Metotia mo le uninstall UC Browser mai se komepiuta

Pin
Send
Share
Send

Mai lea taimi i lea taimi, tulaga e tupu pe a, e tasi le mafuaaga pe o se isi, e te manaʻomia le aveeseina o nisi polokalame mai le komepiuta. O 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi e le faʻatagaina i le tulafono. Ae e le o iloa uma tagata PC e faʻapefea ona aveese le polokalama faapena. I totonu o lenei mataupu, tatou faʻamatala faʻamatala auiliili auala o le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻi atoatoa maeʻa uninstall UC Browser.

UC Browser Aveesea Filifiliga

O mafuaʻaga mo le uninstall le 'upega tafaʻilagi browser e mafai ona matua ese lava: mai le faʻateleina toe faʻapipiʻiina i le suiga i se isi polokalama. I tulaga uma, e tatau ona le gata i le tapeina le faila faila, ae ia faʻamamaina atoa le komipiuta o toega faila. Sei o tatou vaʻai auiliiliga i metotia uma na faʻatagaina oe e faia lenei.

Metotia 1: Polokalama faʻapitoa mo le faʻamamaina PC

E tele talosaga i luga ole Initaneti e faʻapitoa ai ile faʻamamaina o mea e atoatoa. E aofia ai e le gata uninstalling le polokalama, ae o le faʻamamaina natia vaega o se tisiki, soloia faʻamaumauga lesitala ma isi aoga aoga. E mafai ona e agavaʻa i se polokalame tutusa pe a manaʻomia e aveese UC Browser. O se tasi o auala e sili ona lauiloa fofo o lenei ituaiga o le Revo Uninstaller.

Sii mai Revo Uninstaller mo fua

Na ia te ia tatou te ono vaʻavaʻai i lenei mataupu. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Tamoe le muamua faʻapipiʻi Revo Uninstaller luga o le komepiuta.
  2. I le lisi o mea faʻapipiʻi polokalama, saili mo UC Browser, filifili ai, ona kiliki ai lea o le ki i le pito i luga o le faʻamalama Tapē.
  3. Ina ua mavae ni nai sekone, na aliali mai le faʻaaliga a le Revo Uninstaller luga o le mata. O le a faʻaali galuega sa faʻatinoina e le tusi talosaga. Tatou te le o tapunia, aua o le a tatou toe foʻi i ai.
  4. I le pito i luga o se faʻamalama o le a aliali mai se isi. I totonu o lea ua tatau ai ona e oomi le faʻamau "Uninstall". A manaʻomia, tape le faʻaaoga muamua tagata.
  5. O ia gaioiga o le a faʻatagaina oe e amata le uninstall faagasologa. E naʻo le faʻatali mo ia e maeʻa.
  6. Ina ua mavae sina taimi, e aliali mai se faʻamalama ma le faʻafetai mo le faʻaaogaina o le browser. Tapuni e ala i le oomiina le ki "Faauma" i le itulagi maualalo.
  7. A maeʻa, e tatau ona e toe foʻi i le faʻamalama ma gaioiga na faʻatino e Revo Uninstaller. Lenei o loo i lalo o le a ki pa Vaʻavaʻai. Kiliki i luga.
  8. O lenei siaki e fuafua i le faʻailoaina o toega faila faila i le polokalama ma le resitala. O se taimi pe a uma ona kiliki le faʻamau, o le ae vaʻai i le faʻamalama lenei.
  9. I totonu o oe o le a vaʻai i le vaega o loʻo totoe lesitala e mafai ona tape. Ina ia faia lea, muamua ia pipi le faʻamau Filifili Mea Umaona fetaomi lea Tapē.
  10. O le a aliali mai se faʻamalama e tatau ona e faʻamaonia ai le tapeina o mea filifilia. Fetaomi le faamau Ioe.
  11. A soloia faʻamatalaga, ona faʻaavanoaina lea o le faamalama nei i luga o le mata. O le a faʻaali se lisi o faila tuua pe a uma uninstalling UC Browser. E pei o faʻamaumauga o lesitala, e tatau ona e filifilia uma faila ma kiliki Tapē.
  12. Ua toe aliali mai se faʻamalama e fesili ai mo se faʻamaoniga o le faiga. E pei ona iai muamua, seʻi le faʻamau Ioe.
  13. O faila o totoe uma o le a tapeina, ma o le taimi nei tusi talosaga o le a otometi tapunia.
  14. O le iʻuga, o lau sailiga o le a uninstalled, ma o le a o le faiga o le a faʻamamaina o matata uma o lona i ai. E tatau ona e toe amataina lau komepiuta poʻo lau komepiuta.

E mafai ona e faʻamasani oe lava i faʻamatalaga uma o le Revo Uninstaller polokalama i la matou isi tusitusiga. E tofu lava i latou e mafaia le suiina o le talosaga faʻapitoa i lenei metotia. O lea la, e mafai ona e faʻaaogaina uma o latou e uninstall UC Browser.

Faitau atili: 6 vaifofo sili mo le aveeseina atoatoa o polokalame

Metotia 2: Fausia Faʻapipiʻi Galuega

O lenei metotia faʻataga ai oe e aveese UC Browser mai lau komepiuta e aunoa ma le faʻaogaina i seisi vaega polokalama. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tamoe i le fausia-i uninstall galuega o le talosaga. Lenei o le a le vaʻai i faʻataʻitaʻiga.

  1. Muamua e tatau ona e tatalaina le faila faʻamau na faʻapipiʻiina muamua le UC Browser. I le tulaga masani, o le browser o loʻo faʻapipiʻiina i le auala lenei:
  2. C: Polokalama faila (x86) UCBrowser Talosaga- mo x64 faagaoioiga polokalama.
    C: Polokalame faila UCBrowser Talosaga- mo le 32-bit OS

  3. I le faila patino oe manaʻomia le sailia o le faʻatinoga faila ua taua "Uninstall" ma tamoe.
  4. O le uninstall polokalama matala matala. I totonu, oe vaʻaia se feʻau o loʻo fesili pe e te manaʻo e uninstall le UC Browser. Ina ia faʻamaonia gaioiga, oomi le faʻamau "Uninstall" i le lava faamalama. Matou te fautua atu, ia muamua e siaki le pusa i tafatafa o le laina faʻailoga i le ata i lalo. O lenei filifiliga o le a soloiesea uma tagata faʻaaoga faʻamaumauga ma tulaga.
  5. Ina ua mavae sina taimi, o le ae vaʻaia le mulimuli UC Browser faamalama i luga o le lau. O le a faʻaalia le iuga o le taotoga. Ina ia maeʻa le faʻagasologa, kiliki "Faauma" i se ie faʻapena.
  6. A uma lena, ona faʻaavanoaina lea o se isi faʻamalama faʻamalama e faʻapipiʻi i lau PC. I le itulau e matala, oe mafai ona tuʻua se iloiloga e uiga i le UC Browser ma faʻailoa mai le mafuaʻaga mo le aveeseina. Lenei mafai ona faia i lou manaʻo. Atonu e te ono le amanaʻia le mea lea, ma ia tapunia sea itulau.
  7. O le ae vaʻai pe a maeʻa gaioiga, o le aa root o le UC Browser tumau. O le a gaogao, ae mo lou faʻafaigofie, matou te fautuaina le tapeina. Naʻo le kiliki i luga o le faʻatonu ma le ki taumatau taumatau ma filifili le laina i le anotusi menu Tapē.
  8. O le atoa faagasologa o le uninstall le browser. Faʻatoa naʻo le faʻamamaina o le lesitala o toega faʻamatalaga. E mafai ona e faitauina sina mea e uiga i le auala e faia ai lenei. O le a matou tuʻu faʻatasia se isi vavaeʻese i lenei gaioiga, talu ai e tatau ona faʻaofi i le toetoe lava o metotia uma o loʻo faʻamatalaina iinei mo le sili ona aoga faʻamamaina.

Metotia 3: Tulaga Pupuni Polokalama Aveesea Meafaigaluega

O lenei metotia e toetoe lava a tutusa ma le auala lona lua. Pau lava le eseesega e faapea e te le manaʻomia le sailia o le komepiuta mo le faila na UC Browser muamua faʻapipiʻi. O le auala lea o loʻo vaʻaia ai le auala.

  1. Faʻaoso ki i luga o le keyboard i le taimi e tasi "Manumalo" ma le "R". I le faʻamalama e matala, ulufale i le tauafaʻatonutonuma fetaomi le faʻamau i totonu o le faʻamalama lava e tasi Ua lelei.
  2. O le mea na tupu, ua matala le faʻamalama Panel Pulea. Matou te fautua vave suia le faʻaalia o foliga i totonu i le mode "Ata laiti".
  3. Sosoo ai e tatau ona e sailia le vaega ile lisi o mea "Polokalama ma vaega". Ina ua uma lena, kiliki i lona igoa.
  4. O loʻo aliali mai se lisi o polokalama faʻapipiʻi i luga o le komipiuta. Matou te sailia le UC Browser i totonu o i matou ma kiliki lona igoa i le taumatau isumu isumu. I le tusiga menu e tatalaina, filifili se tasi laina Tapē.
  5. O se faamalama ua leva ona masani ai o le a aliali mai i luga o le mataʻitu mata pe a e faitau i le tuanaʻi metotia.
  6. Matou te le vaʻai i se mafuaʻaga e toe taʻu mai ai faʻamatalaga, talu ai ua uma ona matou faʻamatalaina uma gaioiga talafeagai i luga.
  7. I le tulaga o lenei metotia, o faila ma faila uma e faʻatatau i le UC Browser o le a otometi lava ona tape. O le mea lea, i le maeʻa o uninstallation faʻatonuga, e tatau ona e faʻamamaina le lesitala. O le a tatou tusia e uiga i lenei i lalo.

O le a faʻatumu ai lenei metotia.

Lesitala Metotia Faamamaina

E pei ona matou tusia muamua, ina ua uma ona aveʻesea se polokalame mai le PC (e le naʻo le UC Browser), o le tele o faʻamatalaga e uiga i le talosaga o loʻo faʻaauau ona teuina i le lesitala. O le mea lea, e fautuaina ina ia faʻateʻa ese lenei ituaiga o lapisi. E le faigata lenei mea e fai.

Faʻaogaina CCleaner

Sii mai CCleaner mo fua

CCleaner o se polokalama multifunctional, o se tasi o gaioiga o le faʻamamaina o le resitala. E tele tala auiliili o le faʻatatauina faʻapitoa i luga o fesoʻotaʻiga, pe a fai e te le fiafia i CCleaner, e mafai ona faʻaaogaina seisi.

Faitau atili: Sili polokalame resitala fufulu

O le a matou faʻaalia ia te oe le faiga o le faʻamamaina o le lesitala faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia i le igoa o le polokalama. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Tatou amata le CCleaner.
  2. I le itu tauagavale o le ae vaʻai i se lisi o polokalama polokalama. Alu i le tab "Resitala".
  3. Le isi, kiliki i le faamau "Saili Faʻafitauli"tu i le pito i lalo o le autu faamalama.
  4. Ina ua mavae se taimi (fuafua ile numera o faʻafitauli ile lesitala), o loʻo aliali mai lava se lisi o mea taua e manaʻomia ona faʻasaʻo. I le tulaga masani, o mea uma o le a filifilia. Aua le tago i se mea, naʻo le faʻamau le ki Saʻo Filifilia.
  5. Ina ua mavae lena, o le a aliali mai se faʻamalama lea o le a fesiligia ai oe e faia se tua kopi o faila. Kiliki i le ki e fetaui ma lau filifiliga.
  6. I le isi faamalama, kiliki i le ogatotonu faamau "Ua maeʻa filifilia". O lenei e amata le faʻagasologa e mautu uma faʻamaumauga lesitala maua.
  7. O lona iʻuga, e tatau ona e vaʻavaʻai i se faʻamalama e tasi ma tusitusiga "Ua toe setiina". A faʻapea ona tupu lea mea, ona maeʻa loa lea ole faʻamama ole lesitala.

  8. E tatau ona e tapunia le CCleaner faamalama ma le polokalama lava ia. I le maeʻa o nei mea uma, matou te fautua atu e toe amataina lau komipiuta.

Lenei tala ua lata ona muta. Matou te faʻamoemoe o se tasi o metotia faʻamatalaina e matou o le a fesoasoani ia te oe i le mataupu o le aveeseina UC Browser. A faʻapea i le taimi e tasi lava oe ni mea sese poʻo ni fesili - tusi i totonu o manatu faaalia. O le a matou avatu le tali e sili ona auiliili ma matou taumafai e fesoasoani e saili se fofo i faʻafitauli ua aliaʻe.

Pin
Send
Share
Send