YouTube mo iPhone

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, YouTube o le sili ona lauiloa vitio talimalo i le lalolagi, lea mo nisi tagata faʻaaogaina ua avea ma sui atoatoa mo le TV, ma mo isi o se auala o le faifai pea tupe maua. Lea, i aso nei tagata mafai matamata matamata vitio o latou fiafia bloggers i le iPhone faʻaaogaina le tutusa polokalama feaveaʻi.

Matamata le vitio

E mafai ona vaʻaia uma vitio i le YouTube talosaga i luga o le screen atoa pe, pe a faʻafuaseʻi ona e manaʻo e faitau faʻamatalaga i le faʻagasologa, i se tamai lomiga. Ma le isi, e ala i le faʻapaʻiina o le faʻamalama matala i le itu taumatau pito i lalo, o le a e faʻaititia le vitio i se faʻailo e faʻaauau ai le faʻaaogaina o le tusi talosaga.

Saili mo vitio ma auala

Faʻaaoga le tuʻuga i totonu e saili ai mo fou vitio, auala ma playlists.

Mataala

A o se auala i luga o lau saofaga lisi ai se fou vitio poʻo faʻasalalauga ola, o le a e vave iloa e uiga i ai. Ina ia le misia faʻasilasilaga mai auala filifilia, i luga o le auala itulau, faʻaola le logo aik.

Fautuaga

E i ai lava le fesili i le tagata faʻaaloalo YouTube e iai mea e vaʻaia i aso nei. Alu i le tab "Fale", pe a fai o le tusi talosaga, faʻavae i luga o ou manatu, tuʻufaʻatasi se lisi o fautuaga.

Faiga

YouTube lisi o faʻafouina i aso uma, e aofia ai le sili ona lauiloa ma talafeagai vitio. Mo le tagata e ona le auala, e aofia ai i totonu o lenei lisi, o se sili lelei auala lea e faʻaalia manatu fou ma tagata o lesitala. Mo se tagata matamata faigofie - saili ni mea fou malie mo oe lava.

Matamata Talafaasolopito

O vitio uma na e vaʻaia e teuina i se isi itu. "Talafaasolopito"lea e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i soʻo se taimi. Ae paga lea, o vitio uma o loʻo faʻaalia i totonu o se lisi faifai pea e aunoa ma le teteʻa i le aso. A manaʻomia, e mafai ona kilia le tala i le kiliki i luga o le lapisi o aikona.

Lisi taʻalo

Fai sau oe lava lisi o ata mataina: Tusi o mataupu, Aoaoga, Komikisi, "Tala Tifaga" etc. Ina ua mavae sina taimi, e mafai ona tatala lau lisi ma toe iloilo uma vitio aofia ai i totonu.

Matamata mulimuli ane

E tele taimi e maua ai e tagata faaaoga se ata mataina, ae le mafai ona maimoaina i le minute lata mai. Ma, ina ia aua neʻi leiloa, e tatau ona e faʻaopopo i le lisi o loʻo talia ma kiliki i luga o le faʻamau "Matamata mulimuli ane".

VR lagolago

I luga o le YouTube o loʻo i ai se tele tele o vitio fanaina i luga o le 360-tikeri mea pueata. Ma le isi, afai e iai sau matatioata moni matatioata, e mafai ona tamoe maeʻa soʻo se vitio i totonu o le VR, na fatuina ai le lagona o se ata tifaga.

Filifiliga lelei

Afai o loʻo faʻagasolo lemu lau ata vitio pe o lau telefoni e faʻatapulaʻaina le laupepa i luga o le Initaneti, e mafai lava ona e faʻaititia le lelei o le vitio i filifiliga mo pueina vitio, aemaise lava talu ai o uiga lelei e masani ona le matauina i luga o se tamai iPhone mata.

Talaʻiga

Tele faʻasalalau lauiloa bloggers faʻalautele a latou faʻalogo e ala i le faʻaofi folasaga i gagana eseʻese. E le gata i lea, afai e faʻapipiʻi le vitio i le Lusia, ona faʻaopopoga lea o Tusitusiga Lusia i totonu o le otometi. A manaʻomia, ulutala faʻagaioiga o loʻo faia e ala i le pueata filifiliga filifiliga.

Lipoti le faʻaletonu

I YouTube, o vitio uma o loʻo noatia faʻamalosi, ae ui i lea, ma i lana tala, vitio e masani ona aliali mai e solia manino tulafono a le '' upega tafaʻilagi. Afai e te vaʻai i se vitiō o loʻo i ai ni vaaiga e solia ai tulafono o le tulaga, lipotia saʻo e ala i le talosaga.

Tuʻu i luga le vitio

Afai ei ai sau oe lava auala, lafo i luga vitio tuusao mai lau iPhone. A maeʻa le puʻeina poʻo le filifilia o se vitio, o le a vaʻavaʻai se faʻatonutonu o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e mafai ai ona e selesele le ata tifaga, faʻaaoga se faamama ma faʻaopopo musika.

Lelei

  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;
  • Malosiaga e faʻaititia le vitio;
  • Faʻasalalauga masani e faʻaitiitia ai mea laiti.

Le atoatoa

  • Ole talosaga e faʻaitiitia tele pe a faʻatusatusa i le upega tafailagi lomiga;
  • O le talosaga faʻaʻaisa le 'aisa i taimi uma.

Atonu o YouTube o se tasi o na iPhone apps e le manaʻomia se faʻaaliga. E mautinoa lava fautuaina mo le faʻapipiʻiina i tagata uma e faʻaaogaina mo se taimi malie ma faʻamatalaga.

Sii mai YouTube mo le leai

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le App Store

Pin
Send
Share
Send