AIDA32 3.94.2

Pin
Send
Share
Send

AIDA32 ua mamanuina e maua ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le faiga ma le komepiuta. I se tasi taimi, o se taʻutaʻua lava polokalame, ae mulimuli ane na suia i suiga fou. Ae ui i lea, AIDA32 e fetaui lelei i le taimi nei, ma e aunoa ma se faʻaogaina faia uma gaioiga talafeagai. O lona vavaega malamalama ma le vaevaeina o galuega i vaega fesoasoani ia te oe vave folau ma sue le manaʻomia parameter. Sei o tatou vaʻai i lona faʻatino i sili auiliiliga.

Faatonu

Toeitiiti o tagata uma faʻaaogaina tuʻuina DirectX faletusi e faia le komipiuta sili atu ona aoga, ma le tele o aso nei taʻaloga e le amataina e aunoa ma nei faila. Soʻo se mea e manaʻomia e uiga i DirectX avetaʻavale ma faila e mafai ona maua i le isi polokalama AIDA32. O loʻo i ai uma faʻamatalaga e ono manaʻomia e le tagata faʻaaogaina.

Ulufale

Faamatalaga e uiga i fesootaʻi sao masini e pei o le keyboard, isumu, poʻo le gamepad o loʻo maua i lenei faamalama. Alu i se mea faʻapitoa i le kiliki i luga o lona ata. O i na e mafai ona e iloaina ai le faʻataʻitaʻiga o le masini, o lona uiga ma mafai faʻaopoopo galuega, pe a mafai.

Faaali atu

Lenei o faʻamaumauga i luga o le laulau, mataitu, kalafi ata, faiga faila. O nisi tapulaʻa o loʻo avanoa mo suiga, pe a tatau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le desktop e tele mea e mafai ona tape pe o luga.

Komepiuta

O faʻamatalaga uma e uiga i le komepiuta o loʻo i lenei faʻamalama. Atonu e lava lea mo le tagata faʻaogaina. O loʻo i ai ni faʻamatalaga i luga o le RAM, le processor, le vitio card ma isi vaega. E faʻaalia manino mea uma, ae e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i elemene taʻitasi i isi vaega.

Fetuunaiga

Faila faila ma faila, faʻasolosolo faila faila, pule vaega - o loʻo i ai i le vaega o faʻatulagaina. Mai iinei, o elemene i luga e puleaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, kiliki lua i le faila faila e alu i ai. A tatalaina se faamalama fou e ala i Laʻu Komepiuta. O lenei vaega o loʻo iai foʻi faʻamatalaga e uiga i mea tutupu na aoina mai i le tasi poloketi.

Multimedia

Faʻafesoʻotaʻi ma mafai ona e faʻaaogaina leo maitauina poʻo mea puʻeina o loʻo i totonu o lenei faʻamalama. Mai ia, e mafai ona e alu saʻo i le meatotino o se mea faʻapitoa masini, i mea e mafai ona latou teuteuina. I se faʻaopopoga, faʻapipiʻi codecs ma avetaavale o loʻo aoina i se isi vaega, ma afai e manaʻomia, oe mafai ona mauaina uma faʻamatalaga e uiga ia i latou, tape pe faʻafouga i le lata mai lomiga.

Le faagaoioiga polokalama

Faamatalaga e uiga i le OS lomiga, lona ID, oloa autu, faapipiiina aso ma lata mai o loʻo maua i lenei lisi. Vaʻai tagata faʻaoga uma, sauniga ma le avetaʻavale faʻamaumauga. I se faʻaopopoga, nisi o gaioiga Windows e mafai ona aofia ai iinei. I totonu o isi faamalama o loʻo tamoe faʻagaioiga, faʻapipiʻi avetaʻavale polokalama, auaunaga, ma DLL faila. Mo taʻitasi, e mafai ona e kiliki ma alu e faʻalelei, faʻafou pe tape.

Polokalama

Lenei o se lisi o polokalama e otometi avega ma le faʻafoeina faiga. E mafai ona e faʻasaʻoina saʻo mai lenei lisi. I se isi vaega, o loʻo i ai faʻasologa fuafuaina e ala i le malware mafai ona faʻatulagaina, talu ai latou te masani ona amata faʻagasologa e faʻaogaina galuega faʻatulagaina. I le faamalama o faapipiiina polokalame, o latou aveesea ma lomiga siaki o loo avanoa.

Failautusi

O lenei lisi o loʻo i ai faʻamalama ma faʻamatalaga e uiga i fefaʻasoaaʻi, vaega i le lotoifale, tagata faʻaaoga ma lalolagi atoa. O nei faʻamaumauga e mafai ona vaʻavaʻaia ma teuteuina. Vaʻavaʻai i le vaega "Puipuiga" - E tele mea aoga.

Network

AIDA32 faʻatagaina suʻesuʻega kuki ma sailiga talafaasolopito e aunoa ma ulufale i totonu. Peitai, e le o mea uma 'upega tafaʻilagi suʻesuʻeina faʻapipiʻi i luga o komepiuta o loʻo aofia i totonu o lenei lisi.

Laupapa

Faʻamatalaga manaʻomia e uiga i le motherboard, tutotonu e gaioi ma le RAM o loʻo i lenei lisi. Elemene ua vaeluaina vaevaeina i ni vaega eseese, ma o ia tasi o lo oi ai le tele o aoga aoga ma galuega tauave.

Suega

O iinei e mafai ona faʻatautaia suega o faitauga mai manatua ma tusi i manatua. Ole siaki e le umi se taimi, ma pe a maeʻa ona e mauaina lea o faʻamatalaga auiliili ma se lipoti.

Teuina faamatalaga

I lenei lisi, o faʻamatalaga uma e uiga i vaega o le hard drive, tisiki tino ma faʻataʻavaleina e avanoa. Faaalia le saoasaoa, auala faafuasei, leai se manatua ma le atoa gafatia.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Faamatalaga ua faavasegaina e ese lisi menu.

Le atoatoa

  • AIDA32 o se poloketi tuʻua, e leai ni faʻafouga mo se taimi umi ma o le a le toe i ai se isi.

AIDA32 o se mea tuai, ae o se galue lava polokalame e mafai ai ona e maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le tulaga o le faiga ma vaega. E faigofie ona faʻaaogaina, talu ai o mea e tatau ai e tufatufa atu i isi faʻamalama ma menu ma ua teuteuina i aikona. O loʻo i ai foʻi ma le taimi nei le faʻafouga o le polokalame lea e taʻu o le AIDA64.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

SiSoftware Loli Faiga faʻapitoa Tusitusiga taulaitu PE Sailiili

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
AIDA32 o se polokalame saoloto o le a faʻaalia ai le tagata faʻaaoga faʻamatalaga auiliili e uiga i le tulaga o lana faiga ma ona vaega. O faʻamaumauga uma mo le faigofie ua vaevaeina i ni vavaeʻese vaega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Tamas Miklos
Tau: leai se totogi
Tele: 3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.94.2

Pin
Send
Share
Send