Fetuunaiga o mea sese ile faʻafitauli ile Windows XP

Pin
Send
Share
Send


A galulue i luga o le Initaneti, e mafai ona tatou vaʻaia i totonu o le system tray se feʻau e faʻatapulaʻaina le soʻotaga pe leai atoa. E le faapea e motusia le fesoʻotaʻiga. Ae ui i lea, o le tele o taimi tatou te maua se vavaeʻesea, ma e le mafai foi ona toe faʻaleleia fesootaiga.

Troubleshoot se sootaga sese

O lenei mea sese se faʻailoa mai ia i matou sa i ai se faʻaletonu i le fesoʻotaʻiga tulaga poʻo i Winsock, lea o le a tatou talanoa e uiga i se taimi mulimuli ane. E le gata i lea, e i ai tulaga pe a i ai le Initaneti, ae o le savali e faʻaalia pea.

Aua nei galo e mafai ona tupu le faʻalavelave i le faagaoioiga o meafaigaluega ma masini i le vaega o loʻo tuʻuina atu, o lea muamua valaʻau le au lagolago ma fesili pe i ai ni faʻafitauli.

Mafuaʻaga 1: sese faʻailoa

Talu ai o le faagaoioiga faiga, pei o soʻo se polokalame lavelave, e faigofie lava ona tupu, faʻaletonu e ono tupu mai lea taimi i lea taimi. Afai e leai se faigata e fesoʻotaʻi i luga o le Initaneti, ae o le le mafaufau savali e faʻaauau pea ona aliali mai, ona e mafai lava na ona e tape i le 'upega tafaʻilagi tulaga.

  1. Faʻamau le ki Amataalu i le vaega "Fesootaiga" ma kiliki i le aitema Faaali uma sootaga.

  2. Sosoo ai, filifili le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina nei, kiliki i luga RMB ma alu i le fale.

  3. Uncheck le faasilasilaga galuega ma kiliki Ua lelei.

E le toe iai se feʻau e aliali mai. Le isi, tatou talanoa e uiga i mataupu pe a le mafai ona maua i luga ole Initaneti.

Mafuaaga 2: TCP / IP ma Winsock Protocol mea sese

Muamua, tatou fuafua pe o le a le TCP / IP ma Winsock.

  • TCP / IP - se seti o maliega (tulafono) ia e faʻaaogaina ai faʻamaumauga i le va o masini i luga ole fesoʻotaʻiga.
  • Winsock Faauiga fegalegaleaiga tulafono mo polokalama.

I nisi o tulaga, e faʻaletonu le maliega ona o tulaga eseese. O le mafuaaga taatele e faʻapipiʻi pe faʻafoua polokalama antivirus, e galue foi o se network filter (firewall poʻo firewall). Dr.Web e sili ona lauiloa mo lea; o lona aoga lea e masani ona oʻo atu ai i Winsock crashes. A faʻapea e i ai le isi au antivirus, o lona uiga o faʻafitauli e mafai foi ona maua, talu ai o loʻo faʻaaogaina e le toʻatele

Ole mea sese i mea o faʻamamafola e mafai ona foia e ala ile toe setiina o mea mai le Windows console.

  1. Alu i le lisi Amata, "Polokalama uma", "Tulaga", Poloaiga laina.

  2. Tulei RMB i lalo o le aitema c "Faʻatonu laina" ma tatala le faʻamalama ma amataga filifiliga.

  3. Lenei matou filifili le faʻaaogaina o le Administrator account, ulufale i le password, pe a faʻatoʻa tuʻuina se tasi, ma kiliki Ua lelei.

  4. I le console, ofa le laina i lalo ma fetaomi FAIGOFIE.

    netsh int ip toe setiina c: rslog.txt

    O lenei tulafono ole a toe setiina le polokalame TCP / IP ma faia se faila faila (log) ma toe amata faamatalaga ile aʻa o le drive C. Soʻo se igoa faila e mafai ona tuʻuina atu, e le afaina lea.

  5. Le isi, toe setiina Winsock ma le faatonuga lenei:

    Netsh winsock toe setiina

    O loʻo matou faʻatali mo le feau e uiga i le faʻamaeaina maeʻa o le taotoga, ona matou toe laga lea o le masini.

Mafuaaga 3: faʻaletonu fesoʻotaʻiga tulaga

Mo le tautua ma le maliega e galue lelei, e tatau ona e faʻalelei saʻo lau fesoʻotaʻiga Initaneti. O lau tautua e mafai ona tuʻuina atu ana sapalai ma tuatusi IP, o faʻamaumauga e tatau ona faʻauluina i totonu o le soʻotaga. E le gata i lea, e mafai e le tautua ona faʻaogaina se VPN e ulufale atu ai i le fesootaiga.

Faitau atili: Faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga Initaneti i le Windows XP

Mafuaaga 4: faigata faʻafitauli

Afai i totonu o lou fale poʻo ofisa o fesoʻotaʻiga, faʻaopopo i komepiuta, o loʻo iai se modem, se router ma (po) se hub, ona afaina ai lea o nei masini. I lea tulaga, e manaʻomia le siakiina o le saʻo le fesoʻotaʻiga o le mana ma uaea network. O ia masini e masani ona "liu aisa", o lea taumafai e toe amata, ona tuʻu loa lea o le komipiuta.

Fesili i lau tautua poʻo a ni mea e te manaʻomia e faʻatulaga mo nei masini: e ono faʻapitoa e manaʻomia ni faʻapitoa e fesoʻotaʻi i luga o le Initaneti.

Faaiuga

I le mauaina o le mea sese faʻamatala i totonu o lenei tusitusiga, muamua o fesoʻotaʻi i lau tautua ma saili pe o i ai se puipuia poʻo le toe faaleleia galuega o loʻo faia, ma seʻi maeʻa ona faʻasolosolo atu i gaioiga faʻagaioia e aveese ai. A le mafai ona e fofo le faʻafitauli, ia faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa; o le faʻafitauli e ono loloto atu.

Pin
Send
Share
Send