Smartphone firmware Nokia Lumia 800 (RM-801)

Pin
Send
Share
Send

O le lauiloa taʻuleleia o oloa Nokia i tulaga o mea faigaluega e leʻi faʻaititia lona tulaga i le taimi o le suiga o masini gaosi oloa i le Windows Phone OS. Na toe tatalaina foi le smartphone ile Nokia Lumia 800 ile 2011, ma ile taimi lava lea e tasi o loʻo faaauau pea ona faatino ana galuega tauave autu. Faʻafefea ona toe tuʻu le polokalama o loʻo i luga o le masini o le a talanoaina i lalo.

Talu ai ua le toe umi se taimi talu ona taofia le fesoasoani faapitoa a Nokia Lumia 800 e le fale gaosi oloa, ma e le o galue foi le auvaʻa o loʻo iai muamua le polokalama komipiuta, e le o iai nei le tele o metotia mo le toe tuʻuina mai ole OS ile masini e fesiligia ma e le aloaʻia uma. I le taimi lava e tasi, o le "toe faʻafouina" o le masini i totonu o le polokalame fuafua, faʻapea foi ma le mauaina o fou, atonu e leʻi faʻaaogaina filifiliga, o loʻo faigofie ona faʻagaoioiga.

Aua nei galo e le o le Puleaina o le punaoa, poʻo le tusitala o le tusitusiga e nafa ma gaioiga na faʻatino e le tagata faʻaaoga ma le masini! O mea uma nei e faia e le pule o le telefonipoto i lou lava lamatia ma lamatia!

Sauniuniga

Ae e te lei amataina faapipii polokalama polokalama, o le masini ma komepiuta e tatau ona saunia. E sili na fautuaina le faʻatinoina ma le faʻaeteete gaioiga faʻatulagaina, ona faʻasolosolo lea o le firmware vave ma aunoa ma ni toilalo.

Avetaavale

O le mea muamua e fai aʻo leʻi taʻitaʻia lau telefoni o le faʻatupu lea ia fetaui lelei ma lau PC. Ole manaʻomia lea ole avetaavale. Ile tele o tulaga, e foliga mai e te le tau faʻapipiʻi se mea - o vaega o loʻo i ai i le OS ma ua faʻapipiʻiina faʻatasi foʻi ma le soa polokalama o Nokia PC masini. Ae i le taimi lava e tasi, o le faʻapipiʻiina o faʻapitoa firmware avetaʻavale o le a avea pea ma filifiliga sili ona lelei. E mafai ona e siiina le faila o loʻo i ai le faʻapipiʻi o mea mo le x86 ma le x64 system mai le sootaga:

Sii avetaavale mo firmware Nokia Lumia 800 (RM-801)

  1. Tamoe le faʻapipiʻi o le tutusa OS bit loloto

    ma mulimuli i ana faatonuga.

  2. I le maeʻa o le installer, o vaega talafeagai uma o le ai ai i totonu o le polokalama.

Alu ile firmware auala

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le firmware talosaga ma le telefoni a le mafaufau, o le mea mulimuli e tatau ona fesoʻotaʻi i le PC i se faʻapitoa faʻapitoa - "OSBL-Faiga". O lenei faiga i le tele o mataupu e aoga lava e oʻo lava i tulaga e le ola ai le telefoni, e le faʻapipiʻi, ma e le o faʻagaioia lelei.

  1. Ina ia sui i le faiga, e taua le taofi i lalo o ki i luga o le masini i le tulaga "Faʻateleina le aofaʻi" ma le "Taumafa" i le taimi e tasi. Taofi ki seia e lagonaina se puʻupuʻu puʻupuʻu, ona tatala ai lea.

    O le mata o le telefoni o le a tumau pogisa, ae i le taimi lava e tasi, o le a saunia le masini paga ma se PC mo le manatuaina.

  2. Matua taua !!! A e faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i le OSBL mode i se PC, o le faʻagaoioia faʻatonuga mafai ona e faʻatonuina oe e faʻatulaga le mafaufau o le masini. E leai se mea matou te malilie e faʻatulagaina! Lenei o le a mafua ai le faʻaleagaina o le masini, masani ona tumau!

  3. Ulufafo mai "OSBL-Faiga" faia e se umi fetaomi se faamau Aofia.

Le fuafuaina o le ituaiga o bootloader

I se tulaga faʻapitoa o Nokia Lumia 800, tasi o le lua OS downloaders mafai ona auai - "Avega" pe e QUALCOMM. Ina ia iloa poʻo le a le ituaiga faʻapitoa o lenei vaega taua faʻapipiʻi, faʻapipiʻi le masini i le auala "OSBL" i le USB port ma tatala Pule Pule. O le telefoni e faʻamatalaina e le faiga e pei ona taua i lalo:

  • Avega "Avega":
  • Qualcomm bootloader:

Afai o loʻo faʻapipiʻiina se Dload loader i luga o le masini, o le firmware metotia faʻamatalaina i lalo e le aoga i ai! Mafaufau e faʻapipiʻi le OS i luga o telefoni poto ma le Qualcomm bootloader!

Le tua

A toe oʻo mai le OS, o faʻamatalaga uma o loʻo i totonu o le telefoni o le a toe tusiaina, e aofia ai ma le tagata faʻaaoga faʻamatalaga. Ina ia puipuia le leiloa o faʻamatalaga taua, e tatau ona e tua i luga i soʻo se auala e mafai. I le tele o mea, ua lava ai le faʻaaogaina o mea faʻataʻitaʻi ma tele meafaigaluega lauiloa.


Ata, vitio ma musika.

O le auala e sili e faigofie e sefe ai le mea ua sii mai i le telefoni o le ogatasi taimi o le masini ma le Microsoft e ona meafaigaluega mo fegalegaleaiga o masini Windows ma PC. E mafai ona e puʻeina le tagata faigaluega ile sootaga:

Sii maia le Zune mo Nokia Lumia 800

  1. Faatuina Zune e ala ile tamoe o le installer ma mulimuli i ana faatonuga.
  2. Tatou te faalauiloa le apalai ma faafesootai le Nokia Lumia 800 i le USB port o le PC.
  3. A uma ona faʻatali mo le faʻauiga o le telefoni i le talosaga, oomi le ki Suia Sync sootaga

    ma iloa poʻo le a le ituaiga o anotusi e tatau ona kopiina i le PC drive.

  4. Tatou tapunia le tapulaa faamalama, o le a taitai atu i le vave amata o le synchronization faagasologa.
  5. I le lumanaʻi, o mea faʻafouina mea o le masini o le a kopiina i le PC otometi pe a faʻafesoʻotaʻi le telefoni.

Faamatalaga e faafesootaʻi ai

Ina ia aua neʻi e misia mea o loʻo i totonu o le tusi telefoni a le Lumia 800, e mafai ona e ova le faʻamaumauga o faʻamatalaga ma se tasi o auaunaga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Google.

  1. Faaoso le tusi talosaga i luga o le telefoni "Faʻafesoʻotaʻiga" ma alu i le "Tulaga" i le kiliki i luga o le ata o faʻailoga e tolu i le pito i lalo o le mata.
  2. Filifili Faaopopo Auaunaga. Le isi, ulufale i lau tala faʻamatalaga, ma kiliki Ulufale.
  3. I le faʻapaʻiaina o le igoa o le tautua, e mafai ona e iloa poʻo le a le mea o le a faʻapipiʻi i luga o le tautua a le tautua e ala i le siakiina o loʻo faʻatonu pusa siaki.
  4. Lenei o faʻamatalaga manaʻomia uma o le a tuʻufaʻatasia ma le ao teuina i le taimi e fesoʻotaʻi ai le telefoni ma le Initaneti.

Firmware

O le tatalaina o polokalama lata mai mo le Lumia 800 ua taofia mo se taimi umi, o lea e mafai ona galo e uiga i le ono maua o se faʻamatalaga o le Windows Phone luga 7.8 luga o le masini. I le taimi lava e tasi, masini ma le Qualcomm bootloader e mafai ona faʻapipiʻiina ma faʻaleleia firmware, ua taua Rainbowmod.

O suiga faʻaalia i totonu o aganuʻu e lona tusitala faʻatusatusa i le aloaia firmware ua faʻaalia:

  • Oloa FullUnlock v4.5
  • Aveesea uma polokalama faʻapipiʻi OEM.
  • Pau fou "Saili", le gaioiga e mafai ona faʻapitoa.
  • Se lisi e mafai ai ona faʻavave vave talosaga, faʻapea foi ma le fesuiaʻi le tulaga o Wi-Fi, Bluetooth, feaveaʻi Initaneti.
  • O le gafatia ona e ulufale i le faila faila e ala ile USB sootaga, faapea foi ma le telefoni lava ia.
  • Le mafai e seti mama mai faila faʻaaoga musika faila o loʻo i totonu o le masini.
  • Le galuega o le mauaina o tusi talosaga faʻaaogaina faila .cab.
  • Faila Faʻapipiia Gafatia * .xapfaʻaaogaina o se faila manager poʻo le smartphone browser.

E mafai ona e puʻea le faila ma le firmware mai le sootaga:

Sii firmware firmware RainbowMod v2.2 mo Nokia Lumia 800

O le mea moni, o le tulaga aloaia a le OS e mafai foi faʻapipiʻi i luga o le masini ma Qualcomm-loader, o lenei o le a talanoaina i le faʻamatalaga o firmware auala 2 lalo i le tusitusiga.

Metotia 1: NssPro - custom firmware

I le faʻapipiʻiina o le fesuiaʻiga firmware, o se faʻapitoa Nokia Service Software (NssPro) flasher talosaga o le a fesoasoani. E mafai ona e puʻe mai le faila ma le polokalame mo le galulue ai ma le masini fesili iinei:

Sii mai le Nokia Service Software (NssPro) mo Nokia Lumia 800 Firmware (RM-801)

  1. Tatala le tuʻufaʻatasia o loʻo i ai RainbowMod v2.2. O le iʻuga, matou te mauaina le tusi tasi - os-fou.nb. O le faila nofoaga auala e tatau ona manatua.
  2. Matou te faalauiloa le NssPro flasher e fai ma sui o le Pule.

    Siaki le faʻamalama i lalo. I le fanua o loʻo iai igoa o masini paga, atonu o loʻo iai le numera o togi "Tisiketi masini". Faʻalagolago i le faʻatulagaina, o lenei numera e ono eseese, ma le fanua e ono gaogao.

  3. Matou te faaseʻe atu le telefoni i "OSBL-Faiga" ma e faʻafesoʻotaʻi ile USB. O le fanua o paga masini o le a toe faatumuina i Tisiki Avea pe e "NAND DiskDrive".
  4. A aunoa ma le suia o se mea, alu i le laupepa "Feololo". Le isi, i le itu taumatau o le faamalama, filifili "Meafaigaluega WP7" ma kiliki i le faʻamau "Tuliloa le FS".
  5. A maeʻa le laasaga muamua, o le faʻamatalaga i luga o le manatua vaega o le a faʻaalia i le itu tauagavale. E tatau ona pei o lenei:

    Afai e le faʻaalia le faʻamaumauga, ona fesoʻotaʻi lea o le telefoni ma ua le fesosoiaʻi i le OSBL, ma o isi faʻagaioiga e leai se aoga!

  6. Itulau "Meafaigaluega WP7" e i ai le faʻamau "Faila OS". Tatou kiliki i luga ma faʻatino le ala i le faila e ala i le Explorer faamalama e tatalaina os-fou.nbo loʻo i le fale tusi ma le faʻapipiʻiina le firmware masani.
  7. A maeʻa le faila ma le OS e faʻaopopo i le polokalame, matou amata loa le faʻagaioiga o le momoliina o le ata i le Lumia 800 memory e ala i le oomiina "Tusi le OS".
  8. Ole auala ole felauaiga o faʻamatalaga ile Lumia 800 memory ole a alu, sosoʻo ma le faʻatumuina ole laina alualu i luma.
  9. O loʻo matou faʻatali ile lau ogalaau mo le faʻaaliga o foliga "Faamaonia Faamatalaga ... Ua faia ...". O lona uiga o le maeʻa o le firmware faʻagasologa. Tatou motusia le telefoni mai le PC ma amata i le umi le oomi i le faʻamau Mana / Loka
  10. Ina ua maeʻa faalauiloa, e naʻo le faia o le muamua seti faʻatulagaina ona mafai lea ona e faʻaaogaina le fofo ua suia.

Metotia 2: NssPro - firmware aloaia

Toe foʻi atu i le firmware aloaia mai le masani ai poʻo le maeʻa ona toe setiina o le muamua le faigata, e tusa lava pe oʻo i le tulaga o se "piliki" masini. E tatau naʻo le faʻatinoina o ni gaioiga i se taimi muamua atu ma se afifi o loʻo i ai le tulaga aloaia o le OS. E mafai ona e download le manaʻomia le faʻamaumauga i le fesoʻotaʻiga i lalo, ma mo faʻatulagaina gaioiga, o le NssPro polokalama o loʻo taua i luga ua faʻaaogaina.

Tikia aloaia aloaʻia mo Nokia Lumia 800 (RM-801)

  1. Unpack le aloaia firmware afifi ma maua le faila i le faʻamaumauga o loʻo i ai vaega RM801_12460_prod_418_06_boot.esco. Matou te faʻagasolo mo le faʻafaigofieina o isi faʻaaogaina i totonu o se isi faila.
  2. Suia le faʻalautelega faila * .esco on * .zip.

    Afai e tutupu aʻe faigata i lenei gaioiga, matou te liliu i se tasi o faʻatonuga na otooto mai i le mea:

    Lesona: Suia o le faila faalauteleina i le Windows 7

  3. Aveese le faʻaiuga o loʻo teuina e faʻaaoga ai soʻo se vaega.

    I le faʻaiuga ua i ai le faila - boot.img. O lenei faʻatusa e manaʻomia e moli i totonu o le masini e toe alu ai i le faʻauiga aloaia o le system software pe toe tuʻu fua.

  4. Tatou amata le Nss Pro flasher ma mulimuli i le Laʻasaga Nu 2-5 o le tu masani faʻapipiʻi metotia faʻamatalaina i luga.
  5. A e filifilia e kiliki "Faila OS" faila ma le OS e moli i totonu o le telefonipoto, i le Explorer, faʻailoa mai le ala i le faʻatonu o loʻo i ai le ata na mauaina e ala i le mulimuli i laasaga 1-2 o lenei faʻatonuga.

    Igoa o le faila "Boot.img" i le fanua talafeagai oe manaʻomia le tusi lima, ona kiliki lea "Tatala".

  6. Faʻamau le ki "Tusi le OS" ma matauina le alualu i luma o le faʻapipiʻiina faʻaaogaina le faʻatumu o faʻailo.
  7. Aua le tapunia le Nss Pro faʻamalama pe faalavelaveina foi le faʻatulagaina!

  8. Ina ua maeʻa le faʻaaliga o loʻo faʻailoa mai le faʻaiuga o le faʻagaioiga i totonu o le faʻamau fanua,

    aveese le telefoni mai le USB cable ma ki le Lumia 800 e ala ile umi e oomiina le ki "Taumafa" ae le i amataina le gatete.

  9. Le masini a boot i le Windows Phone 7.8 aloaia lomiga. Pau le manaʻomia e faatino ai le muamua faʻataʻitaʻiga OS.

E pei ona outou vaʻaia, ona o le faʻaaloalo i tausaga o le Nokia Lumia 800, e le tele ni auala galue mo le moliina o le masini i le taimi nei. I le taimi lava e tasi, o luga e mafai ai ona e mauaina ni taunuʻuga se lua - toe tuʻuina atoa le faʻaogaina aloaia o le OS, ma ia maua foi le avanoa e faʻaaoga ai le faʻaleleia atili fofo.

Pin
Send
Share
Send