VKSaver: televave download leo ma vitio mai Vkontakte

Pin
Send
Share
Send


E te manaomia e download musika mai Vkontakte? Leai se mea e faigofie atu! O le faʻatulagaina o le browser mo oe lava sina laititi, e mafai ona e download soʻo se laiga e te manaʻomia i le naʻo le lua kiliki. Ma o le browser faʻaopoopoga VK Seyver o le a fesoasoani ia i tatou i lenei.

O le faʻavaeina o faʻagaioiga o VKSaver e matua faigofie lava. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le add-on ma toe amataina le upega tafailagi, i le alu i le Vkontakte '' upega tafaʻilagi, o le download faʻamau o le a aliali i tafatafa o taʻitasi leo puʻeina, pe o luga i luga o le puipui poʻo totonu o le leo puʻeina lisi. O le taimi kiliki i luga o, le browser le vave amata downloadina le auala filifilia.

Vaʻai foi: polokalame mo le downloadina o musika VKontakte

Talia vave musika

O le download faamau o le a maua i le itu taumatau o playback. E ala i le kiliki i luga, o le a e vaʻaia le laupepa itulau, lea e tatau ona e kiliki "Download".

Faapipiiina i uma browser uma i se tasi taimi

O le a galue VK Sever ma mea uma i luga ole laiga i luga ole komepiuta.

Tuʻu i luga le vitio

VKSaver galue e le gata i leo leo, ae faapea foi vitio mai Vkontakte. E te manaʻomia le tatalaina o le itulau ma le vitio, kiliki i le "Download" faʻamau. I se laupepa fou, oe o le a vaʻai i se itulau mo downloading, lea e te manaʻomia ai e taʻu mai ai le manaʻomia vitio lelei.

Lelei o VKSaver:

1. Faigofie download leo ma vitio mai Vkontakte;

2. Galue ma le toeitiiti browser uma;

3. Faʻasalalauga masani e faʻaleleia ai le galuega o le faʻaalu.

Le atoatoa VK Seiver:

1. Le faʻaopoopoga masani ona le aoga mo le tele o tagata faʻaaoga ona o le gaioiga faʻataʻavale poloka ma firewalls. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le VK Seyver e sili ona feteʻenaʻi ma le Opera web browser;

2. O le faʻaopopo e le o faʻaalia ai le bitrate o le download laina.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo le puʻeina o vitio mai VK

VKSaver o se faigofie, leai se aoga aoga mo au sailiga uma i lau komepiuta o le a faʻaopopo download faʻamau i Vkontakte leo ma mea puʻeina vitio. O le aoga e leai ni faʻatulaga, lea, o le mea moni, e le manaʻomia.

Sii mai fua le VK Seiver

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send