IMeme 1

Pin
Send
Share
Send

Sili atu ma sili ese 'au memes foliga mai i faʻasalalauga fesoʻotaʻiga. E le mafai ona vave maua ni igoa le lauiloa, pe galo foi i nai aso. Soʻo se mea e taʻua o se meme, e tele naʻo ata malie e malie i le natura ma faʻasalalau e ala i fesoʻotaʻiga lautele.

iMeme o se tamaʻi polokalama o lona mafuaʻaga o le tuʻuina atu i le tagata faʻaoga le avanoa e fai ai a latou lava ata malie e faʻavae i luga o memes oi ai nei.

Mim faletusi

I le downloadina o le polokalama, ua uma ona e mauaina 100 avanoa e mafai ona faʻaogaina e fausia ai ata. E faʻavasega faʻapitoa ma i ai igoa moni, o lea o le sailia o le saʻo piccie o le a le faigata. Uma le sili ona lauiloa tagata o loʻo i ai i lenei faletusi.

I le faʻaopopoina o ata saunia, o loʻo i ai foʻi le masani ai o loʻo i ai lea e mafai ai ona e faia se tusitusiga pe a le saunia le meme mo le i ai o soʻo se amio.

Faʻaopoopoina Tusitusiga

Oka se valea o ata e aunoa ma lena tusitusiga. iMeme aofia ai laina e lua e mafai ai ona e tusia lau oe lava tusitusiga. Muamua o le tusiga i luga, o le lona lua i lalo ifo. E i ai foʻi ni vaega se tolu, i le kiliki i luga o lea, o le a mafai ona e faʻaliliu tusitusiga i vaega eseese o le ata. I le kiliki i luga o le plus poʻo le minus, e mafai ona e suia le faili o pe a fai e le ofi le tusitusiga ile lau.

Galue ma faila

Afai e leai se ata talafeagai, ona mafai lea ona e faʻaopopo lau oe lava - e i ai le faʻapitoa faʻamau mo lenei "Tatala" i le pito i luga o le faamalama. Ina ua maeʻa galuega ma fausiaina se meme atoa, e mafai ona e kiliki i luga "Sefe"e sefe ai le ata atoa i le jpg format. Ina ia fatuina se ulaga fou e tatau ona e kiliki "Fou".

Lelei

  • O le polokalama e tufa atoa lelei;
  • I luma o le faʻalautele tusi o memes;
  • Faigofie ma faigofie vavalalata.

Le atoatoa

  • E leai se gagana gagana Rusia;
  • E le faʻatapulaʻaina le iʻuga o le faletusi mo tagata o loʻo nonofo i faʻasalalau a tagata lautele;
  • Itiiti faʻatonutonu filifiliga.

E tulaga tutusa le mea na tupu, ona e le feteʻenaʻi le polokalame. I le tasi itu, o loʻo iai mea uma e faia ai sau oe lava ata, ma i le isi itu, o se laititi lava gaioiga, e mafai ona faia na o ata muamua.

Sii mai le iMeme mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fausiaina o memes Kalena Pixresizer Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
iMeme - o se polokalame faʻatulagaina e fausia ai au oe lava ata ma tausuaga. O le lautele o le faletusi o avanoa o le a fesoasoani e sefe le taimi i le mauaina o le ata saʻo ma fai se mea moni tulaga ese.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Mac, Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Michael Fogleman
Tau: leai se totogi
Tele: 11 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1

Pin
Send
Share
Send