Aisea e le galue ai 'upega tafaʻilagi HTTPS i le Internet Explorer

Pin
Send
Share
Send

Aisea o le a tupu ai nisi nofoaga i luga o komepiuta tatala, aʻo isi e leai? E le gata i lea, o le 'upega tafaʻilagi e ono tatalaina i Opera, ma i le Internet Explorer o le a le manuia taumafaiga.

Ole mea na tupu, ua aliae faʻafitauli ma nofoaga e faʻagaioia ile HTTPS. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le mafuaaga e le tatalaina ai e le Internet Explorer ia nofoaga.

Sii mai le Internet Explorer

Aisea e le galue ai 'upega tafaʻilagi HTTPS i le Internet Explorer

Faʻasaʻo le setiina o le taimi ma le aso i luga ole komupiuta

O le mea moni o le protokol HTTPS e puipuia, ma afai e te sese le taimi poʻo le aso faʻatulagaina i totonu o tulaga, ona i le tele o tulaga, e le aoga e alu ai i se nofoaga faʻapitoa. Ui i lea, o se tasi o mafuaʻaga o lenei faʻafitauli o le paʻu ua pa i luga o le motherboard o se komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi. Pau lava le fofo i le tulaga lea o le toe suia. O le malologa e tele faigofie.

E mafai ona suia le aso ma le taimi i le itu taumatau pito i lalo o le laulau lalo o le uati.

Toe fai masini

Afai o loʻo lelei mea i le aso, ona e taumafai lea e toe fai le komipiuta, le router, tasi i le taimi. A leai se fesoasoani, matou te fesoʻotaʻi le Initaneti i le komepiuta. O le mea lea, o le a mafai ai ona malamalama i le itu e suʻe ai se faʻafitauli.

Siaki le avanoa avanoa

Matou te taumafai e ulufale i totonu o le 'upega tafaʻilagi i isi suʻesuʻega ma afai o loʻo lelei mea uma, ona e alu lea i tulaga o le Internet Explorer.

Matou te ulufale i totonu "Auaunaga - 'auiliiliga' '. Itulau "Avanoa". Siaki ni faailoga i mea SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.1, TLS 1.2, TLS 1.0. A leai, maka ma toe faʻaaoga le browser.

Toe setiina uma tulaga

Afai o loʻo tumau le faʻafitauli, toe alu i le “Pulea Lisi - Filifiliga Initaneti” ma faia "Toe setiina" tulaga uma.

Siakiina lau komepiuta mo siama

E tele taimi, eseese siama e mafai poloka le ulufale atu i nofoaga. Fai se faʻasolo atoa o le antivirus. O NOD NOD 32, o lea ou te faʻaali atu i luga.

Mo le faʻatuatuaina, e mafai ona e faʻaopopoina isi aoga pei ole AVZ poʻo AdwCleaner.

Ui i lea, o le 'upega tafaʻilagi talafeagai e mafai ona poloka e le antivirus lava pe a vaai i se puipuiga lamatiaga i totonu. E masani lava, pe a e taumafai e tatalaina se saite, o loʻo faʻaalia se feʻau e uiga i le polokaina. Afai o le faʻafitauli sa i ai, o lona uiga o le antivirus e mafai ona faʻaleaogaina, ae naʻo o oe pe a e mautinoa o le saogalemu o le punaoa. Atonu e le aoga fua.

A leai se metotia na fesoasoani, ona faʻaleagaina lea o faila faila. E mafai ona e taumafai e toe faʻafoi le faiga i le tulaga mulimuli faʻasaoina (pe afai sa i ai se faʻasaoina) pe toe faʻatuina le faʻagaioiga polokalama. Ina ua ou fetaiai foi se tutusa faapena, le toe setiina fesoasoani ia te au.

Pin
Send
Share
Send