Seti le laupepa lapoʻa mo Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send


Soo se mea o loʻo vaʻai faʻaonapo nei faʻaaoga le gaioiga o le caching faʻamatalaga i lana galuega, e mafai ona faʻasaoina tele feaveaʻiga ma faʻaititia le utaina o taimi o itulau itulau web ma anotusi (mo se faʻataʻitaʻiga, vitio) pe a toe tatalaina le punaoa. Lenei tala ia faʻamatala ia te oe pe faʻafefea ona suia le sapalai lapoʻa i Yandex.Browser.

I le tulaga masani, o le faila cache Yandex.Browser o loʻo i totonu o le faila faila, ma o lona tele e suia malosi. Ae paga lea, e leʻi mafaufau le au atiaʻe e manaʻomia le faʻaopopoina o se filifiliga i la latou sailiga e setiina le cache tele, ae ui i lea, o loʻo i ai pea se auala faigofie tele e faʻatino ai le fuafuaga.

Faʻafefea ona suia le cache lapoa i le Yandex.Browser

  1. Tapuni le uepi 'upega tafaʻilagi pe a na e masani ai.
  2. Taumatau-kiliki i luga o le Yandex.Browser auala 'alo i luga o le laulau ma filifili le aitema i le lisi paʻu i lalo Meatotino. A leai sau auala puʻupuʻu, e tatau ona e faia se tasi.
  3. I le faʻamalama e aliali mai, matou te fiafia i le poloka "Sini". E te le manaʻomia le tapeina o se mea mai lenei laina - o le a taʻitaʻia ai i le le talafeagai ai o le auala 'alo. E tatau ona e faʻataʻitaʻiina le mata i le pito i tua o le puʻeina, o lona uiga, a maeʻa "browser.exe", a maeʻa ona e tuʻuina se avanoa ma faʻaopopo le ituaiga ulufale lea:
  4. --disk-cache-dir = "C: YandexCache" --disk-cache-tele = CACHE tele

    Le mea FAAAUA tele - Ole numera lenei taʻu na taʻua i bytes. Lenei e taua tele le alu i luma mai le mea moni o se kilobyte 1024 bytes, i le MB - 1024 KB, ma i le tasi GB - 1024 MB. O lea, afai tatou te mananaʻo e faʻatulaga le cache lapoa i le 1 GB, o le faʻatulagaina o le a faia le pepa lea (1024 i totonu o le poloka = 1073741824):

    --disk-cache-dir = "C: YandexCache" --disk-cache-tele = 1073741824

  5. Ma le mea mulimuli, pau lau mea e fai o le faʻasaoina suiga i le muamua kiliki i le faʻamau Apalaima o lea Ua lelei.
  6. Taumafai e faʻalauiloa le browser mai le auala puʻupuʻu faʻafouina - nei o le cache mo le upega tafailagi ua seti i le 1 GB.

E tutusa foi, e mafai ona e setiina soʻo se manaʻo cache tele mo Yandex.Browser.

Pin
Send
Share
Send