Malamalama lelei exe faila

Pin
Send
Share
Send

Decompilation aofia ai le toe fausiaina o le punaoa o le polokalama i le gagana na tusia ai. O lona uiga, o le tuufaʻatasiga lea o faiga tuufaatasiga, pe a liua le tusitusiga mau i masini masini. Faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina polokalama faakomepiuta.

Auala e decompile exe faila

O le faʻavasegaina e mafai ona aoga i se polokalame tusitala e leiloa le numera code, pe naʻo i tagata e fia iloa mea o se polokalama faapitoa. O loʻo i ai le faʻapitoa o polokalame decompiler mo lenei.

Metotia 1: VB Decompiler

O le muamua e mafaufauina o le VB Decompiler, lea e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi polokalame o loʻo tusia i le Visual Basic 5.0 ma le 6.0.

Sii mai o le VB Decompiler

  1. Kiliki Faila ma filifili "Tatala polokalame" (Ctrl + O).
  2. Saili ma tatala le polokalama.
  3. Decompilation tatau ona amata vave. Afai e le tupu lea mea, kiliki "Amata".
  4. Ina ua maeʻa, o le upu faʻaalia i le pito i lalo o le faamalama Mafaia. I le itu tauagavale o se laʻau o mea, ma i le ogatotonu e mafai ona e vaʻaia.
  5. A manaʻomia, sefe le decompiled elemene. Ina ia faia lea mea, kiliki Faila ma filifili le filifiliga talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻasaʻo le poloketi na pala"e aveese mea uma i se faila i luga o le faila.

Metotia 2: ReFox

I le tulaga o le decompiling polokalame tuʻufaʻatasia e ala i le Visual FoxPro ma FoxBASE +, ua faʻamaonia e ReFox ua sili ona lelei.

Sii mai ia le ReFox

  1. O le faila o loʻo i totonu, saili le faila EXE. Afai e te filifilia, ona faʻaalia puʻupuʻu lea o le a faʻaalia i le itu taumatau.
  2. Tatala le anotusi menu ma filifili "Faʻafefeteina".
  3. O le a tatalaina se faʻamalama se mea e te manaʻomia ai faʻapitoa se faila mo le faʻasaoina faila decompiled. A uma kiliki Ua lelei.
  4. Ina ua uma, o le feʻau nei e aliali mai:

Oe mafai ona vaʻaia le iʻuga i le faʻamatalaga faʻapitoa.

Metotia 3: DeDe

Ma DeDe o le a aoga mo decompiling Delphi polokalame.

Sii mai DeDe

  1. Fetaomi faamau "Faʻaopopo faila".
  2. Saili le faila EXE ma tatala.
  3. Ina ia amata decompilation, kiliki "Faagasologa".
  4. I le maeʻa ai o le faʻagasologa o le faʻatulagaga, aliaʻe mai le savali nei:
  5. Faʻamatalaga i vasega, mea faitino, faʻatonuga ma taualumaga o le a faʻaalia i ni laupepa eseese.

  6. Ina ia sefe uma nei faʻamatalaga, tatala le itulau "Poloketi", siaki pusa i autafa o ituaiga o mea e te manaʻo e sefe, filifili le faila ma kiliki Fai faila.

Metotia 4: EMS Source Rescuer

O le EMS Source Rescuer decompiler faataga oe e galue ma EXE faila ua faʻaputuputuina faʻaaogaina Delphi ma C ++ Builder.

Sii mai le EMS Source Rescuer

  1. I le poloka "Fasiotia Failu" e manaʻomia le taʻu o le manaʻomia polokalama.
  2. I totonu "Igoa ole poloketi" tusi le igoa o le poloketi ma kiliki "Le isi".
  3. Filifili mea e tatau ai, faamaoti polokalame faʻapitoa gagana ma fetaomi "Le isi".
  4. I le isi faamalama, o le punavai code o loʻo avanoa i le ata muamua. E tumau e filifili le faila faila ma fetaomi le faamau "Sefe".

Na matou iloiloina le lauiloa decompilers mo EXE faila tusia i eseese polokalame gagana. Afai e te iloa isi galuega, tusi e uiga i ai i tala.

Pin
Send
Share
Send