YouTube Suʻesuʻega Filifiliga

Pin
Send
Share
Send

E iai faʻamatalaga faapitoa, e ulufale atu ai i se suʻesuʻega i luga o le YouTube, o le ae mauaina se tali saʻo o lau fesili. Lea e mafai ona sailia mo vitio o se uiga lelei, umi ma sili atu. O le iloaina o nei upu autu, e mafai ona vave maua le vitio e te manaʻomia. Sei o tatou vaʻai i nei mea uma ile tele auiliiliga.

Faʻavave suʻe vitio YouTube

Ioe, e mafai ona e faʻaaoga le faamama pe a uma ona ulufale i le talosaga. Peitai, e le talafeagai ma umi tele le faʻaaoga i taimi uma, aemaise i le tele o taimi saili.

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina ni upu autu, e tofu i latou ma le tiute mo se faʻamama faapitoa. Sei o tatou vaʻavaʻai iai.

Saili lelei

Afai e te manaʻomia e sailia se vitio o se ituaiga uiga lelei, ona e ulufale lea i lau talosaga, tuʻu le koma pe a uma ma ulufale i le manaʻomia le puʻeina tulaga. Kiliki "Saili".

E mafai ona e ulufale i soʻo se lelei e mafai ai ona e faʻauluina YouTube vitio - mai le 144p i le 4k.

Iloiloina ile umi

Afai e te manaʻomia naʻo vitio puʻupuʻu e alu e le sili atu nai lo le 4 minute, ona e ulufale lea i le decimal place "Puupuu". O le mea lea, i le sailiga oe vaʻaia na o vitio puupuu.

I se isi mataupu, afai e te fiafia i vitio e sili atu nai lo le luasefulu minute, ona fesoasoani lea o le upu autu "Umi"lea pe a e sailia o le a faʻaalia ni ata uumi.

Taʻalo naʻo le taʻaloga

Sili atu nai lo le leai, vitio o le tutusa pe tutusa mataupu o loʻo tuʻufaʻatasia i se playlist. E mafai ona eseese faʻasolosolo o taʻaloga, faʻasologa, polokalama ma sili atu. E faigofie atu le matamata i se mea ma se lisi nai lo le suʻe mo se isi vitiō i taimi uma. O le mea lea, pe a suʻe, faʻaaoga le faamama "Lisi taʻalo", lea e tatau ona faʻauluina pe a uma lau talosaga (aua nei galo e uiga i le koma).

Saili e ala ile taimi faʻaopopo

O e sailia se vitio na faʻapipiʻi i le vaiaso talu ai, pe atonu lena aso? Ona faʻaaoga lea o le lisi o faʻamama o le a fesoasoani faʻamama tapunia ata i le aso na faʻaopoopoina. O loʻo iai nisi o na: "Itula" - e le sili atu ile itula talu ai, "I le aso" - nei "Vaiaso" - i lenei vaiaso, "Masina" ma le "Tausaga" - le sili atu nai lo le masina ma le tausaga talu ai, faʻatasi.

Na o ata tifaga

E mafai ona faʻatau sau ata tifaga i luga o le YouTube e matamata ai poʻo a mea e leʻo avea ma faʻataʻitaʻiga, ona o lenei auaunaga e tele faʻamaumauga o ata tifaga. Ae paga lea, a le ofi i le igoa o le ata, e iai taimi e le faʻaalia ai i le sailiga. Lenei ma le faʻaaogaina o se faamama o le a fesoasoani "Tifaga".

Naʻo auala

Ina ia faʻaalia naʻo tagata faʻaaogaina auala i le tali fesili, e tatau ona faʻaogaina se faamama "Ala".

E mafai foi ona e faʻaopopo se taimi patino i lenei faʻamama pe a e manaʻo e saili se auala na faia i le vaiaso talu ai.

Filu tuufaatasiga

Afai e te manaʻomia e sailia se vitio na lafoina i le masina talu ai foʻi i se tulaga lelei, ona mafai lea ona e faʻaogaina se tuʻufaʻatasiga o faamama. Naʻo le ulufale lava ile parameter muamua, tuʻu le koma, ae ulufale le lona lua.

Faʻaogaina suʻesuʻega e ala i faʻavavevave le faʻagaioiga o le sailia o se vitio faʻapitoa. Pe a faʻatusatusa, o le ituaiga masani o sailiga e ala i le faʻamama menu, o loʻo faʻaalia pe a maeʻa ona faʻaalia iuga ma o taimi taʻitasi e manaʻomia ai se itulau e toe faʻaaoga, e tele taimi, aemaise pe a fai e tatau ona faia lenei mea masani.

Pin
Send
Share
Send