatalaga faʻamasani i faʻamatalaga o lenei metotia, ua fautuaina e te faitauina le tusitusiga, o loʻo tusia ai mea uma i auiliiliga ma malamalama lelei.

Faitau atili :: Saili mo avetaʻavale e ala i mea faigaluega faʻailoaina

Metotia 3: Tulaga Faʻamalama Meafaigaluega

Afai o le tagata e manaʻomia se avetaavale, ae e le manaʻo e asiasi i nofoaga eseese ma faʻapipiʻi polokalame, ona oʻo mai lea o le taimi mo faʻataʻitaʻiga tulaga masani a Windows. O le firmware lea e manaʻomia le initaneti. Ina ia mafai ona faʻaoga sili lelei, e te manaʻo e faitau la matou tusitusiga, o loʻo faʻataʻatia uma ai nuances o le metotia o loʻo iloiloina.

Lesona: Faʻafouina avetaʻavale faʻaaogaina meafaigaluega masani a Windows

Lea faʻamaeʻa le talanoaga o auala galue mo faʻapipiʻi laupepa avetaavale Samsung USB.

Pin
Send
Share
Send