Faʻafefea ona tape faʻailoga tusi i Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send


Tagata taʻitasi faʻasao faʻasaoina faʻailoga i lana upega tafailagi. Afai e te manaʻomia e kilia itulau faʻasaoina i Yandex.Browser, o lenei tala o le a taʻu atu ia te oe auiliili pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Matou te faʻamamaina faʻailoga i Yandex.Browser

Lalo o le a tatou iloiloina ni auala se tolu e faamama faʻasaoina itulau i Yandex.Browser, e taua uma o le a aoga i lona lava ala.

Metotia 1: tape le "Bookmark Manager"

I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona tape uma le numera filifilia o soʻotaga ua sefe ma mea uma i le taimi e tasi.

Faʻamolemole ia matau mai afai o loʻo e faʻaalia faʻamatalaga synchronization, ona uma ai lea ona soloia faʻasaoina itulau i lau komepiuta, latou o le a mouʻese foi i luga o isi masini, o lea pe a manaʻomia, aua nei galo e tape le synchronization muamua.

  1. Kiliki i luga o le lisi faʻamau o le browser i le pito i luga taumatau ma o atu i le vaega Faʻailoga tusi - Fuafuaga Pule.
  2. Ole lisi o au soʻotaga na sefe e aliali mai ile mata. Ae paga lea, i Yandex.Browser e le mafai ona tape uma itulau faʻasaoina i le taimi e tasi - naʻo tagata taʻitoʻatasi. O le mea lea, ua e manaʻomia le filifilia o se tusi e le tatau ai ma le kiliki kiliki, ma kiliki lea i le ki faʻamau "Talofa".
  3. I le taimi lava e uma ai lenei, o le itulau e mou atu e aunoa ma se faailoga. Matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni pe a fai o oe e tapeina se itulau laveaʻi o loʻo e manaʻomia lava, naʻo oe e mafai ona toe faʻaleleia e ala i le toe faia.
  4. O le mea lea, tape uma soʻotaga toe faʻaola.

Metotia 2: aveese faʻailoga tusi mai se avanoa avanoa

E le mafai ona e valaʻauina lenei auala vave, peitaʻi, afai o loʻo i ai nei lau 'upega tafaʻilagi matala i lau' upega tafaʻilagi faʻailo na makaina e Yandex.Browser, ona aveese lea o le a le faigata.

  1. A manaʻomia, alu i le upega tafaʻilagi e te manaʻo e aveʻese mai le Yandex.Browser bookmark.
  2. Afai e te mafaufau lelei i le itu taumatau o le tuatusi pa, o le ae vaʻaia se aikona ma le samasama fetu. Kiliki i luga.
  3. O le itulau itulau o le a aliali mai luga o le lau, lea e te manaʻomia e kiliki i le ki Tapē.

Metotia 3: tape se faʻamatalaga

O faʻamatalaga uma e uiga i le faʻatatauina faʻatulagaina, faʻasaoina passwords, faʻailoga ma isi suiga o loʻo faʻamaumauina i totonu o se faila faʻapitoa faila i luga o le komepiuta. Faatasi ai ma lenei metotia, e mafai ona matou tapeina lenei faʻamatalaga, ia o le a faʻamama ai le upega tafailagi. Lenei o le faʻamanuiaga o le faʻamutaina o soʻotaga uma ua sefe i le browser o le a faia i le taimi e tasi, ae le o se mea ese, pei ona saunia e le tagata atiaʻe.

  1. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi faʻamau o le browser i le pito i luga taumatau ma alu i le vaega "Tulaga".
  2. I le faʻamalama e aliali mai, saili le poloka Talaaga o le Aoga ma kiliki i le faʻamau Tapē ese faʻamatalaga.
  3. I se faʻaiuga, e tatau lava ona faʻamautu le amataga o le faʻagasologa.

Metotia 4: soloia faʻailoga vaʻaia faʻailoga

Yandex.Browser o loʻo tuʻuina mai ai se metotia faʻapitoa i se auala faigofie e vave ona faʻatautaia ai ni itulau sefe ma e masani ona asia - o ni faʻailoga vaʻaia ia. Afai o loʻo lilo i totonu ia te oe e te le toe manaʻomia, o le a le faigata ona aveese.

  1. Fausia se laupepa fou i lau 'upega tafaʻilagi suʻesuʻe e tatala le upega tafailagi vave avanoa faʻamalama.
  2. Tonu i lalo ole laupepa i le itu taumatau, oe manaʻomia le kiliki i le ki Faʻalelei le Mata.
  3. O le ata o loʻo iai le koluse o le a aliali mai i le itu taumatau pito i luga o soʻo se sikuea ma se fesoʻotaʻiga i le itulau, kiliki i luga o le a faʻatino ai le aveeseina. O le mea lea, tape soʻo se sili atu le aoga faʻasaoina itulau itulau.
  4. A maeʻa le faʻatonutonuina o nei soʻotaga, oe na ona kiliki i le ki Faia.

I le faʻaaogaina o soʻo se filifiliga filifilia, e mafai ona e tape atoa lau Yandex.Browser mai faʻailoga taua e le tatau.

Pin
Send
Share
Send