DLL Suite 9.0

Pin
Send
Share
Send

Aofaʻi DLL e faʻatagaina oe e tausia le faʻagaioiga o polokalama ma tagata taʻitoʻatasi. O loʻo i ai ni faʻapitoa talosaga e mataitu ai le talafeagai ma le faʻaaogaina o lenei ituaiga faila. O le tasi oi latou o le DLL Suite.

O le DLL Suite talosaga e mafai ai ona e faʻatinoina ni gaioiga i ni faletusi malolosi, SYS ma EXE faila i le otometi faʻatulagaina, faapea foi ma fofo nisi faʻafitauli faafitauli.

Puapuagatia

O le faʻavae masani o le DLL Suite o le sailia o sese ma ua leai se DLL, SYS, ma EXE mea i totonu o le polokalama. O lenei faʻatinoga e faia i le sasaina. E le gata i lea, o le siaki e faia vave pe a utaina DLL Suite. O i luga o le faavae o sailiga iuga e faia uma isi gaioiga e "togafiti" le faiga o loʻo faʻatino.

Ua mafai foʻi ona vaʻai ile auiliiliga o le faila DLL ma SYS o loʻo avea ma faʻafitauli, e faʻailoa ai igoa o mea ua faʻaleagaina poʻo le leiloa foʻi, atoa ai ma le ala atoa ia i latou.

Afai o le suʻesuʻe i le boot na le faʻailoaina mai ni faʻafitauli, ona mafai lea ona faʻamalosia se suʻesuʻe loloto atu o le komepiuta mo ni mea le lelei e fesoʻotaʻi ma DLL, SYS, EXE faila ma le lesitala.

Saili mo faʻafitauli i totonu ole lesitala

I le taimi e tasi ma le sailiga o faʻafitauli DLL ma SYS faila i le amataga, o le aoga siakiina le lesitala mo mea sese. Faʻamatalaga auiliili e uiga ia i latou e mafai foi ona vaʻaia i se isi vaega o le talosaga, lea e faʻaleagaina uma lisiti mea sese i 6 vaega:

  • ActiveX, OLE, COM faʻamaumauga;
  • Faatuina polokalama polokalama;
  • MRU ma talaʻaga;
  • Fesoasoani e faila faamatalaga;
  • Faila mafutaga;
  • Faila faaopoopo.

Puapuagatia

Peitaʻi o le galuega autu o le talosaga e leʻo sailia, ae o faʻafitauli. E mafai ona faia lea i le taimi tonu e suʻe ai, i le kiliki e tasi.

I le mea lea, o faʻafitauli uma ma le le mauaina o SYS ma DLL faila o le a faʻasaʻo, faʻapea foi ma le mauaina o lesitala sese o le a faʻasaʻo.

Sailia ma faapipii faafitauli .dll faila

E i ai foi le galuega a le DLL Suite i le sailia o se faʻafitauli faʻapitoa DLL faila. Lenei e mafai ona aoga pe a fai o loʻo e taumafai e faʻataʻamilo i se polokalame, ma i le tali atu e tatala ai se faʻatalatalanoaga pusa e faʻapea o loʻo misi se faila DLL poʻo iai se mea sese i totonu. O le iloaina o le igoa o le faletusi, e mafai ona suʻesuʻe le faʻapitoa o le teuina o ao i le DLL Suite Ofisa.

A maeʻa le sailiga, ona maua lea e le tagata e maua le avanoa e faʻatu ai le faila DLL e maua, e sui ai le faʻafitauli poʻo le mea e misi. E le gata i lea, e masani ona mafai e le tagata faʻaaoga ona faia se filifiliga i le taimi e tasi i le va o ni faʻamatalaga o le DLL.

Faʻapipiʻiina o le filifilia filifilia o loʻo faia i le kiliki e tasi.

Tusi Resitala

I totonu o faʻaopoopoga gaioiga o le DLL Suite e maua ai le PC faʻaleleia, e mafai ona e faʻaigoaina le resitala optimizer.

O le polokalama e tilotilo solo i le lesitala.

Ina ua maeʻa ona siakiina, na ia fautua mai ia faʻaleleiina e ala i le faʻatinoga o faʻamalosi e le defragmentation.

O lenei taualumaga o le a faʻateleina faʻateleina le saoasaoa o le faʻagaioioiga faiga ma faʻasaʻoloto nisi avanoa avanoa i luga o le komipiuta o mea faigata malo.

Amataga amata

O le isi vaega faʻaopoopo o le DLL Suite o le startup manager. I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e mafai ona e faʻaleaogaina le amataina o polokalame amata i le amataga o le faiga. O lea faʻatagaina oe e faʻaititia le avega i luga o le tutotonu gaioiga ma faʻasaʻoloto luga o le komipiuta RAM.

Le tua

I le faʻatulagaina o suiga i le lesitala i totonu o le DLL Suite, e mafai lava ona toe suia le polokalame. E faʻatinoina faʻataʻitaʻiga.

Afai o loʻo malamalama le tagata faʻaaogaina o suiga na faia e solia ai nisi galuega, ona mafai lea ona mafai pea ona toe fausia le lesitala mai se faaleoleo.

Fuafuaina

I se faʻaopopoga, i tulaga o le DLL Suite, e mafai ona e faʻatulaga se tasi-taimi pe faʻasolo taimi o le siakiina o le komepiuta mo mea sese ma faafitauli.

E mafai foi ona faʻaalia i totonu o le polokalama mea gaioiga e tatau ona fai pe a maeʻa faʻaitiitia nei faʻafitauli:

  • Tapuni PC
  • komepiuta reboot;
  • faʻaiuga o le galuega.

Lelei

  • Advanced galuega tauave e faʻalelei ai le komepiuta ma faʻaopoopoga foliga;
  • Lagolago mo 20 gagana (e aofia ai Lusia).

Le atoatoa

  • O le saoloto fua o le talosaga e tele tapulaʻa;
  • O nisi foliga manaʻoga e manaʻomia se fesoʻotaʻiga initaneti.

E ui i le mea moni o le DLL Suite faʻapitoa, muamua, i le fofoina o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma DLLs, e ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalame e mafai foi ona e faia se faʻaleleia atili o le polokalama sili atu. E aofia ai i le aveeseina o faʻafitauli ma SYS ma EXE faila, i le faʻamauina o sisitema faʻaletonu, i lona defragmentation, ma faʻapea foi i le faʻaleaogaina polokalama amata.

Sii mai Tofotofoga DLL Suite

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.85 mai le 5 (13 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Movavi Vitio Suite Komepiuta accelerator R.Saver Faamalama Windows

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le DLL Suite o se mea faigaluega aoga mo le faʻatinoina o ituaiga o togafiti ma faletusi faletusi, SYS, EXE faila ma le faila resitala. E faʻatagaina oe ile taimi e suʻe ma faʻasaʻo ai, faʻateʻa mea sese i le OS.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2.85 mai le 5 (13 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: DLL Suite
Tau: $ 10
Tele: 20 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 9.0

Pin
Send
Share
Send