Vaʻai i mea faʻapitoa o le kilipa i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Pei ona e iloa, soʻo se faʻamatalaga e kopiina pe a galue i se PC tuʻuina i luga o le laupapa (BO). Sei o tatou iloaina faʻafefea ona vaʻai i faʻamatalaga o loʻo i totonu o le laupapa laupapa o se komipiuta o loʻo faʻatautaia e Windows 7.

Vaʻai ata faʻapipiʻi

Muamua lava, e tatau ona faʻailoa mai e pei ona i ai o se isi laupapa laupapa laupapa e le oi ai. BO o se vaega masani o le PC RAM, i le mea o loʻo tusia ai faʻamatalaga pe a kopiina. O faʻamaumauga uma na teuina i lenei 'upega tafaʻilagi, pei o isi mea i totonu o RAM, ua tape pe a toe amataina le komepiuta. I se faʻaopopoga, o le isi taimi e te kopiina ai, o mea tuai i le laupapa e suia i ni mea fou.

Manatua o mea filifilia uma na faʻatasia o loʻo faʻaopoopoina ua faʻaopopoina i le laupapa laupapa. Ctrl + C, Ctrl + Faaofi, Ctrl + X pe o le menu faʻavasegaga Kopi pe e Oti. Faʻapena foʻi ma ata pupuni ua maua mai le oomiina PrScr pe Alt + PrScr. O talosaga a tagata taʻitoʻatasi lava latou auala faʻapitoa mo le tuʻuina mai o faʻamatalaga i luga o le laupapa.

Faʻafefea ona e vaʻai i mea i totonu o le laupapa laupapa? I luga o le Windows XP, e mafai ona faia lenei mea i le faʻamauina le faila faila clipbrd.exe. Ae i le Windows 7, o lenei meafaigaluega leiloa. Nai lo lea, clip.exe nafa mo le faagaoioiga o le BO. Afai e te manaʻo e vaʻai poʻo fea e tu ai lenei faila, alu i le tuatusi lea:

C: Windows System32

O loʻo i totonu o le faila lea le mea o loʻo tatou naunau iai e maua ai. Ae, e le pei o le failautusi i luga o le Windows XP, o mea i totonu o le laupapa e le mafai ona vaaia e ala i le tamoe o lenei faila. I luga o le Windows 7, e mafai ona faia atoatoa naʻo le tolu-vaega polokalama.

Seʻio tatou suʻeina pe faʻafefea ona maimoaina le aano o se BO ma lona talaʻaga.

Metotia 1: Clipdiary

I tulaga masani o Windows 7, e mafai ona vaʻaia na o mea o loʻo iai nei o le laupapa laupapa, o lona uiga, o faʻamatalaga mulimuli kopi. O mea uma na kopiina i luma o lea e faʻamamaina ma e le avanoa mo le vaʻavaʻaia e auala masani. O le mea e lelei ai, e iai faʻapitoa talosaga e faʻatagaina oe e vaʻai i le talaʻaga o le tuʻuina atu faʻamatalaga i le BO ma, pe a manaʻomia, toe faʻafoʻi. Se tasi o ia polokalame o Clipdiary.

Siiina o Clipdiary

  1. Ina ua uma ona faʻatuina Clipdiary mai le tulaga aloaia itulau, e tatau ona e faʻapipiʻiina lenei talosaga. Tatou mafaufau i lenei faiga i sili auiliiliga, aua, e ui i lona faigofie ma le atamai, o le tagata faʻapipiʻi apalai ua faʻaeʻe i se faʻapitoa gagana-Igilisi, e mafai ona mafua ai ni faafitauli mo tagata faʻaaoga. Tamoʻe le faʻapipiʻi faila. O le faʻamalama faʻafeiloaʻiga o le Clipdiary installer e tatalaina. Kiliki "Le isi".
  2. E matala se faʻamalama ma se laisene maliega. Afai e te malamalama i le Igilisi, e mafai ona e faitauina, a leʻo le na ona lolomi "Ou te malie" ("Ou te ioe").
  3. E matala se faʻamalama i le mea e faʻaalia ai le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi. Ole lisi faʻaletonu lea. "Polokalama Polokalama" alu I. Afai e leai sau mafuaʻaga taua, ona aua le suia lenei faʻatonuga, naʻo le kiliki "Le isi".
  4. I le isi faamalama e mafai ona e filifili i le lisi faila Amata faaali le polokalame polokalame Ae ua matou fautuaina foi iinei, ia tuu mea uma e le suia ma kiliki "Faapipiʻi" o le amataina o le apalai faʻapipiʻi taualumaga.
  5. Le amataina o Clipdiary amata.
  6. I lona maeʻa, o se savali i luga o le manuia faʻapipiʻi o Clipdiary o le a faʻaalia i totonu o le installer faamalama. Afai e te manaʻo e faʻalauiloa le polokalama i le taimi lava e alu ai i fafo le faʻapipiʻi, ia mautinoa ia e uiga i lena "Tamoe Clipdiary" na siaki le pusa siaki. A e manaʻo e tolopo le faʻaaliga, e tatau ona e leoleoina le pusa lenei. Fai se tasi o mea nei ma lolomi "Faauma".
  7. Ina ua uma lena, e amata loa le gagana filifilia filifiliga. O lenei o le a mafai ona suia ai le Igilisi-gagana Ofisa o le tagata faʻapipiʻi i le Lusia-gagana Ofisa o le Clipdiary talosaga lava. Ina ia faia lea mea, i le lisi, suʻe ma faailoga le aoga "Lusia" ma kiliki "Ua lelei".
  8. Tatalaina "Taʻiliga Seti Wizard". Lenei e mafai ona faʻataʻitaʻia talosaga e tusa ma au mea fiafia. I le faamalama fiafia, na o le kiliki "Le isi".
  9. I le isi faamalama, o loʻo fautuaina e faʻavasega se fesoʻotaʻiga gutu e valaʻau ai i luga o le BO log. O le tuufaʻatasiga masani lenei. Ctrl + aso faʻa. Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona suia i se isi tasi i le faʻamatalaina o se tuʻufaʻatasiga i le tutusa fanua o lenei faʻamalama. Afai e te siakiina le pusa i autafa "Manumalo", ona manaʻomia foʻi lea o lenei faʻamau e faʻaogaina e tatala ai le faʻamalama (mo se faʻataʻitaʻiga, Manumalo + Ctrl + D) A maeʻa ona tuʻufaʻatasia le tuʻufaʻatasia pe tuʻua i le le masani, oomi "Le isi".
  10. O le isi faʻamalama o le a faʻamatala mai ai vaega taua o galuega i le polokalama. Oe mafai ona faʻamasani oe ia i latou, ae tatou te le mafaufau i ai i luga o le mafuaʻaga nei, talu ai sina taimi mulimuli ane o le a tatou faʻailoaina auiliili pe faʻapefea ona aoga mea uma. Nusipepa "Le isi".
  11. I le isi faamalama matala "Itulau mo faʻataʻitaʻiga". Lenei ua fautuaina le taumafai mo oe lava pe faʻafefea le tusi talosaga. Ae o le a tatou vaʻai i ai i se taimi o i luma, ma o lea ua siaki le pusa i autafa "Na ou malamalama pe faʻapefea ona galulue ma le polokalama" ma fetaomi "Le isi".
  12. Ina ua mavae lena, e faʻaavanoaina se faʻamalama ofo atu e filifili ni ki vevela mo le faʻaopopoina vave o le muamua ma le isi kilipa. E mafai ona e tuua ai le le lelei o au (Ctrl + Sifi + Up ma le Ctrl + Sifi + Lalo) Kiliki "Le isi".
  13. I le isi faamalama, ua toe ofoina atu oe e taumafai i taga ma se faʻataʻitaʻiga. Nusipepa "Le isi".
  14. Na lipotia mai o oe ma le polokalama ua sauni nei e alu. Nusipepa Faauma.
  15. Clipdiary o le a tamoe i le pito i tua ma puʻe uma faʻamatalaga e alu i le clipboard aʻo tamoʻe le talosaga. E te le manaʻomia le faʻataʻamilo Clipdiary faʻapitoa, talu ai ua faʻamauina le talosaga i autorun ma amata i le faʻagaioiga sisitema. Ina ia vaʻai i le BO log, faʻaigoa le tuʻufaʻatasia na e faʻamaninoina i Failautusi Seti Clipdiary. Afai e te leʻi faia ni suiga i le tulaga, ia i lona tulaga o le a tuʻufaʻatasia Ctrl + aso faʻa. O se faʻamalama e aliali mai o loʻo faʻaalia uma elemene na tuʻuina i totonu o le BO i le taimi o faʻagaioiga o le polokalama. O nei mea e taua o faʻatau.
  16. E mafai vave ona toe faʻafoi ni faʻamatalaga na tuʻuina i totonu o le BO i le vaitaimi o le polokalame, e le mafai ona faia i mea masani a meafaigaluega. Tatala le polokalame poʻo le tusitusiga lea e te manaʻo e faʻapipiʻi ia faʻamaumauga mai le talaʻaga o le BO. I le Clipdiary faamalama, filifili le kilipa e te manao e toe faʻafoʻi. Faʻalua-kiliki i le itu tauagavale agavale kiliki pe kiliki Ulufale.
  17. Faʻamatalaga mai le BO o le a faʻaofi i totonu o le pepa aloaia.

Faiga 2: Maua Free Clipboard Maimoaga

O le isi polokalame lona tolu-pati e mafai ai ona e faʻatonutonuina le BO ma vaʻai i ana mea o le Free Clipboard Viewer. E le pei o le polokalama muamua, e faʻataga oe e vaʻai e le o le talaʻaga o le tuʻuina atu faʻamaumauga i luga o le laupapa laupapa, ae naʻo faʻamatalaga o loʻo i ai iina. Ae o le Free Clipboard Viewer faʻatagaina oe e vaʻai ni faʻamatalaga i ni tuʻaiga eseese.

Sii maia Free Clipboard Maimoaga

  1. E leai se mea e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o le Free Clipboard Viewer. Ina ia amata galue ma le polokalame, faʻataʻitaʻi na ona faʻatautaia le faila faila.
  2. I le itu tauagavale o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai se lisi o foliga eseese lea e mafai ai ona maimoa faʻamaumauga tuʻuina i luga o le laupapa laupapa. O le faʻatau a ua tatalaina le laupepa Vaʻaie fetaui lelei ma le faʻatusa tusitusiga.

    I le laupepa "Mau Tala Fua" Oe mafai ona vaʻai i faʻamaumauga i tulaga RTF.

    I le laupepa "Fuafuaga HTML" o mea uma a le BO o loʻo tuʻuina atu, o loʻo tuʻuina atu i foliga o HTML hypertext.

    I le laupepa "O le Unicode Text Format" faigofie tusitusiga ma tusitusiga ua tuʻuina atu i le tulafono faʻatusa, ma isi.

    Afai o i ai se ata poʻo se ata puʻupuʻu i le BO, ona mafai lea ona vaʻaia le ata i luga o le laupepa Vaʻai.

Faiga 3: CLCL

Le isi polokalame e mafai ona faʻaalia ai mea o loʻo i totonu o le laupapa laupapa o le CLCL. E lelei ona o loʻo tuʻufaʻatasia le gafatia o polokalame na tuanaʻi, o lona uiga, e mafai ai ona e vaʻai i mea o loʻo i totonu o le BO log, ae faʻapena foʻi ona vaʻaia faʻamatalaga i tulaga eseese.

Sii mai le CLCL

  1. E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o CLCL. Ua lava lea e unzip le download faʻamaumauga ma tauʻave CLCL.EXE. Ina ua maeʻa, na aliali mai le ata o le polokalame i totonu o le fata, ma o ia lava i tua atu na amata faʻaleleia uma suiga e tutupu i le laupapa laupapa. Ina ia faʻagaioia le CLCL faamalama mo le matamata BO, tatala le fata ma kiliki i luga o le ata polokalama i le foliga o se kilipa pepa.
  2. Ua amata le atigi CLCL. I lona itu tauagavale e lua vaega autu Laupapa ma le Mekasini.
  3. A kiliki i se vaega igoa Laupapa Lisi o ituaiga eseese faʻaaliga tatala i totonu e mafai ona e vaʻaia i le taimi nei mea o loʻo i totonu o le BO. Ina ia faia lea, ia naʻo le filifili talafeagai. O loʻo faʻaalia le anotusi i le ogatotonu o le faʻamalama.
  4. I le vaega Mekasini E mafai ona e tilotilo i le lisi o faʻamaumauga uma na tuʻuina i le BO i le taimi o le CLCL taotoga. A e kiliki i le igoa o lenei vaega, a lisi o faʻamatalaga o le a faʻaalia. Afai e te kiliki i luga o le igoa o soʻo se mea mai lenei lisi, o le igoa o le faʻatusa e fetaui lelei ma le filifilia elemene o le a tatalaina. O le aano o le elemene o le a faʻaalia i le ogatotonu o le faamalama.
  5. Ae o le matamata i le ogalaau e le manaʻomia le valaʻauina o le main CLCL window, faʻaaoga Alt + I. A maeʻa, ona tatala lea o se lisi o aitema e faʻaavanoa i le faiga o se lisi o mea.

Metotia 4: Pupuni Meafaigaluega Meafaigaluega

Ae, masalo, o loʻo i ai pea se filifiliga e vaʻai i mea i totonu o le BO faʻaaogaina le fausia-i totonu o meafaigaluega o le Windows 7? E pei ona taʻua i luga, e le o iai se metotia atoa. Ae i le taimi lava e tasi, e iai lava togafiti e mafai ai ona e tilotilo i le mea o loʻo i ai nei le BO.

  1. Ina ia faʻaogaina lenei metotia, e manaʻomia pea le iloa pe o le a le ituaiga o mea i luga o le laupapa laupapa: tusitusiga, ata, po o se isi mea.

    Afai o loʻo i ai ni tusitusiga i totonu o le BO, ona vaʻaia lea o mea, naʻo le tatalaina o se tusitusiga e faʻatonutonu poʻo le mea e faʻaaogaina ai, ma Ctrl + V. A uma lena, o le tusitusiga mataupu o le BO o le a faʻaalia.

    Afai o le BO o loʻo i ai se ata puʻeata poʻo se ata, ona i ai lea i le tulaga lea matala matala o soʻo se ata faʻatonutonu, mo se faʻataʻitaʻiga Paint, ma faʻaaoga foi Ctrl + V. Le ata o le a faaofiina.

    Afai o le BO o aofia ai se faila atoa, ona i lea tulaga e tatau i soʻo se faila pule, mo se faʻataʻitaʻiga i "Suʻesuʻe"faaaoga tuufaatasiga Ctrl + V.

  2. O le faʻalavelave o le a i ai pe a fai e te le iloa le a le ituaiga o mea i le buffer. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te taumafai e faʻaofi i totonu se tusitusiga tusitusiga se elemene ata (ata), ia e ono le manuia. Ma le isi itu, o se taumafaiga e faʻaofi mai se tusitusiga mai le BO i se faʻatusa ata pe a galue i tulaga masani ua faʻasalaina i le toilalo. I lenei tulaga, afai e te le iloa le ituaiga faʻapitoa o mea, matou te fautuaina e faʻaaoga ituaiga eseese o polokalame seʻia o loʻo faʻaalia le anotusi i se tasi o latou.

Metotia 5: Polokalama i totonu ole polokalame laupapa i luga o le Windows 7

Ma le isi, o nisi polokalame o loʻo tamoʻe i luga o le Windows 7 o loʻo iai a latou lava laupapa. O nei talosaga e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, polokalame mai le Microsoft Office suite. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona maimoaina i le BO faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o se upu faʻauo Word.

  1. A e galue i le Word, alu i le laupepa "Fale". I le pito i lalo taumatau o le poloka Laupapa, o lo o tu i luga o le lipine, o loʻo i ai se tamai faʻailoga i le foliga o se sikuea sulu. Kiliki i luga.
  2. O faʻamaumauga o loʻo i totonu o le polokalama VO BO tatala. O loʻo mafai ona ofi atu i le 24 o le mea mulimuli kopi.
  3. Afai e te manaʻo e faʻaofi le elemene e tutusa mai le tusi o faʻamatalaga i le tusitusiga, ona faigofie lea ona faʻatulaga le faʻatautee i totonu o le tusitusiga i le mea e te manaʻo e vaʻai ai le faʻaofi ma kiliki i le igoa o le elemene i le lisi.

E pei ona e vaʻai, o le Windows 7 e faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻaina mea e fausia ai i totonu mo le maimoaina o mea i totonu o le laupapa laupapa. I le tele ma le lautele, tatou te mafai ona faapea atu o se atoa avanoa avanoa e vaʻavaʻai i mea i totonu o lenei lomiga o le faʻafoeina o faiga. Ae mo nei faʻamoemoe, e i ai lava ni nai tolu-vaega talosaga. I se tulaga lautele, e mafai ona vaeluaina i polokalame o loʻo faʻaali mai ai mea o loʻo i ai nei o le BO i ni ituaiga eseʻesega, ma i totonu o talosaga e maua ai le agavaʻa e vaʻaia lona ogalaau. O loʻo i ai foʻi le polokalame e mafai ai ona e faʻaaogaina ia gaioiga uma i le taimi e tasi, pei o le CLCL.

Pin
Send
Share
Send