WINLOGON.EXE faʻagasologa

Pin
Send
Share
Send

WINLOGON.EXE o se gaioiga e aunoa ma le mafai ai ona amata le Windows OS ma lona faʻaaogaina atili. Ae o isi taimi i lalo o lana faiga o loʻo taoto ai se taufaʻamataʻu. Sei o tatou vaʻai po o a galuega o le WINLOGON.EXE aofia ai ma o a tulaga leaga e mafai ona o mai ai.

Faagasologa auiliiliga

O lenei faiga e masani lava ona vaʻaia e ala ile tamoʻe Galuega Pule i le tab "Faʻagasologa".

O a galuega e faʻatino ma aisea e manaʻomia ai?

Galuega autu

Muamua lava, tatou mafaufau i galuega autu o lenei mea. O lona galuega autu o le tuʻuina atu i totonu o le tino, faʻapea foi ma le ulufafo mai. Peitai, e le faigata ona malamalama e oo lava i lona igoa. Ua taʻua foi le WINLOGON.EXE le polokalame login. O ia e nafa e le gata mo le gaioiga lava ia, ae mo le talanoaga ma le tagata e faaaogaina i le taimi login auala e ala i le ata vaʻaia. O le mea moni, o le screenavers pe a ulufale ma ulufafo mai Windows, faʻapea foi ma le faʻamalama pe a suia le tagata o loʻo i ai nei, lea tatou te vaʻaia i luga o le pupuni, o oloa ia o le faʻatulagaina gaioiga. O le WINLOGON e nafa ma le faʻaalia o le password upu, faʻapea foi ma le faʻamaonia o le moni o faʻamatalaga ulufale pe a fai o le login i lalo o le igoa ole igoa faʻapitoa e puipuia password.

Amata le WINLOGON.EXE faʻagasologa SMSS.EXE (Session Manager). E faʻaauau ona ola i tua tala atu o le vasega. Ina ua maeʻa, na faʻalauiloa e le WINLOGON.EXE le LSASS.EXE (Local Security Authentication Service) ma le SERVICES.EXE (Service Control Manager).

O faʻatasiga e faʻaogaina e faʻaigoaina le polokalame galue WINLOGON.EXE, faʻalagolago i le ituaiga o Windows Ctrl + Siitiaga + Esc pe Ctrl + Alt + Del. O le talosaga faʻagaioia foi le faʻamalama pe a amata le tagata e tatalaina le logout poʻo le taimi o le vevela toe.

A faʻateʻa pe faamalosia le WINLOGON.EXE, e eseʻese ituaiga faʻamatalaga a Windows. I le tele o mea, e tau atu i le lanumoana lau. Ae mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o Windows 7 e naʻo le logout. Le mafuaʻaga masani o se gaioiga faʻalavelave o disk tafeina I. A maeʻa ona faʻamamaina, o se tulafono, o le login polokalama galue lelei.

Nofoaga faila

Seʻi tatou suʻeina poʻo fea o iai le faila WINLOGON.EXE. Matou te manaʻomia lenei mea i le lumanaʻi e tuʻu ese ai le mea moni mai le viral.

  1. Ina ia mafai ona faʻamautu le faila nofoaga faʻaaoga le Task Manager, muamua o mea, e tatau ona e sui i le faʻaali faʻaaliga auala o tagata uma o loʻo i ai i le kilikiina i luga o le ki talafeagai.
  2. Ina ua mavae lena, e taumatau-kiliki i le igoa o le elemene. I le mataʻu i lalo lisi, filifili Meatotino.
  3. I le meatotino faamalama, alu i le lau "Lautele". Faafeagai i le tusitusiga "Nofoaga" O le tulaga o le faila e te sailia Toeitiiti lava, o lenei tuatusi e pei ona taua i lalo:

    C: Windows System32

    I se mea e seasea tupu, o se gaioiga e ono faʻasino i le faʻalapotopotoga nei:

    C: Windows dllcache

    I le faʻaopopoina o nei faʻatonuga e lua, o le tuʻuina atu o faila moomia e leai se isi mea e mafai.

Ma le isi, mai le Task Manager e mafai ona e alu i le vave nofoaga o le faila.

  1. I le faiga faʻaalia tulaga o tagata faʻaaoga uma, taumatau-kiliki i luga o se mea. I le anotusi menu, filifili "Tatala nofoaga e teu ai faila".
  2. A uma ona lea e tatala Tagata suʻesuʻe i le faʻatonu o le hard drive lea e tu ai le manaʻoga mea.

Sui o le polokalame leaga

Ae o nisi taimi o le WINLOGON.EXE gaioiga o loʻo maitauina i totonu o le Task Manager e mafai ona avea ma ni polokalame leaga (virus). Sei o tatou vaʻai pe faʻafefea ona iloa se gaioiga moni mai se mea sese.

  1. Muamua lava, e tatau ona e iloa e na o le tasi WINLOGON.EXE faʻagasologa i le Task Manager. Afai e te matauina atili, ona tasi lea o latou o se siama. Faʻalogo i le teteʻe o le suʻesuʻeina elemene i le fanua "Tagata faʻaaogaina" na aoga "Ofisa" ("Faiga") Afai o le faʻagasologa e amataina i le avea ai ma sui o se isi tagata faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le avea ai ma sui o le talaaga o loʻo i ai nei, ona mafai ai lea ona tatou faʻailoa le mea moni o loʻo tatou feagai ma gaioiga viral.
  2. Ma siaki le faila faila faʻaaoga nisi o metotia faamatalaina i luga. Afai e ese mai le tuʻaiga faʻatagaina lua mo lenei elemene, ma, tatou, tatou toe i ai se siama. E masani lava o le siama i le aʻa o le faʻatonu "Pupuni".
  3. O lou popolega e tatau ona mafua mai i le mea moni o se maualuga maualuga o le faʻaaogaina o punaoa o mea nei faiga. I lalo o tuʻutuʻuga masani, e matuaʻi gaioi ma faatoa faʻatino i le taimi o le ulufale / alu ese mai le tino. O le mea lea, e faʻaitiitia ai nai punaoa. Afai o WINLOGON amata ona utaina le faʻaaogaina ma faʻaaoga se tele o le RAM, ona matou feagai ai lea ma le siama poʻo ma se ituaiga o faʻaletonu faiga.
  4. Afai e le itiiti ifo i le tasi o loʻo lisiina faʻailoga masalosalo avanoa, ona e download lea ma faʻataʻitaʻi le faamalologa Dr.Web CureIt aoga i lau PC. O le a ia scan le faiga ma i le tulaga o le mauaina o siama o le a faia le togafitiga.
  5. Afai e leʻi fesoasoani le aoga, ae vaʻai oe e iai mea e lua pe sili atu WINLOGON.EXE i le Task Manager, ona e taofi lea o le mea e le ogatasi ma faʻataʻitaʻiga. Ina ia faia lea mea, taumatau kiliki i luga ma filifili "Faamaʻa le gaioiga".
  6. O se tamai faamalama o le a matala le mea o le a e maua ai faʻamaonia ou faamoemoega.
  7. A maeʻa le faʻagasologa, alu i le nofoaga faila o le faila lea na e taʻua, taumatau-kiliki i luga o lenei faila ma filifili mai le lisi Tapē. A faapea e manaʻomia e le faʻamaonia, faʻamaonia ou mafaufauga.
  8. Ina ua uma lena, fufulu le lesitala ma toe siaki le komipiuta ma le aoga, talu ai e tele taimi o faila o lenei ituaiga e faʻaaogaina e faʻaaoga ai le faʻatonuga mai le lesitala faʻamauina e le siama.

    Afai e te le mafai ona taofia le faʻagaoioiga pe soloia le faila, ona e ulufale lea i le Safe Mode ma mulimuli i le uninstall taualumaga.

E pei ona e vaʻai, o le WINLOGON.EXE e taua tele lona sao ile faʻatinoina ole vaega. O ia e faʻatonuina lava mo le ulufale ma alu ese mai ai. E ui lava, toetoe o taimi uma a o galue le tagata i luga o le PC, o le faʻatulagaina gaioiga o loʻo i se tulaga pasia, ae pe a faʻamalosia e faʻamaeʻaina, faʻaauau galuega i Windows e le mafai. I se faʻaopopoga, o loʻo iai ni siama e iai se igoa tutusa, e faʻamatalaina latou lava o se mea taua. E taua le faʻatonutonu ma faʻaleagaina i latou i se taimi vave.

Pin
Send
Share
Send