Faʻafefea ona tapeina VKontakte faamatalaga

Pin
Send
Share
Send

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, pei o isi soʻo se upega tafaʻilagi e faʻatatau i le fesoʻotaʻiga o tagata ma i latou lava, e ofoina atu le agavaʻa e faʻaalia ai toeititi lava soʻo se pou. Ae ui i lea, e tupu lava o se tala tusia tusia e oe leiloa lona talafeagai ma manaʻomia vave aveese. Mo mafuaʻaga ia, tagata taʻitasi ma, ae maise, o le tusitala o le tusia faʻamatalaga, ua i ai le agavaʻa e tape faʻamatalaga i soʻo se taimi talafeagai.

Aveese VKontakte faamatalaga

I lona autu, o gaioiga e fesoʻotaʻi ma le tapeina o manatu faʻamanatu e toe faʻamanatu i se tutusa faʻasologa ma pou i luga o le itulau autu.

Vaʻai foi: Auala e tape ai pou puipui

Faʻalogo i se mea taua tele, e aofia ai i le mea moni o le tapeina o manatu i lalo o pou e tupu e tusa ai ma le faiga lava lea. O le mea lea, e le afaina poʻo fea na tuʻuina mai ai le manatu, pe o se pou pou, se vitio poʻo se pou i se autu i se vaega, o le aano o le soloia e tumau lava tutusa.

Aveese lau faʻamatalaga

O le faiga o le aveeseina o au oe lava faʻatasi tusitusi faʻamatalaga o se tulaga masani faʻagaioiga ma le kiliki o ni nai faamau. E taua le maitauina o le mafai ona tape lau oe lava manatu e sili atu lautele nai lo le tulaga o tagata ese.

I le faʻaopopoga i faʻatonuga, e tatau ona e amanaia le mea moni o loʻo i ai i le upega tafaʻilagi VK mea faigaluega mo le vave suʻeina o manatu uma na e tuʻua. Lenei, i luga, mautinoa fesoasoani i le televave faʻateleina le gaioiga.

  1. Faʻaaoga le lisi autu i le itu tauagavale o le mata, alu i le vaega "Tala Fou".
  2. I le itu taumatau o le itulau, suʻe le folauga menu ma fesuiai i le laupepa "Faamatalaga".
  3. O loʻo faʻaalia uma faʻailoga na e faʻailo ai oe i le tusitusi e faʻaogaina ai le faʻaogaina o manatu.

I le tulaga o so o se suiga i manatu, lea na mafai ai ona e tuua lou faʻailoga, e ono oso le faʻamaumauga mai le pito i lalo i le pito i luga.

  1. Saili le faʻatulagaina lea ua e tuʻuina ai lau manatu.
  2. Faasolosolo luga o le taimi na tusia-tusitusiga ma i le itu taumatau o le tino autu o le pueina, kiliki i luga o le koluse faailoga ma se meafaigaluega Tapē.
  3. Mo sina taimi, pe seʻia e toe faʻafouina le itulau, o le a mafai ona e toe faʻafoʻiina le sapalai o tusitusiga i le tasi kiliki i luga ole sootaga Toe Faʻafoisosoo atu ma le saini Aveese le feau.
  4. Faalogo foi i le faamau Faʻatonutonutu i tafatafa o le igoa na faʻaigoa muamua. I le faʻaaogaina o lenei faiga, e mafai ona e faigofie le suia muamua tusia tusitusiga ina ia sili atu talafeagai.

I lenei taimi, o gaioiga uma faʻatatau i le tapeina o au oe lava manatu faʻamutaina.

Aveese le tala a se isi

Muamua lava, e faʻatatau i le faiga o le tapeina o manatu a isi tagata, e aoga le faʻamaninoina e mafai ona e faʻatinoina lenei manatu i ni mea se lua mai uma uma mafai:

  • a faʻapea e faia e le tagata se faamatalaga i luga o lau lava itulau i lalo o le pou na e lafoina;
  • noatia i se faʻamatalaga i tagata lautele poʻo se kulupu o loʻo ia te oe aia tatau e tape ma faʻatonutonu tusitusiga mai isi tagata.

E mafai ona e maua faʻamatalaga e uiga i tala a isi tagata i au pou, lea na e lesitala i ai, faʻafetai i le itulau muamua na faʻaigoaina "Faamatalaga"tu i totonu o le vaega "Tala Fou".

Oe mafai ona tuʻu na le mauaina mai faʻaaliga, ae ui i lea, ona o le a, le a le mafai ai ona e sailia ni saini fou.

E mafai foʻi ona faʻaogaina le feʻau vave VKontakte, o le vaʻaiga o loʻo matala i luga o le laupepa pito i luga.

A tuusaʻo tuʻu ese saini a isi, o le faiga atoa, e le tele ese mai le faʻamatalaina muamua. Pau lava le suiga taua o le le mafai ona teuteu tusitusiga a se isi tagata.

  1. Ina ua maua le manaʻomia manatu, i lalo o le faʻatatauina muamua faʻatapulaʻaina, faʻapipiʻi i luga ma tauagavale-kiliki i luga o le aikona ma le koluse ma se meafaigaluega Tapē.
  2. E mafai ona e toe faaleleia le faʻamaumauga faʻamaumauina, pei lava i le tulaga muamua faʻamatalaina.
  3. O se galuega faʻaopoopo iinei o le mafai ona otometi ona tape saini mai le tusitala o se tala faʻatoʻa uma na faʻatoʻa soloʻaina i se taimi lata mai. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga ole sootaga. "Aveese uma ana / pou i le vaiaso ua teʻa".
  4. I se faʻaopopoga, pe a uma ona faʻaaogaina se galuega faʻapitoa, o le a mafai ona: "Lipoti spam" ma le Lisi uliuli, lea e aoga tele pe a faʻamauina faʻamaumauga i tagata faʻaaogaina tuusaʻo le solia o tulafono o le tagata maliega maliega o le fesoʻotaʻiga agafesootai VKontakte.

I faʻaopopoga i faʻavae autu, e aoga le maitauina o se tusi tusitusia a se tagata faʻaalia o le a faʻaalia seiloga e tapeina e oe poʻo lau tusitala. I lenei tulaga, e tusa lava pe e te tapunia le avanoa e faia ai ni manatu, o le faʻatonutonuina agavaʻa mo le tagata na tusia lenei tusitusiga o le a tumau pea. Pau lava le auala e vave ma faʻateleina aveʻesea o faʻamatalaga o le suia o tulaga faalilolilo e nana uma saini, vagana mo oe.

Fauaina faʻafitauli ma tagata soli tulafono

Afai e te mauaina se tasi faʻamatalaga ua le fetaui ma manaʻoga o tulafono o lenei fesoʻotaʻiga agafesootai, e mafai ona e fai atu ia te ia e aveese le pulega o tagata lautele pe i ai foi e ona le itulau.

Talu ai, i le tele lava o tulaga, o tusitala e solia manino tulafono faavae o fesootaiga e seasea ona i ai ni faʻailoga iloga o le mafaufau masani, o le sili auala mo le fofoina o le faʻafitauli o le faʻaaogaina lea o le galuega tauave Faitio.

A e failaina se faitioga e uiga i se manatu, taumafai e faailoa le mafuaaga tonu o le soli ina ia taulimaina le faafitauli i se taimi vave ma ia le amanaiaina.

Faʻaoga le aoga lenei pe a manaʻomia

I le tulaga o soʻo se mea e leʻi mafaufauina e fesoʻotaʻi ma le aveeseina o ni manatu, ua fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani faʻapitoa ma se fesoʻotaʻiga i le manatu.

Faitau foi: Auala e tusi ai le lagolago lagolago

Pin
Send
Share
Send