Faʻafefea ona fai se bootable USB flash drive Windows XP

Pin
Send
Share
Send


Faʻafetai i faʻamatalaga auiliili i luga o le Initaneti, e mafai e tagata taʻitasi ona toe tutoʻatasi le toe faʻagaioia faiga i luga o le komepiuta. Ae e te leʻi faia le toe setiina gaioiga lava, oe tatau ona fausia se bootable USB flash drive lea o le OS tufatufaina o le a tusia. E tusa pe faʻafefea ona fausia se taʻavale ma se faʻapipiʻi ata o Windows XP.

Faʻataunuʻuina le faʻagasologa o le fausia o se flash drive ma Windows XP, matou o le a vaʻavaʻai atu i le fesoasoani a le WinToFlash aoga. O le mea moni o lenei o le sili sili ona talafeagai meafaigaluega mo le fausia o USB-tagata ave taʻavale, ae, faʻatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai se faʻasalalauga fua.

Sii mai WinToFlash

Faʻafefea ona fausia se bootable USB flash drive ma Windows XP?

Faʻamolemole e matau o lenei talosaga e talafeagai e le gata mo le faia o se USB drive ma Windows XP, ae mo isi faʻamatalaga o lenei faʻagaoioia faiga.

1. Afai e leʻi faʻatulagaina WinToFlash i lau komipiuta, mulimuli i le faʻapipiʻi faʻagasologa. Ae le i amataina le polokalame, faʻafesoʻotaʻi le USB-drive i le komupiuta, o loʻo puʻeina ai le tufatufaina o sisitema faʻagaioia.

2. Faaoso WinToFlash ma alu i le lau Advanced Faiga.

3. I le faʻamalama e aliali mai, filifili ma se tasi kiliki "Migrating le Windows XP / 2003 faʻapipiʻi i le taʻavale"ona filifili lea o le faʻamau Faia.

4. E uiga i le manatu "Ala faila faila" fetaomi le faamau "Filifili". Ua aliali mai Windows Explorer, lea e te manaʻomia ai e taʻu mai le faila o le faʻapipiʻi faila.

Faʻamolemole matau, pe afai e te manaʻomia e faia se bootable USB flash drive mai se ISO ata, ona e tatau muamua unzip ai i soʻo se archiver, tufa i luga o soʻo se nofoaga talafeagai i lau komepiuta. A maeʻa lena, o le iʻuga faila e mafai ona faʻaopopo i le WinToFlash polokalama.

5. E uiga i le manatu "USB drive" ia mautinoa e saʻo lau kiliva flash. Afai e le aliali mai, kiliki i le faʻamau. "Faʻafou" ma filifili le drive.

6. Mea uma ua saunia mo le taualumaga, o lea e tatau ona na ona kiliki i le faʻamau Tamoe.

7. O le polokalama o le a lapataia oe o mea uma na muamua atu o le a faʻaumatia i luga o le disk. A e malilie, kiliki i le faʻamau. Faʻaauau.

O le faagasologa o le fausiaina o se bootable USB-drive o le a amataina, lea o le a fai sina taimi. I le taimi lava e maeʻa ai le tusi talosaga o le flash drive, e mafai ona vave faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe, i.e. alu pea ma le faʻamauina o faamalama.

E pei ona e vaʻaia, o le faiga o le fausiaina o se USB flash drive ma Windows XP e faigofie tele. I le mulimulitaia o nei fautuaga, o le a vave ona e faia se taʻavale ma le faʻapipiʻiina o ata o le faʻagaioiga o lona uiga, o lona uiga e mafai ona e amata amata ai ona tuʻu.

Pin
Send
Share
Send