Suia le gagana a VKontakte

Pin
Send
Share
Send

O agafesootai VKontakte o loʻo galue lelei faʻafetai i le gaioiga fegalegaleaiga o faʻatonuina i luga o le itu tagata faʻaaoga ma le faʻatulagaina o le nofoaga. Ae ui i lea, i nisi tulaga, atonu e i ai le le lelei i le tagata faʻavasega tulaga, o le mafuaʻaga lea e le galue ai le upega tafaʻilagi VK.com pei ona tatau ai.

Ona o le mea moni o le nofoaga o lenei agafesootai. le fesootaiga le mafai faʻatonuina lelei lou nofoaga, o tulaga faʻatulagaina e otometi lava ona faʻamalosi, o lona uiga, VKontakte o faʻaalia faʻapitoa i Lusia. O loʻo mafai lava ona foia lea mea aua o loʻo saunia e le pulega ni tulaga i totonu e maua ai e tagata taʻitasi le avanoa e filifili ai le fesoʻotaʻiga pito sili ona faigofie ile gagana.

Faʻafefea ona suia le gagana o VKontakte

I le taimi nei, e na o le tasi lava le auala e filifilia ai se gagana mo le vaega autu o fesoʻotaʻiga. VK network, e fesoʻotaʻi saʻo i galuega masani. I lenei tulaga, e mafai ona filifili se tasi o le tele gagana a le lalolagi ma nisi tuusaunoaga e le faia se taua taua vaega.

A maeʻa ona faʻaliliu lau itulau VK i faʻatulagaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Igilisi, e naʻo elemene o le tulaga masani e faʻaalia o le a faʻaalia lelei. O le mea lea, o feʻau uma, feau tusitusia ma le anoanoaʻi o le a teuina i la latou tulaga muamua.

  1. Alu i le VKontakte 'upega tafaʻilagi ma tatala le matata autu i le kilikiina o lau avatar i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. Mai le lisi o vaega ua faʻaalia, filifili "Tulaga".
  3. I le folauga menu i le itu taumatau o le faamalama, sui le vaega "Lautele".
  4. Tusi i lalo le itulau lenei i le pito i lalo ma saili le tulaga aitema "Gagana".
  5. I le itu taumatau o le igoa o le gagana faʻapipiʻi nei, tauagavale-kiliki i luga o tusitusiga "Suiga".
  6. Ina ia faʻamalosia le faʻatonutonuina o galuega o le gagana autu, oe mafai foi kiliki i soʻo se vaega i totonu o le aitema "Gagana".

  7. I le faʻamalama e matala, o le a faʻaalia ai oe ma le autu ma sili ona lauiloa gagana faʻalapotopotoga i totonu o tagata faʻaaoga.
  8. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi nisi faaliliuga e ese mai na o loʻo folasia i le matala matala, kiliki i le sootaga "Isi gagana"e faʻaali lautele gagana uma a maua.
  9. Ua maeʻa ona filifili i le filifiliga o mea tatau mo le faaliliuga VKontakte, faia se tasi kiliki o le LMB i luga o lona igoa.

A maeʻa uma au gaioiga, o le fesoʻotaʻiga lautele o le a otometi ona faaliliuina i le gagana filifilia.

  • Igilisi
  • Mua fouvale
  • Iapani

E tusa lava poʻo le faʻaliliuga e te filifilia, o le galuega autu o agafesootai o le a le suia. O le tuusaunoaga iinei na o lou igoa, lea, mo le tele o vaega, o le a faʻaliliuina i se gagana e matua ese mai le faaRusia.

A maeʻa ona faʻapipiʻiina se tasi poʻo seisi gagana, faʻatasi ma le suiga mulimuli ane o faʻaliliuga, i le amataga e tatalaina le faʻamalama "Filifiliga o gagana" E faʻaalia le lata mai a faʻatulaga.

Afai o se gagana na filifilia i luga o lau itulau i luga o le tulaga, suia i se isi e mafai na o le tutusa auala, ala i tapulaa. O lona uiga, ona o gaioiga a faʻatonuga faʻatulagaina, e le afaina ai le tulaga faʻaitulagi tulaga i lau oe lava faʻamatalaga, ma i soo se tulaga, o le faʻaliliuga e te manaʻomia o le a tuʻuina i luga o le VKontakte 'upega tafaʻilagi.

Ua fautuaina e faʻaogaina na o gagana na e te iloa moni, aua a leai e i ai ni itu faigata ma le toe faʻaliliu o le fesoʻotaʻiga o lenei fesoʻotaʻiga lautele. Matou te faʻamanuia ia te oe le manuia i le suia o le gagana a le VKontakte.

Pin
Send
Share
Send