Free Audio Tusitalafaamaumau 6.6.8

Pin
Send
Share
Send


Maua fua le puʻeina leo - freeware (leai se totogi) aoga na mamanuina e puʻeina ai leo mai se masini leo. Lagolagoina pueina i mamanu MP3, WAV ma le OGG.

Matou te fautua atu ia te oe e suʻe: isi polokalame mo le puʻeina o leo mai se leo

Mo faʻailogaina MP3 ua faʻaaogaina le lomiga lata mai ole encoder Lamepa mp3o le sili encoder e oʻo mai i le taimi nei.

O le polokalama lagolagoina galuega ma ituaiga uma o kata leo, e aofia ai multichannel, tomai faapitoa, fafo USB, ma isi.

Faamaumauga

Faamaumauga i Free Audio Tusitalafaamaumau faia i luga o le lele, o lona uiga, e aunoa ma le faia o le le tumau faila ma buffering.

Faatulagaina tulaga

O le faʻatulagaina o le leo galue e faʻatulaga i le oomiina o le ki i le pito i luga tauagavale. E pei ona taʻua i luga, e mafai ona e filifili mai i le tolu filifiliga: WAV, MP3 ma le OGG.

I luga o le lisi laupepa "Puʻeina" e mafai ona fetuunai le siʻitaga siʻiti, o le numera o auala ma le faʻafiafia o le faila faila (leo),

ma luga o le laupepa "Galuega Faʻatino" Bitrate (lelei) mo tulaga uma ua setiina.


Faamaumauga seti masini

O le tulaga tulaga mo le puʻeina faʻamau e pei ona taua i lalo: filifilia o se masini mo pueina, faʻatulagaina o le aofaʻi atoa ma le tele o auala, valaʻau polokalama aoga mo le faʻatulagaina o masini.

Faamaumauga faailo

O le polokalama faʻaalia faʻamatalaga (mai le tauagavale i le taumatau) e uiga i le avanoa avanoa mo le pueina i luga o le disk filifilia, le taimi na mou ese mai le amataga o le pueina ma le tulaga o sao leo i luga o auala.

Logging (faʻamaumauina) gaioiga

Free Audio Recorder faʻamaumauga uma gaioiga na faia, ma faʻafaigofie foi ona faʻaopopo faʻaopopo nei faʻamatalaga i totonu o le faila faila.

Faletusi

O le faʻamaumauga o le polokalama o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o faila puʻeina, le umi ma le taimi o le puʻeina, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina ma le tele o le faila.

Fesoasoani ma Lagolago

Fesoasoani faila e valaau i le oomiina se ki. U1 a le mai le lisi "Fesoasoani". Ole fesoasoani e fai sina faʻataʻamilomilo ma e iai naʻo faʻamatalaga e uiga i galuega autu ole polokalame ma le lisi.

Lagolago e mafai ona mauaina i le imeli ma luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au atiaʻe. Faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi e mafai foi ona maua i totonu o le fesoasoani faila.


Mea e maua fua mai i le Leo Tusitalafaamaumau

1. Faigofie ma tupu fua.
2. E iai uma mea tatau (ae le o se polofesa) tulaga.
3. Logging (pueina) o gaioiga, lea e faʻatagaina ni faʻataʻitaʻiga ile tulaga o mea sese poʻo ni mea le lelei.

Leaga o le Free Audio Recorder

1. E leai se gagana Lusia a le e ala i le fesoʻotaʻiga poʻo le tautua lagolago tagata.

Se polokalame faigofie i le tulaga o faʻatulagaga ma fesoʻotaʻiga. O le leo puʻeina lelei e masani, lea atonu e mafua mai i le galuega a le tusitala mea faigaluega. I se tulaga lautele, o se lelei polokalame mo le puʻeina o leo mai se masini leo leo.

Sii mai fua Free Audio Tusitalafaamaumau

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Free MP3 Leo Tusitalafaamaumau Maua fua le puʻeina leo Faʻaavanoa leo faʻatonu Maua fua lau Tusitalafaamaumau Vitio

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Free Audio Recorder o se polokalame le maua fua mo pueina leo mai ala eseese, pei o tisiketi, komipiuta laina-i, masini faaleotele leo, leitio i luga ole laiga ma masini talafeagai.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.25 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, XP, Vista
Category: Audio Faʻatonutonu mo Windows
Atinaʻe: Accmeware Corporation
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 6.6.8

Pin
Send
Share
Send